Daca te gandesti sa-i faci o surpriza micutului tau, Cewe iti propune cateva idei care cu siguranta vor face timpul petrecut la scoala mult mai placut!

Acum ai ocazia sa-i creezi copilului tau propriul stil chiar si atunci cand merge la scoala. Foloseste imagini cu cei dragi – familie, prieteni sau orice alte imagini care stii ca i-ar face placere si personalizeaza-i rechizitele scolare: penarul, husa pentru telefon sau pentru Ipad, sacul pentru articolele sportive, cutia pentru sandwich, mousepad-ul, caietele, etichetele.

Simplu si atractiv, Cewe iti propune o modalitate rapida de personalizare a acestor obiecte. Iar calitatea este exceptionala. Intra pe www.cewe.ro, alege produsul preferat pentru micutul tau si designul potrivit, apoi personalizeaza-l cu cele mai dragi fotografii. Totul este usor si flexibil pentru ca tu in doar cateva minute sa poti comanda tot ce e mai frumos pentru copilul tau.

Produsele Cewe merita toata atentia ta pentru ca ele au garantia calitatii, iar vestile bune nu se opresc aici! Pana pe 31 noiembrie poti profita de reducerile de pana la 50% pentru CEWE calendare, CEWE FOTOCARTE si multe alte produse. Descopera totul aici: www.cewe.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri