Numai divorturi nimic interesant???

cumva cineva cu cap!
dj_flo09
Postat pe 25 Mai 2010 15:34
as putea sa jur ca este expresia lui cobra jimbolia
evasweet
Postat pe 25 Mai 2010 21:33
jura..
roby_cado
Postat pe 25 Mai 2010 23:31
parol Roby
evasweet
Postat pe 26 Mai 2010 09:58
Tu din ce motiv ai divortat?... pentru ca plecai cu motorul la pescuit?! Sigur ai ceva ceva pe constiinta de umbli pe carari ,adica saituri, unde fiintele de genul feminin sunt la ele acasa. Ai grija cum intri! Ma gandeam ca ai intrat incaltat cu pntofii plini de noroi de pe balta si cu motorul in tromba.... Aici sunt multe suflete legate prin conexiuni neintelese de unii ca tine.
Sa intri in sufletele unor oameni!
E ca o operatie pe creier, in care trebuie sa ocolesti centrii nervosi, sa scoti partile dureroase, dar sa pui ceva in loc care sa vindece , sa refaca.
Daca n-ai tactul sa umbli cu miliardele de celule nervoase care de mii de ani fabrica omului intelepciunea, fericirea,binele si raul, RENUNTA sa-i cunosti pe acesti oameni!
Ii poti distruge pe cate unii in loc sa-i ajuti, sa-i faci fericiti.
Fiindca se pot sparge vase sufletesti care nu se mai refac niciodata.
Prin urmare ori esti un baiat gigel, cu maniere ori teleporteaza-te pe mal
garbo061620
Postat pe 26 Mai 2010 16:42
eu zic sa-i multumim dj-ului,ca nu ne lasa sa uitam modul de gandire al multor barbati din ziua de azi.... si in plus, ne-a si binedispus...
fernanda39
Postat pe 28 Mai 2010 15:44
"Care e problema femeia nu se satura niciodata sa o ai si de 1 m juma si tot iar mai trebui pt ca nu le satura DUMNEZEU CU P..a!"

De fapt omul are alte complexe, nu vedeti?? Eu cred ca o are prea mica, de aia a ramas si fara nevasta. Iar daca pe langa handicapul asta nu-i merge nici motorul cum trebuie nici altele nu stau cu el, altfel nu ar bate campii pe aici!
Lidiaolteanu
Postat pe 28 Mai 2010 17:00
Cred ca tu nu ai trecut prin asa ceva de vorbesti asa usor,sau daca ai divortat inseamna ca nu ai iubit persoana respectiva.Femeile se pot satura de P... daca au partener bun. Dar cum majoritatea barbatiilor nu ii intereseaza decit propia placere, noi raminem ne sadisfacute de cele mai multe ori
garbo134266
Postat pe 11 Iunie 2010 13:32

asta merge cu 'topicu'" ala cu lastunu'!
moniq_
Postat pe 11 Iunie 2010 13:43
O sa mi permit sa i raspund d lui,desi exagerez numindu l asa..ok,hai sa o dam pe limba ta,deci il citez pe nea Gigi..."f...n gura de prost,b...p...m...de zdreanta care esti tu zdreanta....si as putea continua....frustratule,mai intra ,preventiv si citeste ce abereaza femeile,si poate in felul asta vei intelege cateva lucruri cum ar fi:de ce in ultimul timp(vorbim de ani analfabetule) femeia ta te evita,de ce ti mimeaza orgasmul,dar tu la cat de prost esti,de ti curge scuinuleipat din gura,nu ai vazut asta nici macar in noaptea nuntii,cand oricum,au ras de tine toti tovarasii tai,care au cunoscut o in prealabil...In alta ordine de idei,"bikere"...:))))))la cat de retardat pari,tu cel mult conduci un scuter,si asta doar sa simti si tu ceva intre picioare...!!!
Am zi de zi de a face cu retardati de astia,si nu s cum dracu,dar cred ca lui Dzeu ii plac nebunii de v a facut atat de multi...cretinule!!!
Bere la pet abject sau la halba cu prietenii,burta,mici si pulpe la gratar,pescuit(stai ca tampitul cu batul mana pe marginea iazului...)si te intrebi de ce nevasta ta are fetisuri bizare sau o prinzi ca te a inselat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stii de ce e plina lumea de femei???pt ca e plina de barbati ca tine!!!!!!!esti emblematic,tipic barbatului roman!!!!!!!!!!!!
Incearca dobitocule www.mata.ro....sigur o sa gasesti ceva pt tine!!!!!!!!!!
yourdream
Postat pe 12 Iunie 2010 02:56
imm..f educativ! mai cd a devenit site-ul asta asa interesant si eu n-am bagat deseama???
fleurdelis
Postat pe 12 Iunie 2010 03:47
yourdream you are awesome!
olteana26
Postat pe 16 Iunie 2010 06:30
Divorul este o mare dezordine i o vtmare a cstoriei. Casatoria este unul dintre cele 7 sacramente, este sfnta i indisolubil.

Celor care l ntrebau despre divort, Domnul Cristos le-a spus c din cauza mpietririi inimii lor le-a dat Moise ngduina de a se despri, dar El a reinstaurat norma de la nceput, care nu admitea divorul i recstorirea dup divor, spunndu-le c la nceput n-a fost aa (n-a fost aceast ngduin). Deci, iat c nsui Isus Cristos, care e Dumnezeu i om, Fiul lui Dumnezeu ntrupat, interzice divorul i recstorirea dup divor. Nu trebuie s adaptm normele lui Dumnezeu dup viaa noastr, ci invers, viaa noastr s-o adaptm, s-o conformm dup normele lui Dumnezeu.

Au venit la El fariseii i, ca s-L ispiteasc, L-au ntrebat : Este ngduit unui brbat s-i lase soia ? Dar, rspunznd, El le-a zis : Ce v-a poruncit Moise ?
Moise , au zis ei, a dat voie ca brbatul s scrie o carte de desprire i s-o lase. i Isus, rspunznd, le-a zis : Din cauza mpietririi inimii voastre v-a scris el porunca aceasta. Dar, de la nceputul creaiei, Dumnezeu i-a fcut parte brbteasc i parte femeiasc. De aceea brbatul va lsa pe tatl su i pe mama sa i se va uni cu soia sa. i cei doi vor fi un singur trup. Aa c nu mai sunt doi, ci sunt un singur trup. Deci, ce a unit Dumnezeu, omul s nu despart. n cas, ucenicii L-au ntrebat iari despre aceasta. i El le-a zis: ORICINE ΪI VA LSA SOIA I SE VA CSTORI CU ALTA, COMITE ADULTER MPOTRIVA EI ; I DAC O FEMEIE ΪI LAS SOUL I SE CSTORETE CU UN ALTUL, COMITE ADULTER. (Marcu, 10,1-12).

Iat cteva gnduri scrise de un preot despre divor :
Evanghelia dup Marcu ne spune c Isus le-a replicat celor care l ntrebau despre divor: "Din cauza mpietririi inimii voastre v-a dat el (Moise) aceast prescripie". Cuvntul grec "sclerocardia" este tradus prin mpietrirea inimii: "Din cauza sclerocardiei voastre a decis Moise aceast permisiune de divor". Iat o boal a inimii foarte raspndit: scleroza inimii, mpietrirea inimii.
O puternic presiune social (a face ca toata lumea) mpinge astzi, ca i n acea vreme, pentru a tri ntr-un anumit fel. Statisticile dovedesc c trei sferturi din divorurile care intervin n primii cinci ani de la cstorie au loc ntre cupluri n care a avut loc aa-numita "coabitare prenupial".
A refuza cstoria nu este n mod necesar dovad de maturitate: a tri mpreun, a se culca mpreun fr a fi cstorii... ce nseamna n fond? Nu nseamn a menine afectivitatea la un nivel de adolescent, blocat la un prim nivel elementar?
Atenie la "sclerocardia" voastr, spune Isus!

n prima scrisoare a Sfntului Apostol Pavel ctre Corinteni, citim: Celor cstorii nu eu le poruncesc, ci Domnul, ca soia s nu se despart de so. Dac este desprit, s rmn necstorit sau s se mpace cu soul ei. i nici soul s nu-i lase soia. (1Cor. 7,10-11).

Iar n scrisoarea ctre Romani citim: Cci femeia mritat este legat prin lege de soul ei ct timp triete el; dar dac-i moare soul, este dezlegat de legea soului ei. Dac, deci, cnd i triete soul, ea este a altuia, se va numi adulter; dar dac-i moare soul, este dezlegat de lege, aa c nu mai este adulter, dac este a altuia (dac se cstorete cu altul n. n.). (Rom. 7, 2-3).

Deci, refuzul recstoririi dup divor ct timp triete soul / soia nu este un capriciu al Bisericii Catolice, ci, dup cum am exemplificat, este bazat pe Cuvntul lui Dumnezeu.
Pentru cazuri grave, Biserica Catolic poate ngdui celor cstorii s triasc desprii (o aa numit separare de la pat i mas), dar ei rmn tot cstorii i nici unul dintre ei nu se poate cstori din nou ct vreme triete cellalt so (numai dup trecerea soului / soiei la cele venice).
Nici Biserica Ortodox nu consider a doua oar ca fiind cstorie, ci un fel de "pogormnt", adic un fel de ingaduinta, un compromis, cu alte cuvinte tot n dezordine sunt cei care fac aceste "pogorminte", creznd n mod greit c prin acestea ar fi n ordine.

Dezordinea provocat de divor aduce dup sine prejudicii grave: pentru cellalt so, care se vede prsit i pentru copii, traumatizai de desprirea prinilor i adesea trai de ambele pri. Exist un refren al unui cntec: Sunt copii nefericii, / Inima i doare/ C-s prinii desprii / N-au n cas soare.

Iat i un articol foarte interesant despre indisolubilitatea cstoriei :

http://lumea.catholica.ro/2009/05/pentru-o-pastoratie-a-casatoriei-indisolubile/

Mai multe putei citi i vedea pe blogul urmtor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Blogul contine: nregistrri video cu miracole, videoclipuri, legturi cu numeroase site-uri foarte interesante, articole, cri foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fr a necesita descrcare n calculator)
V rog intrai pe blog i trimitei-l mai departe ca s foloseasc i altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 26 Iunie 2010 13:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul 59 De la: kinga444 8 Noiembrie 2009 22:58
Rudenie 1 De la: strumfy 28 Februarie 2019 11:27
femeia leu ...barbatul taur 6 De la: AngeloBluLdy 28 Octombrie 2010 03:58
SALUT! 35 De la: DANNYELLE 24 Decembrie 2009 22:52
salut la toata lumea 98 De la: vyva 3 Noiembrie 2009 20:33
Setari Cookie-uri