25 Aprilie 2012 publicat în Familie 2 share-uri

Raul Brebu, realizatorul emisiunii matinale de la Magic FM, ne vorbeste despre experienta de tatic, despre povestea sa de dragoste cu radioul, despre povestea sa de dragoste cu viata.

Dana Negoita: Femeilor, da. Le este frica si barbatilor de imbatranire?

Raul Brebu: Incepem sa imbatranim inca din prima zi de viata. Poate de la conceptie. Daca ne-ar fi frica, am refuza sa ne mai nastem. Sufletul este cel care trebuie si poate fi mentinut mereu tanar.

Dana: Copiii se indragostesc cu usurinta... Ai fost vreodata nevoit sa-i vorbesti despre iubire fetitei tale?

Raul: Despre acea iubire, inca nu. Desi eu si mami avem explicatia pregatita: "Dragostea este atunci cand o fata se da cu parfum si baiatul se da cu after-shave… si ies la plimbare impreuna. El plateste intotdeauna nota". Cu iubirea Divina e alta poveste.

Copii spun multe lucruri trasnite, insa sunt sinceri cand vine vorba de dragoste. Si da, prima dragoste nu se uita niciodata.

Dana: Care a fost cea mai dificila intrebare pe care ti-a adresat-o fetita ta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Raul Brebu: Desigur o intrebare legata de separarea noastra. A trebuit sa-i explic de ce mami si tati nu mai pot fi impreuna. A fost greu.

Dana: Un mesaj pe care doresti sa il adresezi tuturor mamicilor si cititoarelor Garbo, dar nu numai..

Raul Brebu: Va doresc sa aveti o primavara magica in continuare. Si nu uitati sa va treziti in fiecare dimineata cu instalatorul de zambete pe frecventele magice.

Garbo.ro iti recomanda si alte articole Interviu:

Interviu cu Dumnezeu

Romania din America. Interviu Corina Suteu, director ICR New York

Interviu cu Rucsandra Hurezeanu

Ce ar trebui sa stii despre frumusetea de zi cu zi - Interviu cu Iulia PredaInterviu cu cel mai fericit cuplu! Va invitam sa intrati in Casuta Fericita...

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi cat mai multe informatii despre tine si familia ta.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri