Rucsandra Hurezeanu a lansat pe piata romaneasca prima gama de produse dermocosmetice si conduce cu profesionalism si rafinament compania Ivatherm.

Rucsandra Hurezeanu a lansat pe piata romaneasca prima gama de produse dermocosmetice si conduce cu profesionalism si rafinament compania Ivatherm. Este sotia lui Emil Hurezeanu, publicist si analist politic si mama a doi copii frumosi, pe care ii iubeste nespus, ca orice mama: Luca si Toma. Este o antreprenoare care isi merita succesul si in persoana careia regasim acel amestec unic de tenacitate si sensibilitate. Este o femeie distinsa, iar povestea sa de viata si de succes este una cat de poate de reala. Va invitam asadar sa ascultati fragmente din ea:

Dana Negoita (redactor Garbo.ro): Ati investit multe in Ivatherm incepand cu resurse financiare si terminand cu munca, energie, implicare, timp si suflet. Ce reprezinta aceasta companie pentru dvs.?

Rucsandra Hurezeanu: Ivatherm reprezinta pentru mine un vis implinit. Am senzatia ca toata viata am studiat si am muncit pentru a reusi sa creez Ivatherm. Ceea ce fac mi se potriveste ca o manusa. Am fost dintotdeauna fascinata de texturile cremelor, parfumuri, de senzatia de intimitate cu tine insuti pe care acestea ti-o dau. Sunt deja cinci ani de cind Ivatherm exista pe piata din Romania. In perioada de inceput, in 2005, medicii nu aveau obisnuinta de a-si trata pacientii cu acnee, cuperoza, rozacee, dermatita seboreica, dermatita atopica, cu produse care, nefiind medicamente, sunt alternative extrem de eficiente la probleme cu care ei se confrunta in cabinetele lor. Astazi lucram cu majoritatea dermatologilor din tara, ne bucuram de sprijinul tuturor Profesorilor Universitari si Sefilor de Clinici de dermatologie, alergologie.

D.N.: Ce atitudine au barbatii fata de femeile inteligente, fata de femeile care au succes in afaceri? Respect, admiratie sau teama?

Rucsandra Hurezeanu: Femeia moderna, in societatea de astazi, este genul de persoana care imbina cu succes familia si profesia, face sport, citeste, se cultiva, e responsabila social. Barbatii s-au obisnuit deja demult cu asta, asa incat admiratia, respectul sau teama sunt independente de sex.

D.N.: Pe plan profesional ati reusit, sunteti o femeie de succes conducand o afacere profitabila, iar pe plan personal, aveti o familie frumoasa. Ce doriti sa va aduca viitorul?

Rucsandra Hurezeanu: Cand ma gandesc la viitor ma gandesc in primul rand la familie, sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuram unii de altii. Cele mai mari bucurii si impliniri vin intotdeauna de la familie. Cu Ivatherm am multe planuri. Ne dorim sa aducem consumatoarelor produse inovatoare si foarte eficiente, la preturi corecte. Suntem primii care am folosit Resveratrol continut in Viniferol, extras din tije de vita-de-vie, astazi cel mai la moda ingredient antirid, anti-age. E suficient sa scrieti Resveratrol pe orice motor de cautare Internet si veti vedea ce inseamna el astazi in cosmetologie. Multe din marile companii de cosmetice vorbesc abia acum de “Sirtuine”, stimulare genica. Ivatherm a lansat in 2005 in premiera mondiala un produs antirid pe baza de Resveratrol. In toamna vom lansa un produs revolutionar in tratamentul acneei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri