12:09, 10 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Cheryl Lavin sparge Codul si divulga regulile secrete dupa care traiesc femeile si pe care le divulga rar barbatilor.

In 2005, Cheryl Lavin publica un articol in Chicago Tribune care a devenit rapid viral si a castigat in popularitate si in anii urmatori. Materialul editorial a fost numit “CODUL– reguli secrete dupa care traiesc femeile ” si prezinta intr-o forma amuzanta anumite reguli pentru femei. Facand referire la ele, Cheryl spunea despre aceste legi ca sunt “reguli dupa care femeile traiesc, insa pe care le divulga rar barbatilor”. Le aducem si noi din nou in centrul atentiei pe cele mai interesante dintre ele asa cum au fost scrise de autoare. Le puteti citi pe toate AICI

Codul Femeilor by Cheryl Lavin

Citeste si:
Eram doi copii si fugeam sa prindem soarele
Eram doi copii si fugeam sa...

Foto Woman with Bar code_Shutterstock

► Invita un barbat sa mearga cu tine la shopping doar daca ai nevoie de cineva care sa iti care pachetele sau sa conduca.

Citeste si:
CODUL de VIATA al Amerindienilor: 20 de reguli de conduita vizionare
CODUL de VIATA al...

► Picioarele sunt flexibile si pot fi facute sa incapa in pantofi ce variaza de la marimea 37 la 39, depinzand de ce este la reducere.

► Principiul Patriciei: Cu cat incerci mai mult sa atragi atentia unui anumit barbat, cu atat mai mare este probabilitatea sa dai peste el cand esti transpirata, cand nu prea ai dormit, cand nu te-ai machiat, cand porti hainele in care ti-ai zugravit incaperea sau ti-ai prins parul intr-o bandana.

► Cea mai buna replica pe care o poti da unui barbat casatorit care iti face avansuri este: “Hei, nu iti cunosc sotia?”

► Lasa fiecare barbat nou din viata ta sa stie ca ai o centura neagra in karate.

► Imprieteneste-te cu hormonii tai. Ei sunt cei care te fac sa fii plina de culoare si imprevizibila. Daca altii intampina problema cu acest lucru, este problema lor.

► Daca auzi cuvintele mamei tale iesind din gura ta, inchide gura. Doar daca nu cumva mama ta era cu adevarat inteleapta.

► Cand esti in dubiu, spune nu.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri