18 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Expertul Garbo in fitness si nutritie ne vorbeste despre specificul alimentatiei in functie de anotimp.
Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela a inceput cariera de fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal - www.homeaerobic.com.

Mihaela Murgu - Fitness si Nutritie - Expert Garbo

www.homeaerobic.com

DIETA DUPA ANOTIMPURI

Organismul nostru functioneaza diferit nu numai pe parcursul unei zile, ci si in relatie cu modificarile de clima, lumina sau temperatura din fiecare anotimp. Glandele endocrine secreta hormonii responsabili de succesiunea somn-veghe, apetit, productia de caldura, transpiratie, capacitatea de munca si rezistenta la efort.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Este recomandat sa respectam ritmul metabolismului si sa adaptam dieta zilnica cerintelor corpului, folosindu-ne de alimentele de sezon pentru a satisface de proteine, glucide si lipide, dar mai ales pe cel de vitamine, minerale si fitonutrienti-elementele cheie pentru sanatate.

Dieta PRIMAVARA

Primavara este cel mai potrivit moment din an pentru a va recapata tonusul, buna dispozitie si forma fizica, eforturile pe care le presupune o cura de slabire vor fi minime iar rezultatele maxime.

Cresterea temperaturii exterioare si prelungirea perioadei de lumina din zi au o influenta pozitiva asupra creierului si sistemului nervos. Caldura inhiba centrul nervos al foamei, iar schimbarea anotimpului si trezirea naturii la viata creeaza un stres pozitiv reflectat in nevoia de a face miscare in aer liber. In plus bucuria si starea de usoara excitatie reduc mancatul compulsiv, atat de prezent in timpul iernii.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Profitati de legumele si fructele de sezon, care reincarca organismul cu mineralele si vitaminele de care au nevoie. Asociate cu o buna hidratare si cu un consum redus de zahar, sare si carne rosie, ajuta la ameliorarea constipatiei, imbunatatirea calitatii pielii si pierderea surplusului de kilograme.

Ajutati-va organismul sa fie in forma si sa elimine toxinele consumand cantitati mari de apa si ceai verde cu proprietati antioxidante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri