Toamna aceasta, Kinder vine in intampinarea nevoilor tuturor cu o noua promotie rece si delicioasa, numai buna pentru inceputul scolii.

Cand cei mici incep scoala, mamicile stiu ca se vor confrunta cu anumite provocari, de la convingerea copilului sa se trezeasca dimineata, pana la: “Si ce daca ploua? Vreau rochita galbena!”. Fiecare mamica are propriul ei ritual prin care il pregateste pe copil sa mearga la scoala si are mereu grija ca el sa nu uite pachetelul de mancare, care este de cele mai multe ori insotit de o mica rasplata dulce. Asa se asigura ca acesta va manca sanatos si nu va ramane fara energie in timpul lectiilor. Toamna aceasta, Kinder vine in intampinarea nevoilor tuturor cu o noua promotie rece si delicioasa, numai buna pentru inceputul scolii.

Daca esti mamica, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi 2 Kinder Felie de Lapte, 2 Kinder Pingui si 2 Kinder Maxi King din magazinele partenere si vei primi automat un coolbox la alegere. El va pastra rece gustarea copilului tau, cat este la scoala. Fiecare coolbox este prevazut cu o baterie, pe care trebuie sa o pui seara in congelator. Tot seara, cand il ajuti sa-si pregateasca ghiozdanul, lasi un pic de loc si pentru coolbox - nu mult, pentru ca e mic, fix cat sa incapa in el o gustare de pranz.

Dimineata, inainte de a-ti conduce nazdravanul la scoala, iei bateria din congelator si o pui in coolbox, alaturi de gustarea de pranz, apoi bagi coolbox-ul in ghiozdan. Astfel, gustarea lui va sta la rece toata ziua si va fi mereu racoroasa si proaspata. In plus, coolbox-urile sunt colorate si ii vor face pe copii sa isi ia cu placere pachetelul la scoala, iar tu nu va mai trebui sa inventezi zilnic noi modalitati de a taia painea sau de a impacheta gustarea, ca sa le placa celor mici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri