fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DULCEATA DE CAPSUNI 9 De la: garbo001688 12 Aprilie 2010 21:30
reteta pt focaccia 11 De la: narcysa 9 Decembrie 2010 04:41
carioci alimentare 5 De la: mare_melisa 5 Mai 2010 12:50
-Sanatate si la multi ani tututor ! 5 De la: delly000311 19 Mai 2009 16:45
lamaie umpluta cu peste 35 De la: 4 Noiembrie 2009 14:34
Setari Cookie-uri