23 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Luna in care ne-am nascut ne influenteaza personalitatea si este un indicator al modului nostru de a gandi, de a iubi si de a actiona in viata.

Daca te-ai nascut in luna Ianuarie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 1

Cei nascuti in luna ianuarie au un caracter independent, analitic si sunt lideri innascuti. Totusi, in tinerete au tendinta sa ia decizii pripite si sa considere ca nu au deloc nevoie in viata de sfatul sau ajutorul celor din jur. Mai mult, oamenii nascuti in ianuarie au o fire creativa si cu siguranta ies in evidenta usor.

Daca te-ai nascut in luna Februarie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 2

Numarul 2 are o importanta majora pentru cei nascuti in luna februarie, ajutandu-i sa devina din ce in ce mai intuitivi pe parcursul maturizarii. Nativii din februarie pun mare pret pe relatiile interpersonale si isi dedica viata cautarii sufletului lor pereche. Se lasa influentati in maturizarea lor in special de sexul feminin (mama, iubita, prietena).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Daca te-ai nascut in luna Martie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 3

Cifra 3 este proeminenta in viata celor nascuti in luna Martie, influentandu-i sa fie intotdeauna persoana potrivita la locul potrivit. Destinul lor este sa ajunga faimosi si bogati, norocul urmarindu-i pretutindeni. Au totusi probleme in capitolul relatiilor sentimentale – sunt, din pacate, urmariti de infidelitate.

Daca te-ai nascut in luna Aprilie, numarul copilariei cu influenta asupra ta este 4

Cei nascuti in luna aprilie sunt perceputi ca avand un caracter temperamental. Pe de alta parte, sunt firi inteligente si creative. Lider innascuti, nativii acestei perioade sunt extrem de ambitiosi si carismatici, atragand in jurul lor o multitudine de prieteni. In ceea ce priveste capitolul sentimental, sunt foarte norocosi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri