Femeia nemaritata devine saraca fata batrana, compatimita si neinteleasa, in timp ce barbatul necasatorit devine preafericitul barbat neinsurat, invidiat de barbati cu neveste acasa si pandit de femei dornice sa-l pricopseasca cu responsabilitati.

Femeia nemaritata devine saraca fata batrana, compatimita si neinteleasca, in timp ce barbatul necasatorit devine preafericitul barbat neinsurat, invidiat de barbati cu neveste acasa si pandit de femei dornice sa-l procopseasca cu responsabilitati. Ea... trebuie sa-si mai stearga din mofturi si sa nu mai viseze la cai albi si feti frumosi ca asa ceva nu mai exista de pe vremea bunicilor. Sa se multumeasca cu ce pica. El... el, burlacul, este inca tanar, plin de speranta si optimism, in cautarea femeii visurilor mele. Nici el in randul lumii, e drept, insa cu sanse mari de a o face in curand. Fata batrana... este doar batrana.

Nu este adevarat. Nimic din toate acestea nu este adevarat. Doar superbe idei preconcepute... Dupa 30 de ani nu incepe declinul... Atat pentru barbati, cat si pentru femei, incepe tineretea de spirit, incepe maturitatea deplina, incepe discernerea intre ce vrei, ce ai, ce poti sa ai si ce nu poti. Dupa 30 de ani, incep insa si discriminarile. Necasatoria pentru un barbat inseamna tinerete fara batranete, in timp ce pentru o femeie inseamna batranete dupa tinerete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Pentru cei care sunt curiosi sa afle ce statut civil am, ei bine am intrat de ceva timp in randul oamenilor care stiu ce vor de la viata si sunt multumiti de ceea ce au obtinut in ea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri