ghid pentru o viaţă împlinită

De ce să apreciem Dragostea atunci când o avem? O povestire despre importanța iubirii

De ce este dragostea un sentiment atât de special și de ce este singura capabilă să schimbe în bine lumea în care trăim?

Când a trecut și Fericirea câteva minute mai târziu, Dragostea a cerut din nou ajutor. Dar Fericirea era prea fericită ca să se uite în jur, nu prea îi păsa de nimeni.

Dragostea s-a întristat și s-a descurajat, pierzându-și aproape orice speranță. Chiar atunci s-a auzit o voce care o striga: “Vino, Dragoste, te iau eu cu mine.” Dragostea nu a știut cine era așa de mărinimos, dar a sărit în barcă, ușurată și fericită că o să ajungă în curând într-un loc sigur.

Când s-a dat jos din barcă, Dragostea s-a întâlnit cu Cunoașterea. Nedumerită și uimită, Dragostea a întrebat Cunoașterea: “Dragă Cunoaștere, tu știi cine m-a primit cu atâta generozitate în barca sa atunci când nimeni altcineva nu a vrut să mă ajute?”

Cunoașterea a zâmbit și a spus: “Oh, acela a fost Timpul.”

“Și de ce s-ar opri Timpul să mă ia și pe mine și să se asigure că sunt în siguranță?”, s-a mirat Dragostea.

Cunoașterea a zâmbit cu înțelepciune și a răspuns: “Fiindcă doar Timpul îți cunoaște adevărata valoare și toate lucrurile de care ești în stare. Doar Dragostea poate aduce pacea și adevărata fericire în această lume.”

Autor: Anonim

Foto homepage: Yurina_Photo /Shutterstock

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului De ce să apreciem Dragostea atunci când o avem? O povestire despre importanța iubirii.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.