Ce ar trebui sa stii despre frumusetea de zi cu zi - Interviu cu Iulia Preda

12:04, 9 Aprilie 2012 publicat în Cariera20 share-uri

In emisiunile medicale m-am alaturat luptei impotriva cancerului la san oferind cadou prin sponsorizare, in fiecare sambata, doua aparate Breastlight de testare acasa a problemelor ce pot aparea la san. - Ne spune Iulia Preda

Despre Iulia Preda am putea spune multe lucruri interesante. In cateva cuvinte Iulia Preda este Doctorand in domeniul farmaceutic si chimie analitica, cu finalitate in cosmetica farmaceutica, avand numeroase publicatii in domeniu.

Din Decembrie 2011 si in prezent Iulia Preda este Realizator si prezentator al emisiunilor Weekend GTV duminica intre orele 15.00 si 17.00 cu profil de magazin dominical si sambata intre orele 10.00 si 11.00 “Noi sa fim sanatosi” cu profil medical.

Citeste si:
Parfumul poate schimba starea de spirit în mai bine, conform celui...
Parfumul poate schimba starea...

Realizeaza si prezinta pastilele de sanatate din cadrul Matinalului GTV. In emisiunile medicale s-a alaturat luptei impotriva cancerului la san oferind cadou prin sponsorizare, in fiecare sambata, doua aparate Breastlight de testare acasa a problemelor ce pot aparea la san.

Din secretele ingrijirii pielii - Interviu cu Iulia Preda

Garbo.ro a avut bucuria de a afla unele din cele mai dorite informatii despre Iulia Preda si domuniul in care activeaza.

Citeste si:
Mixit se lansează în România
Mixit se lansează în România

Garbo.ro: Cariera dumneavoastra este impresionanta, iar domeniile in care activati sunt deosebit de interesante. Ce v-a determinat sa alegeti acest drum?

Iulia Preda: Domeniul medical pe care mi l-am ales, respectiv cel farmaceutic, este un domeniu pe care l-am visat de mica, fiind foarte preocupata de domeniul de frumusete si in special cel al cremelor. Imi spusese mama ca numai farmacistii prepara creme si tot felul de unguente pentru tratarea si ingrijirea pielii si atunci am decis ca asta doresc sa fiu. Crescand, mi-am dorit sa fiu si actrita, deoarece ma fascinau filmele. Inca ma mai fascineaza lumea filmului. Dar a castigat domeniul farmaceutic. Nu am renuntat insa la televiziune, care dintr-o pasiune a devenit o componenta importanta a vietii mele profesionale.

Garbo.ro: Cine este Iulia Preda in cateva cuvinte?

Iulia Preda: Sunt o persoana cerebrala mai ales ca viata m-a invatat ca atunci cand judec cu inima nu este tocmai indicat, deoarece oamenii te pot dezamagi foarte usor. Asa ca am luat-o pe acest drum. Sunt o persoana simpla, cu mult bun simt.Imi place sa fiu punctuala si de cuvant si cer acelasi lucru si celor din jur. Cred in Dumnezeu si iubesc animalele. In rest prefer ca faptele mele sa vorbeasca despre mine mai mult decat spusele mele care ar putea fi suspectate de subiectivism


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri