fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
crema de zahar ars 10 De la: D2 17 Mai 2010 13:23
Mancaruri cu vinete 14 De la: DRAKUSOR 12 Noiembrie 2009 13:46
PRAJITURA ZIUA SI NOAPTEA,, 1 De la: floryyyy 14 Aprilie 2009 21:34
prajitura cu bezea 0 De la: 18 Februarie 2010 15:17
Paine de casa cu legume si crusta crocanta 5 De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02
Setari Cookie-uri