23 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Luna in care ne-am nascut ne influenteaza personalitatea si este un indicator al modului nostru de a gandi, de a iubi si de a actiona in viata.

Daca te-ai nascut in luna Octombrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 10 (vibratia lui 1)

Pentru cei nascuti in octombrie, numarul 10 (vibratia lui 1) are o influenta semnificativa. Ei vor avea parte de mult noroc in viata si isi vor transforma visele in realitate. Din fire, au tendinta sa fie suparaciosi sau chiar razbunatori. Atat timp cat nu au conflicte cu o persoana, vor face tot ceea ce le sta in putere pentru a crea armonie si pentru a-si pastra sanatoase relatiile.

Daca te-ai nascut in luna Noiembrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 11 (vibratia lui 2)

Pentru nativii lunii noiembrie, numarul 11 (vibratia lui 2) are o importanta majora. Fire empatica si pozitiva, cei nascuti in aceasta luna sunt sensibili, iubitori si comunicativi. Totusi, au tendinta sa se streseze prea mult pentru a pastra armonia in jurul lor ori sa se suprasolicite psihic la locul de munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Daca te-ai nascut in luna Decembrie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 12 (vibratia lui 3)

Numarul 12, vibratia lui 3, are o influenta majora in definirea caracterului celor nascuti in luna decembrie. Ei au o fire practica si apreciaza foarte mult un stil de viata stabil. La fel, sunt neobisnuit de norocosi, mai ales in dragoste. Au o viata sociala activa, insa si tendinta de a ignora responsabilitatile legate de familie.

Image by omer yousief from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri