pasta de gogosari

si eu fac aceasata pasta prima varianta doar ca coc gogosari in cuptor ,se mai poate pune si usturoi cui ii place 5 capatini curatat si tocat .Se poate servi ca baza la mincare ii da un gust extraordinar ,ca sos linga friptura ,sau la diferite preparate .trebuie sa va marturisesc ca eu pun o bucatica de hrean in locul aspirinei.
Sper ca v-am fost de ajutor ,va pup si va doresc o zi minunata
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am servit la VATRA DORNEI 2 De la: Ridhima 25 Martie 2009 22:24
ciorba de perisoare 16 De la: zahacristi 30 Octombrie 2009 09:13
Caperele!? Ce sunt si cum se folosesc pentru o mancare delicioasa! 17 De la: garbo_414110 1 Octombrie 2019 01:12
Ficatul de curcan 18 De la: marinushmichael 12 Martie 2010 13:00
Jufla-julfa 45 De la: georgettina_68 30 Martie 2010 07:43
Setari Cookie-uri