De ce să apreciem Dragostea atunci când o avem? O povestire despre importanța iubirii

6 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 29 share-uri

De ce este dragostea un sentiment atât de special și de ce este singura capabilă să schimbe în bine lumea în care trăim?

Când a trecut și Fericirea câteva minute mai târziu, Dragostea a cerut din nou ajutor. Dar Fericirea era prea fericită ca să se uite în jur, nu prea îi păsa de nimeni.

Dragostea s-a întristat și s-a descurajat, pierzându-și aproape orice speranță. Chiar atunci s-a auzit o voce care o striga: “Vino, Dragoste, te iau eu cu mine.” Dragostea nu a știut cine era așa de mărinimos, dar a sărit în barcă, ușurată și fericită că o să ajungă în curând într-un loc sigur.

Când s-a dat jos din barcă, Dragostea s-a întâlnit cu Cunoașterea. Nedumerită și uimită, Dragostea a întrebat Cunoașterea: “Dragă Cunoaștere, tu știi cine m-a primit cu atâta generozitate în barca sa atunci când nimeni altcineva nu a vrut să mă ajute?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Principiile de bază ale mașinii CNC Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cunoașterea a zâmbit și a spus: “Oh, acela a fost Timpul.”

“Și de ce s-ar opri Timpul să mă ia și pe mine și să se asigure că sunt în siguranță?”, s-a mirat Dragostea.

Cunoașterea a zâmbit cu înțelepciune și a răspuns: “Fiindcă doar Timpul îți cunoaște adevărata valoare și toate lucrurile de care ești în stare. Doar Dragostea poate aduce pacea și adevărata fericire în această lume.”

Autor: Anonim

Foto homepage: Yurina_Photo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri