Daca nu imi iau "doza" zilnica parca nu mai sunt eu. Sunt irascibila, ma deranjeaza orice nimik si nu-mi ies o parte din actiunile pe care la intreprind.
In primul rand, va multumesc pentru ca mi-ati raspuns la mailul trecut, m-ati ajutat sa-mi intaresc convingerea ca am facut alegerea potrivita. Astazi , am nevoie de un raspuns la o alta "problema". Simt o dorinta de a face sex continuu. Daca nu imi iau "doza" zilnica parca nu mai sunt eu. Sunt irascibila, ma deranjeaza orice nimik si nu-mi ies o parte din actiunile pe care la intreprind. Nu cred ca sunt nimfomana, pentru ca, din cate stiu eu, nimfomana este o femeie care nu simte placere cand face sex, dar simte nevoia sa faca sex. Eu nu sunt asa, simt o placere foarte mare si,din aceasta cauza, as vrea sa fac non-stop. Prietenul meu e foarte uimit de apetitul meu si uneori ,cand e foarte obosit, nu poate sa-mi faca pe plac, iar asta genereaza,uneori ,discutii,alteori, ma conformez si incerc sa-l inteleg. El spune ca apetitul meu se datoreaza faptului ca mi-am inceput viata sexuala de curand (in urma cu un an jumatate) si ca, el va mai scadea cu timpul. Tot iubitul meu imi spune ca uneori il fac sa creada ca doar asta am in cap:sex. Adevarul e ca intr-adevar ,are ceva care ma atrage si nu-i pot rezista si, in plus, il si iubesc. Stau uneori si ma gandesc ce s-ar intampla daca el n-ar mai..."putea". Cred ca l-as insela pentru ca nu vreau sa imi imaginez ca n-o sa mai fac dragoste niciodata. E cea mai mare placere a mea. Dumneavoastra ce parere aveti? Raspuns pentru « Mortycia » : Draga mea, Stii ca unii oameni se plang ca mananca prea mult ? Ai un pic de « bulimie » sexuala ! Dar ca si in cazul excesului de hrana « insatietatea » ta sexuala nu inseamna decat ca acoperi cu aceasta activitate o nevoie pe care o ai in alta sfera a vietii tale. Nevoia se poate referi la relatia ta cu tine ( cum ar fi niste frici, instabilitate emotionala, neincredere in tine…) si in relatia cu ceilalti. De ce asta te face sa fii vie, fara a atinge « satietatea » ? Nu spun ca e nefiresc sa-ti doresti activitate sexuala( chiar mi se pare regretabil cand aud ca unele femei cred ca doar barbatii doresc sex si ele o fac din obligatie maritala- ce cosmar!). Ma intreb in ce moment incepi sa te iubesti pe tine ? Si ce anume iti demonstrezi tie « performand » ? Nu cred ca esti nimfomana, cel putin nu in aceasta faza ! Cred ca te-ai cam "ratacit" cautandu-te pe tine ! Stai un pic, RESPIRA, DISCUTA cu cel care te iubeste, MEDITEAZA cine ESTI TU si poate raspunsul gasit te va lumina ! Iti urez multa IUBIRE ! Psiholog Luminita Badita Ai nevoie de un sfat specializat la intrebarile care te framanta? Psiholog Luminita Badita are raspunsul la problemele tale. Scrie-i pe adresa luminita.badita@garbo.ro si in scurt timp vei gasi pe Garbo sfatul ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri