fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PESTE MARINAT(dar nu din acela la cuptor)-pentru iarna(sau,in orice caz-pentru o perioada mai indelungata) 1 De la: lenynew 19 Noiembrie 2009 15:58
Stie cineva o reteta de prajitura cu rubarba (revent) ? 15 De la: agemanar 3 Februarie 2010 13:32
fasole verde la borcan 1 De la: bujjoritza 12 Noiembrie 2009 12:37
idei multe cu bani putini :) 2 De la: delly003342 22 Aprilie 2010 12:22
pasta de gogosari 1 De la: bujjoritza 12 Noiembrie 2009 12:25
Setari Cookie-uri