Femeia nemaritata devine saraca fata batrana, compatimita si neinteleasa, in timp ce barbatul necasatorit devine preafericitul barbat neinsurat, invidiat de barbati cu neveste acasa si pandit de femei dornice sa-l pricopseasca cu responsabilitati.

Egalitatea intre sexe? Exista da, insa pana in punctul in care se ajunge la faza suprema a maritisului. Vizavi de statul de persoana care infrunta si iubeste viata de una singura, in ochii lumii si in gura cunoscutilor nu exista egalitate intre sexe. O femeie singura trecuta de 30 de ani... hamm... am putea sa o numim ghinionista, pretentioasa, cu aere, cu probleme, cu distante atat mari de la nas inspre pamant la care niciun barbat normal nu ar putea sa-i ajunga cu prajina la nas.

Un barbat singur, trecut de 30 de ani, da, trebuie oarecum si el sa se grabeasca, dar nu sa fuga ingrijorat asa cum ar trebui sa fuga femeia. Deja vorbim de alta mancare de peste si in plus balta are inca mult, mult peste. Suficient cat sa sature burtile cele mai flamande. El mai are de unde alege si se poate bucura in continuare nestanjenit de deplinatatea facultatilor sale de om liber ca pasarea cerului. Pentru o femeie insa, pestele in balta este o specie pe cale de disparitie. Femeia nemaritata e pierduta, a avut mare ghinion in viata si mai ca se usuca precum un copac, facand umbra pamantului degeaba. Nu a reusit sa realizeze ceva in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta? Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA
E suficient sa te intalnesti pe strada cu un cunoscut pe care nu l-ai mai vazut de cateva luni ca sa fii intampinata cu o intrebare legata de statutul tau. Nimeni nu te mai intreaba de sanatatea ta, de visele tale, daca iubesti, daca te afli pe un drum bun. Dar, stii, e varsta... Si vezi strambarile din nas, oamenii cum sustin ca iti vor binele si ii citesti compatimirea printre replici. Timpul le rezolva pe toate, insa tu, fata draga, trebuie sa te grabesti, ca apoi iti fuge ceasul si nu te mai ia nici dracul. Si ce daca esti inca frumoasa si tanara daca nimeni nu se bucura in mod oficial de ele? Cui sa-i explici ca ghinionul tau a fost sa nu prinzi buchetul cand ai fost la nuntile altora? Cui sa-i explici ca o sa te casatoresti doar in momentul in care o sa-ti legi iubirea cea mare drept streang de gat?

Femeia nemaritata este considerata trecuta si neimplinita. Nu tu copii, nu tu sot, nu tu intentie de a te lega la cap chit ca nu te doare. Femeia e libera sa se grabeasca si sa dea din coate acum cat inca nu o bate timpul in spate. Pe de alta parte, barbatul este liber sa se implineasca si sa faca o selectie naturala printre frumoasele singure din jurul sau. La fata batrana, pretendentii nu mai bat la poarta. Pe masura ce trec anii, variantele de a face o alegere foarte buna, buna sau potrivita se micsoreaza. Cate unul, nu neaparat pe placul ei, o asteapta la vreun colt de site matrimonial, la un chat, la o intalnire pe care i-o planuiesc prietenii sau cu vreun barbat divortat sau cu probleme acasa. Oare, in lumea moderne si independenta pe care o pretindem astazi, daca o femeie s-ar duce singura mare cate spume s-ar involbura in gura lumii? Si daca nu s-ar involbura, ar fi ea fericita cu adevarat printre casatoritii normali din jurul sau prin anormalitatea statutului sau?

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri