18 Aprilie 2018 publicat în Familie 21 share-uri

E foarte important să ai mereu la dispoziție o sursă suplimentară de venit. Iar aici creativitatea poate fi de mare ajutor.

Siguranța financiară este una dintre principalele griji pentru români, iar un al doilea venit devine astfel o prioritate pentru cei care se află pe piața muncii. Potrivit unui studiu realizat de un fond de investiții și publicat de Digi24, aproximativ 40% dintre români se bazează pe un al doilea venit pentru a putea fi mai liniștiți în privința banilor în fiecare lună, iar acest trend este în creștere.

Pentru că lipsa banilor reprezintă unul dintre cele mai mari motive pentru care românii se consideră stresați, în proporție de 40,6%, potrivit unui raport Daedalus Millward Brown, e foarte important să ai mereu la dispoziție o sursă suplimentară de venit. Iar aici creativitatea poate fi de mare ajutor.

6 idei simple să rotunjești veniturile familiei tale:

1. Profită de era digitalizării

Pentru că trăim în era în care aproape totul este digitalizat, poți profita de acest lucru și te poți dezvolta profesional și pe internet. Un canal video de gătit, un blog de călătorii sau o colaborare online pot fi mare ajutor pentru rotunjirea veniturilor tale, pentru a putea să-ți acoperi în fiecare lună obligațiile financiare. De asemenea, poți aplica chiar și la sondaje plătite care sunt realizate online.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Transformă casa de la țară în casă de vacanță

Casa bunicilor a rămas prăfuită și goală? Cu o investiție minimă la început, aceasta poate deveni extrem de profitabilă pe termen lung. Transformă casa de la țară într-o casă de vacanță, dacă și zona în care este amplasată atrage turiști. Gândește calculat și eficient și apelează pentru încălzire la centrale termice pe lemne, care reprezintă cele mai bune soluții pentru o încălzire a locuinței cu costuri reduse, dar și pentru apă caldă menajeră, mai ales în zonele unde nu există rețea de gaze naturale.

Asigură o izolare termică eficientă casei, repară acoperișul, schimbă ușile și geamurile și înlocuiește mobila veche cu mobila de care tu nu mai ai nevoie în locuința ta.

Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Un sfat practic este de a oferi casei tradiționale aspectul rustic pe care un turist vrea să-l vadă atunci când caută să se rupă de oraș, așadar nu trebuie să investești mult în mobilier. La ce trebuie să fii foarte atentă însă este confortul și căldura pe care casa le va oferi, care trebuie să respecte cele mai înalte standarde.

3. Scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie

Cu siguranță sunt multe haine și obiecte care în ultimii ani s-au adunat în locuința ta și ocupă inutil spațiu. Le poți vinde la un preț redus astfel încât să-ți asiguri pentru câteva luni o sumă de bani suficient de mare cât să-ți rotunjești sensibil veniturile.

4. Îndemânarea îți poate aduce profit

Piața produselor handmade s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani în România, iar dacă ai îndemânare, aceasta poate deveni și profitabilă. Fie că vorbim despre brățări, coliere sau haine, orice îndemânare se poate transforma într-un hobby care să genereze o sumă suplimentară de bani în fiecare lună. Cu o pagină de Facebook și un magazin online, prin care să-ți promovezi munca, poți descoperi chiar că e mai rentabilă această activitate decât jobul clasic.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

5. Închiriază-ți mașina

Dacă familia ta are o mașină în plus care de obicei ocupă degeaba un loc în parcare, aceasta poate deveni ușor productivă, dacă o vei scoate la închiriat. Fie folosită ca taxi, fie închiriată pentru activități de firmă, fie pentru transport de marfă, în funcție de gabarit, aceasta se poate transforma rapid într-o nouă sursă de venit și nu doar o gaură în care se duc facturile pentru inspecțiile tehnice, asigurările și taxele anuale.

6. Folosește-te de spațiile libere

O cameră din apartament este mereu goală? O poți folosi ca spațiu de cazare pentru turiștii care vor să viziteze România. Acum sunt destule servicii online în care poți deveni gazdă pentru mulți turiști, iar spațiile din locuință care până acum zăceau nefolosite se pot transforma în surse bune de venit. De asemenea, nu uita nici de subsolul casei sau cel rezervat apartamentului tău, pe care îl poți închiria ca spațiu de depozitare.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri