10 Aprilie 2018 publicat în Familie 13 share-uri

Am strâns pe pagina de Facebook Garbo.ro, câteva opinii interesante ale cititoarelor noastre, în legătură cu ceea ce le-ar transmite ele, noilor părinți.

“Dacă ar fi să dai un sfat cuiva care a devenit de curând părinte, care ar fi acesta?”, le-am întrebat pe cititoarele noastre.

Sfaturi pentru noii părinți de la alți părinți

Iată care au fost cele mai interesante opinii:

„Iubire, drgoste, educație, respect! Copilul trebuie să crească în familie educata,fericită, cu respect , fără bătăi umilințe, timiditate, cultivați respectul de șine! Copii din România sunt CEI mai triști copii din Europa! Nu bateți copiii, iubiți-i!”, a spus Ieremciuc Rodica. 

Un alt comentariu foarte interesant de la o cititoare a noastră este acesta: <<"Ca să educe corect un copil, părinții trebuie să se autoeduce primii"- Împărăteasa Alexandra. Educă - te pe tine ca părinte și repară la tine ceea ce nu ai vrea ca copilul tău să preia>> , este de părere Alesea Tudoran.

Care este sfatul Zenaidei Vardaru pentru noii părinți? Unul foarte frumos: „Să se bucure de fiecare moment din viață copilului, să nu rateze nici o etapă din evoluția lui, să-i fie mereu alături, să savureze împreună bucuriile, realizările și să-i fie sprijin moral dar mai ales îndrumător spiritual, indiferent de potențialul material!”, a spus cititoarea noastră.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti

„Petreceți cât mai mult timp alături de copii, construiți amintiri frumoase și durabile, timpul zboară incredibil de repede și își iau zborul către viață lor... Comunicați cu copiii, clădiți încrederea reciprocă pentru o stare de spirit pozitivă, știind că au oricând un sprijin necondiționat pe care pot conta.”, este de părere Dana Marcela Bîrlădeanu și noi rezonăm tare cu acest mesaj.

„Profitati de fiecare moment!”- Alina Constantin

Îți recomandăm câteva articole pe această temă:

Cercetarile au demonstrat! De ce este bine să iei bebelușul în brațe atunci când plânge

Recomandare de carte: Cum să crești un copil sigur de sine

7 sfaturi pentru a avea un copil cu stima de sine crescută

Mama te iubeste. Citiți gândurile unei viitoare mămici pentru fetița ei!

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Caria dentară – ce este și cum se tratează

Foto homepage: shuttersock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri