Ce inseamna sa iubesti? Ce inseamna iubirea? Am ajuns la concluzia ca inseamna sa inveti sa lasi… sa te lasi vietii, sa lasi lucrurile sa se intample. Am lacrimi in ochi, dar nu sunt amare. Sunt lacrimi de emotie.

Ti s-a intamplat vreodata sa te indragostesti, iar sentimentul asta sa nu vina dintr-o nevoie? Sa nu vina din nevoia de a fi protejata, sau admirata, sau vindecata? Daca ajungi la un echilibru sufletesc, ajungi sa iti dai seama ca nu ai nevoie de nimeni ca sa te simti intreaga. Si intr-o stare ca asta, te indragostesti; mai pur decat niciodata…

Si doar intr-o stare ca asta esti perfect constienta ca a iubi inseama si sa accepti ca acea alta persoana are propria lupta cu sine insusi in viata asta, o lupta pe care din pacate trebuie sa o duca singur, ca fiecare dintre noi. Tu stii ca e totul bine atunci cand amandoi sunt bine.

Foto: Shutterstock

Poti sa accepti asta, in ciuda sentimentului de dorinta? In ciuda a tot ceea ce vrei tu de la Univers sau de la un alt om? Poti? Eu cred ca daca poti sa accepti asta, iubesti cu adevarat… Iubesti viata si te iubesti pe tine si il iubesti cu ADEVARAT si pe el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri