9 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Descopera care este Vibratia Cosmica a numelui tau si ce ti-a rezervat destinul.

Sursa: Kudika.ro

Departe de a fi o stiinta oculta, numerologia este instrumentul cel mai simplu de utilizat pentru a afla ce iti rezerva destinul si care este numarul vietii care rezoneaza cu energiile universului.

Exista doua metode prin care iti poti afla numarul destinului. Cea dintai se refera la data adunarea numerelor din data nasterii. Cea de-a doua presupune calcularea vibratiei energetice a numelui tau. Fiecare litera din alfabet are asociat un numar, astfel:

De exemplu, vom lua numele

I O A N A - P O P E S C U
9 6 1 5 1 si 7 6 7 5 1 3 3
22 si 32
2+2=4 si 3+2=5
4+5=9

Deci numarul destinului pentru aceasta persoana va fi 9.

Numarul 1

Oamenii ale caror destine sunt guvernate de 1 sunt caracterizati de independenta si individualism. Implinirea profesionala este extrem de importanta pentru aceastia. Indiferent cat de bine le va merge pe celelalte planuri, atat timp cat le lipseste o cariera, vor fi profund nemultumiti de sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Depositphotos

Au cateva lectii karmice de insusit. Independenta le confera si o anumita putere iar din aceasta cauza, trebuie sa invete sa o gestioneze inca de tineri, atunci cand nu si-au atins maturitatea emotionala.

De regula, pe langa spiritul de independenta si dragostea pentru viata profesionala, oamenii guvernati de 1 sunt fiinte pline de inspiratie, imaginatie si sunt manati in permanenta de dorinta de implinire.

Au numeroase idei progresiste care pot fi uneori greu de inteles de ceilalti. Sunt rare momentele in care ii poti surprinde pe picior gresit si fac o datorie de onoare din a-si duce la capat scopurile, oricare ar fi ele.

Daca isi vor castiga independenta inainte sa se maturizeze emotional, pot deveni cruzi si superficiali in relatiile cu oamenii.

Numarul 2

Persoanele guvernate de 2 au o natura duala si depinde doar de inclinatiile lor native care latura a personalitatii va domina.

Pe de-o parte, au firi calde, corecte si echilibrate. Din acest motiv, foarte multi oameni din jurul lor le vor cere ajutorul sau ii vor solicita sa medieze un conflict. Intotdeauna vad ambele fete ale unei probleme si accepta cu usurinta parerile oamenilor din jur. Atunci cand acestea se contrazic totusi cu cele interioare lor, le vor respecta chiar daca nu si le vor insusi.

Pe de cealalta parte, cei dominati de 2 pot fi de un egoism iesit din comun. De asemenea, risca sa cada in apatie si lene. Cu timpul, pot ajunge sa traiasca din munca altora, fara scrupule.

Daca nu vor cadea in pacatul indolentei, au insa toate sansele sa se bucure de mult succes in viata. Nu le place sa traiasca singuri si vor face tot ce le sta in putere pentru a se inconjura de oameni. Viata de cuplu va fi foarte importanta si uneori, primeaza in fata implinirii profesionale.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri