6 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 29 share-uri

De ce este dragostea un sentiment atât de special și de ce este singura capabilă să schimbe în bine lumea în care trăim?

Citiți o o povestire superbă care circulă pe internet și care ne va aminti de ce dragostea este atât de specială și de ce este singura capabilă să schimbe în bine lumea în care trăim.

Povestea Dragostei

Se spune că în vremuri de demult toate sentimentele și emoțiile s-au gândit că au nevoie de o pauză și de o binemeritată vacanță. Așa că au plecat toate într-o vacanță pe o insulă exotică și nespus de frumoasă. Fiecare sentiment a avut parte de timpul vieții sale și s-a distrat copios. Pe neașteptate însă, toți oaspeții de pe insulă au fost avertizați că urmează să înceapă o furtună mare de tot și că ar fi bine pentru toată lumea să evacueze insula.

Anunțul a provocat însă panica printre sentimente. Toate s-au grăbit să pornească înspre bărcile lor. Au fost reparate repede chiar și bărcile avariate și au fost puse la dispoziția oaspeților de pe insulă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare De ce este periculos zahărul?

Cu toate acestea, Dragostea nu era prea încântată să plece, nu își dorea să plece atât de repede... Pe insulă erau atât de multe de făcut. Dar pe măsură ce nori negri au început să se adune, Dragostea și-a dat seama că a sosit momentul să plece. Dar vai, uitându-se în jur, Dragostea și-a dat seama că nu mai sunt bărci…. Cu toate acestea, s-a uitat în jur cu speranța.

Foto: Morozov Alexey /Shutterstock

Tocmai atunci Prosperitatea a trecut pe lângă ea într-o barcă luxoasă. “Prosperitate, poți să mă iei, te rog, și pe mine în barca ta?”, a întrebat Dragostea.

“Nu”, i-a răspuns Prosperitatea. “Barca mea este plină de aur și argint, de bunuri prețioase. Nu mai este loc și pentru tine.”

Puțin mai târziu, Vanitatea a trecut și ea pe lângă Dragoste într-o barcă frumoasă. “Vanitate, mă poți ajuta și pe mine? Mă aflu la ananghie și am nevoie ca cineva să mă ia și pe mine cu barca. Te rog, ia-mă cu tine.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Vanitatea i-a răspuns trufașa: “Nu, nu te pot lua cu mine. Barca mea se va murdări de la picioarele tale pline de noroi.”

După un timp, a trecut și Durerea într-o barcă. Din nou, Dragostea a cerut ajutor. Dar Durerea nu a vrut să o ajute. “Nu, nu te pot lua cu mine. Sunt atât de tristă, tot ceea ce îmi doresc este să fiu singură...”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri