Allan Pease este un autor australian si speaker devenit expert in relatii de cuplu, desi la baza avea o formare de muzician. Cea mai vanduta carte a sa, 'Body Language' (Limbajul Trupului) i-a adus o reunoastere internationala si in acelasi timp posibilitatea de a se afirma ca un foarte talentat vorbitor.

Prin discursurile sale, Pease are capacitatea de a-i inspira pe oameni si de a-i determina sa inteleaga subtilitatile relatiilor de comunicare.

In conferinta de mai jos (tradusa si in limba romana), Allan vorbeste cu mult umor despre cum uneori, comunicarea din cuplu este bruiata de mici aspecte care ii fac be barbati si pe femei sa vorbeasca limbi total diferite.

Desi, datorita unui simt al umorului debordant, Allan exagereaza multe aspecte ale comportamentului feminin si masculin, aceasta conferinta merita urmarita. Poate chiar in cuplu. Va asiguram ca va veti delecta cu o portie buna de ras, autoironie si in acelasi timp veti gasi calea spre o mai buna intelegere in relatia cu partenerul.

Urmariti si site-ul lui Allan si al Barbarei Pease de unde puteti afla o multime de informatii despre comunicare si fericirea in cuplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri