Ne aflam uneori in momente de viata cand avem nevoie de un sfat sau de o vorba buna. Dar uneori, chiar si o poveste cu talc ne poate deslusi din hatisul de probleme care ne coplesesc. Citeste aceste 3 povesti inspirationale, pentru o stare de bine garantata!

1. Cat de greu este un pahar cu apa?

Un psiholog ii invata pe cursantii lui despre ' managementul 'stresului. A luat un pahar de apa si s-a plimbat prin sala... in liniste. Toata lumea astepta o intrebare de genul - este pe jumatate plin sau pe jumatate gol. La un moment dat s-a oprit, a ridicat paharul si si-a intrebat auditorii : " Cat de greu este acest pahar cu apa?".

Mirati, cursantii au dat raspunsuri intre 250 si 500 ml. Raspunsul psihologului a fost urmatorul: Greutatea absoluta nu conteaza. Conteaza cat timp il vei tine ridicat. Un minut - nici o problema. O ora - o durere de brat . O zi - iti paralizeaza bratul. In fiecare din aceste 3 cazuri greutatea paharului nu se schimba. Se schimba doar timpul... si cu cat e mai lung, cu atat mai greu este. Stresul si grijile din viata sunt asemenea paharului cu apa.

Sursa foto: SarahCartwright

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Daca te gandesti mai mult la ele... incepe sa te doara sufletul. Daca te gandesti tot timpul la ele - iti paralizeaza mintea... nu mai poti sa faci nimic. De aia este important sa te eliberezi de stres. Cand ajungi acasa pe seara... lasa-ti grijile deoparte.
Nu le purta cu tine in noapte!

2. Povestea femeii care vrea sa se casatoreasca pentru banI


Foto: Shutterstok

O tanara draguta a postat urmatorul mesaj pe un forum popular:

Titlu: Ce ar trebui sa fac ca un tip bogat sa se casatoreasca cu mine?

… voi fi sincera in acest mesaj.

Implinesc 25 de ani in acest an. Sunt foarte frumosa, am gusturi bune si sunt stilata. As dori sa ma casatoresc cu un tip cu un salariu anual de 500 de mii de dolari sau mai mult.

S-ar putea sa-mi spuneti ca-s lacoma, dar un salariu anual de 1 milion de dolari este considerat ca fiind un salariu de clasa de mijloc in New York.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cerinta mea de fapt nu este mare! Exista cineva pe acest forum care are un venit de 500 de mii de dolari anual? Sunteti cu totii casatoriti?

As vrea sa intreb: ce ar trebui sa fac ca sa se casatoreasca cu mine o persoana bogata?
Printre barbatii cu care am iesit, cel mai bogat avea un venit anual de 250 de mii de dolari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri