fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ciorbă de fasole cu afumătură 26 De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 21:59
pepene special pentru dulceata 2 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:34
Castraveti bulgaresti 14 De la: manu_argentina2000 1 Februarie 2010 15:43
wowoptimus 6 De la: dor72_ 27 Octombrie 2011 23:31
ciorba de perisoare 16 De la: zahacristi 30 Octombrie 2009 09:13
Setari Cookie-uri