pasta de gogosari

si eu fac aceasata pasta prima varianta doar ca coc gogosari in cuptor ,se mai poate pune si usturoi cui ii place 5 capatini curatat si tocat .Se poate servi ca baza la mincare ii da un gust extraordinar ,ca sos linga friptura ,sau la diferite preparate .trebuie sa va marturisesc ca eu pun o bucatica de hrean in locul aspirinei.
Sper ca v-am fost de ajutor ,va pup si va doresc o zi minunata
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:25

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
GhidCulinar.ro ofera membrilor activi un weekend la munte1De la: GhidCulinar 3 Iulie 2013 17:38
Biftec tartar23De la: alma_negoita 18 Aprilie 2010 12:26
Paine de casa cu legume si crusta crocanta5De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02
ciorba de perisoare16De la: zahacristi 30 Octombrie 2009 09:13
fasole verde la borcan1De la: bujjoritza 12 Noiembrie 2009 12:37
Setari Cookie-uri