lamaie umpluta cu peste

4 lamai
300gr sardine in ulei
masline
1 lingurita mustar(nu picant)
2 linguri de maioneza

Se taie capacul la lamaie si se scoate miezul. Sardinele se zdrobesc cu putin ulei, se amesteca cu masline tocate marunt, mustar, maioneza si cu putin din miezul lamaiei. Se condimenteaza si se umplu lamaile cu aceasta compozitie. Se taie putin la fund si se aranjeaza pe frunze de salata pe un platou.
gicuta57
Postat pe 31 Martie 2008 23:16
pare super buna :)
bucatareasa
Postat pe 3 Iulie 2008 00:01
De la: gicuta57, la data 2008-03-31 23:16:404 lamai
300gr sardine in ulei
masline
1 lingurita mustar(nu picant)
2 linguri de maioneza

Se taie capacul la lamaie si se scoate miezul. Sardinele se zdrobesc cu putin ulei, se amesteca cu masline tocate marunt, mustar, maioneza si cu putin din miezul lamaiei. Se condimenteaza si se umplu lamaile cu aceasta compozitie. Se taie putin la fund si se aranjeaza pe frunze de salata pe un platou.

pare super bun ..de curand am descoperit pestele Pangasius e foarte bun ..deobicei alor mei le place pane su mujdei de usturoi la care adaug o linguritza de smantana o rosie decojita taiata marunt si verdeata de tot felul (patrunjel busuioc etc)..
iulia__
Postat pe 21 Martie 2009 07:27
merge sicu ton?
nita_cristiana
Postat pe 21 Martie 2009 08:53
interesant
eu nu am gatit deloc pana acum un an asa ca orice reteta mie mi se pare un cosmar dar asta nu

Postat pe 21 Martie 2009 10:16
o s-o gatesc de Bunavestire, miercuri...

Postat pe 21 Martie 2009 14:56
De la: 19dana, la data 2009-03-21 07:27:06
De la: gicuta57, la data 2008-03-31 23:16:404 lamai
300gr sardine in ulei
masline
1 lingurita mustar(nu picant)
2 linguri de maioneza

Se taie capacul la lamaie si se scoate miezul. Sardinele se zdrobesc cu putin ulei, se amesteca cu masline tocate marunt, mustar, maioneza si cu putin din miezul lamaiei. Se condimenteaza si se umplu lamaile cu aceasta compozitie. Se taie putin la fund si se aranjeaza pe frunze de salata pe un platou.

pare super bun ..de curand am descoperit pestele Pangasius e foarte bun ..deobicei alor mei le place pane su mujdei de usturoi la care adaug o linguritza de smantana o rosie decojita taiata marunt si verdeata de tot felul (patrunjel busuioc etc)..


Interesanta ...

Postat pe 21 Martie 2009 15:13
De la: ONESTA30, la data 2009-03-21 15:13:07
De la: 19dana, la data 2009-03-21 07:27:06
De la: gicuta57, la data 2008-03-31 23:16:404 lamai
300gr sardine in ulei
masline
1 lingurita mustar(nu picant)
2 linguri de maioneza

Se taie capacul la lamaie si se scoate miezul. Sardinele se zdrobesc cu putin ulei, se amesteca cu masline tocate marunt, mustar, maioneza si cu putin din miezul lamaiei. Se condimenteaza si se umplu lamaile cu aceasta compozitie. Se taie putin la fund si se aranjeaza pe frunze de salata pe un platou.

pare super bun ..de curand am descoperit pestele Pangasius e foarte bun ..deobicei alor mei le place pane su mujdei de usturoi la care adaug o linguritza de smantana o rosie decojita taiata marunt si verdeata de tot felul (patrunjel busuioc etc)..


Interesanta ...

Postat pe 21 Martie 2009 15:13
Buna seara ! Marturisesc ca este o noutate pentru mine !Am o curiozitate lamaile umplute pe foi verzi de salata se servesc in coaja ?

Postat pe 22 Martie 2009 19:22

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Tortilla??36De la: Sandra_delly 28 Aprilie 2016 20:06
sos de usturoi1De la: delly002039 14 Februarie 2010 15:35
Cum se prepara tofu? (branza de soia)8De la: banci_gabriela 11 Ianuarie 2011 18:53
dulceata de pepene verde12De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:28
Rosii coapte3De la: Fata_Morgana 29 Iulie 2011 17:05
Setari Cookie-uri