23 Martie 2012 publicat în Familie 103 share-uri

Casuta fericita este un blog de familie. Este vorba despre o familie cu adevarat fericita formata din Andreea, Cosmin si... micuta Aimi.

Cand descoperi chiar si virtual asemenea oameni, nu pot decat sa iti incarci sufletul cu sentimente de optimism si energie pozitiva.

Cand patrunzi in Casuta fericita te intrebi cum poate exista atat de multa iubire intre doi oameni si... care e secretul lor?

Andreea scrie cu drag despre sotul ei Cosmin, despre micuta Aimi, despre visurile lor si despre lucrurile care le bucura inima. Andreea posteaza pentru cititorii ei, "picaturi de inspiratie", opere de arta gasite pe internet pe care ni le daruieste. Dar astazi, "picatura noastra de inspiratie" va fi chiar... Casuta Fericita!

Faceti cunostinta cu Andreea si Cosmin:

Garbo.ro: Cine sunteti voi? Pareti doi oameni desprinsi de realitatea prea des trista…

Andreea: Suntem doar doi oameni obisnuiti, avem cateva calitati si muuulte defecte

Cosmin: Da, sunt de acord cu ce a spus Andreea si as adauga ca ne dorim sa ducem o viata cat mai frumoasa, cu cat mai multe bucurii.

Garbo.ro: Cum ati gasit fericirea? Ea exista?

Andreea: Da, fericirea exista! Cu totii avem momente de fericire, de nefericire, de suparare si de bucurie… Eu am fost suficient de norocoasa sa-mi intalnesc perechea si impreuna suntem mult mai fericiti decat am putea fi separati. In cazul nostru, 1+1=3

Cosmin: Da, fericirea are mai multe componente: experientele care m-au surprins placut, persoanele din viata mea, micile bucurii cotidiene. Gasesti fericirea atunci cand cauti frumosul in jurul tau, in oamenii pe care ii intalnesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri