fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
VARZA MURAT PREA SARATA !..PLS HELP !....-HELP !..AJUTOOR !2De la: Grazzia 26 Ianuarie 2010 15:56
lamaie umpluta cu peste9De la: 22 Martie 2009 19:22
Salata de fructe.23De la: marinushmichael 23 Septembrie 2009 09:34
PESTE MARINAT(dar nu din acela la cuptor)-pentru iarna(sau,in orice caz-pentru o perioada mai indelungata)1De la: lenynew 19 Noiembrie 2009 15:58
Limba cu masline8De la: sonias0nia 9 Ianuarie 2010 12:27
Setari Cookie-uri