10 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Iata o combinatie puternica intre usturoi, lamaie si apa, o reteta miraculoasa si usor de preparat care iti scade colesterolul si iti tine inima sanatoasa. Descopera si tu puterile vindecatoare ale 'Elixirul inimii', un tratament naturist remarcabil cu traditie de sute de ani in medicina populara nemteasca.

Totodata, usturoiul ajuta si in eliminarea bilei, de aceea este recomandat a fi asociat meselor grase. In plus, usturoiul previne astfel formarea pietrelor la fiere si este folosit in prevenirea infectiilor, a racelilor si a gripei. La randul sau, vitamina C prezenta in lamaie este esentiala pentru formarea colagenului si ajuta la intarirea peretilor arterelor. De asemenea, potasiul prezent in lamaie poate contribui la reglarea tensiunii arteriale, iar fibrele din lamaie pot reduce colesterolul. Lamaia este cunoscuta pentru efectul sau de intarire a sistemului imunitar.

Medicina populara recomanda bautura cu usturoi si lamaie ca fiind eficienta si in cazul vederii si al auzului slab, iar unii spun ca tratamentul este eficient si in cazul celor care vor sa piarda in greutate. Aceasta mixtura are un efect benefic si asupra parodontozei.

Evident, bautura cu lamaie si usturoi este un remediu al medicinii naturiste populare. Daca suferiti de o anumita boala, urmati un tratament medicamentos special sau aveti probleme cu stomacul, cel mai bine ar fi sa intrebati si medicul inainte de a incepe acest tratament naturist.

Garbo iti recomanda si:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri