15 Mai 2013 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Angelina Jolie a facut o declaratie CUTREMURATOARE. Fara ca nimeni sa stie, actrita Angelina Jolie a trecut printr-o drama pe care, probabil, doar noi femeile o putem intelege pe deplin.

Angelina Jolie este o vedeta care tine enorm la viata sa privata. De aceea putine sunt momentele in care vorbeste despre relatia cu Brad Pitt sau despre copii.

Dar iata ca actrita a hotarat ca este timpul sa vorbeasca deschis despre problemele sale, scrie Kudika.ro. Pentru a trage un semnal de alarma si a le face pe femei sa aiba mai multa grija de corpul lor, Angelina a dezvaluit, marti, ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni dezvoltarea cancerului mamar.

Foto - Shutterstock.com - Angelina Jolie

Frumoasa actrita a scris pentru New York Times un articol intitulat “Optiunea mea medicala”, in care vorbeste deschis despre deciziile sale cu privire la aceasta situatie. Se pare ca a ales sa faca operatia de mastectomie din cauza faptului ca este purtatoare a unei gene problematice, care creste riscul de cancer ovarian si de cancer la san.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

“In momentul in care am aflat ce se intampla, am decis sa iau masuri pentru a minimaliza riscurile cat se poate de mult. Am hotarat sa fac o dubla mastectomie, preventiv. Am inceput cu zona sanilor deoarece riscul de cancer la san este mai mare decat cel de cancer ovarian, iar operatia este una mai complexa. Sunt norocoasa ca am un partener care ma iubeste si imi este alaturi.

Oricine are o sotie sau o iubita care are astfel de probleme, trebuie sa stie ca reprezinta o parte importanta in acest proces de tranzitie. Brad a fost la clinica, Pink Lotus Breast Cancer, locul unde am fost tratata, si a stat acolo cat timp au durat operatiile.

Am reusit sa gasim si momente in care puteam zambi si rade impreuna. Stiam ca acesta este cel mai bun lucru pe care l-am putea face pentru familia noastra, pentru copiii nostri. Ne-am apropiat si mai mult. Acum le pot spune linistita copiilor mei ca nu mai au niciun motiv sa se teama ca ma vor pierde din cauza cancerului la san.” – spune Angelina Jolie.

Mama vedetei a murit la varsta de 56 de ani, din cauza cancerului.

Citeste mai mult pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri