fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tort- crema de zahar ars 13 De la: PetrutDoina 18 Ianuarie 2010 10:08
PERE COAPTE CU CREMA DE CIOCOLATA. 2 De la: gargarela 1 August 2009 16:14
musaca!!! 16 De la: anna_pit 19 Aprilie 2010 02:56
mozzarella sticks 1 De la: andra_36uk 20 Ianuarie 2010 10:53
Tort cu crema de rahat 4 De la: garbo091375 21 Mai 2010 20:15
Setari Cookie-uri