Nedrept...

depinde doar de tine ..gandeste-te la prioritati si decizi in consecinta.
reyya
Postat pe 6 Mai 2010 16:33
credema ca nu stiu la ce sa mai gandesc sau cum este mai bien caci am incercat si cu binele si cu raul si mai stiu eu ce si na asta este sa fie vb la un amik de al meu timpul de rezolva pe toate la timpul lor dar pana trece timpul altii sufera si na...........
nimikkk
Postat pe 6 Mai 2010 16:36
De la: ALEXA_NASPA, la data 2010-05-06 16:31:14DA STIU TRAIESC PT MINE DRA INTR-O RELATIE SUNT 2 NU???SI DE CE SE UITA EL NUMAI LA CERTURI SI MOMENTELE FRUMOASE NU LE MAI PUEN LA SOCOTEALA SI PANA LA URMA TOTI AVEM DEFECTE NU POT ZIKE CA SUNT DE NOTA 10 SAU CEA MAI BUNA DINTRE TOTI SAU AMI STIU EU RECUNOSC AC AM DEFECTE SI CALITATI DAR.........NU MAI INTELEG NIMIK DIN REL ASTA SI NIKI PE MINE NU AM MAI INTELEG .......NU MAI SUNT EU DE CAND SUNT CU EL ....NU AM MAI RECUNOSC OFFFF


Alexa, daca ceea ce spui e adevarat, fa un efort si desprinde-te!
Eu stiu ce inseamna sa ajungi sa nu te mai recunosti, deoarece te-ai transformat putin cate putin, acceptand compromisuri inutile, pentru a fi pe placul omului iubit si pentru a mentine relatia.
Vei ajunge la momentul in care, fie renunti la tine, la visurile tale si devii o prelungire artificiala si rigida a lui, fie nu-ti va mai pasa de nimic, si vei pleca unde vei vedea cu ochii.
Desprinde-te acum, cat inca mai esti tu! Mai tarziu iti va fi mult mai greu sa te regasesti.

Tylly
Postat pe 6 Mai 2010 16:40
De la: iasomia, la data 2010-05-06 16:07:05poate am imbatranit eu degeaba,dar cred ca daca vrei cu atat de multa ardoare sa te razbuni...ti-e oricum persoana aia,numai indiferenta,nu...

se deregleaza ceva acolo,seamana mai mult a fixatie...

in clipa in care un om iti este indiferent,ti se rupe intrun mare fel...
pur si simplu...


cica si ura e tot un fel de iubire .la minus.
bluelight
Postat pe 6 Mai 2010 17:40
quasaria draga, in fiecare rand al mesajelor tale citim ca inca il mai iubesti si cat te-a ranit. noi vedem asta cu obiectivitatea pe care o aveai cand le raspundeai tu altora aflate in situatii similare. Poate ca nu vrei sa recunosti sau sa citesti asta.
dar stii ce cred? ca esti mult prea inteligenta ca sa te fi inselat atat de mult in privinta lui. Si mai cred ca daca fapta lui ar fi fost atat de grava, acuma ne povesteai exact traiectoria pe care a avut-o cand a zburat pe geam si ce onomatopee a mai avut timp sa scoata pana la impactul cu solul.
Eu am ajuns sa cred ca ei gandesc pur si simplu altfel decat noi, ca ceea ce noua ni se pare motiv de despartire ei poate ca habar n-au ca reprezinta ceva atat de important pentru noi. Si sunt convinsa ca si invers e adevarat. Recunosc ca eu am gresit reactionand exagerat in anumite situatii in relatiile pe care le-am avut. In putinele relatii "de succes"pe care le-am vazut, comunicarea si compromisurile (normal, intr-o anumita masura), erau cheia.
Sper sa nu te fi suparat cu ceva. Iti doresc sa nu mai suferi. Intr-un fel sau altul.
garbo010448
Postat pe 6 Mai 2010 18:21
De la: quasaria, la data 2010-05-05 23:41:13Intotdeauna am considerat ca e simplu si e bine sa te desparti cind lucrurile nu merg: in orice relatie, de dragoste, de prietenie, profesionala, etc.
Si chiar asa am si facut, cu o exceptie: NU POT sa ma despart de cineva care m-a mintit sau inselat pina nu imi iau revansa, intr-un mod sau altul. Pur si simplu este ceva ce NU POT sa fac. Si imi dau seama ca nu e bine, este o vulnerabilitate. Imi limiteaza libertatea personala si ma face sa pierd timp.
Ar trebui sa pot sa renunt in orice moment daca m-a calcat pe coada suficient. Ei bine, tocmai atunci nu pot sa renunt. Abia de atunci merita sa nu renunt. Daca mi se pare nedrept este o chestiune care ma preocupa la infinit daca n-o rezolv, cumva.

Oi fi eu psiho? Sint prea rea?
De ce nu pot sa ma detasez cu adevarat decit daca las in urma mea cenusa, peste locurile si lucrurile si oamenii pe care i-am iubit?

Cred ca mi se potriveste melodia: http://www.youtube.com/watch?v=im-GqatHPBE



"Q" o ba da POTI dar nu vrei


si DAAA!! melodia ti (ni) se potriveste...SIMBOLIC



plang pt cei raniti din DRAGOSTE
LILO
Postat pe 6 Mai 2010 18:34
blue,

nu le am luminito...
cred ca unde sunt mai saraca cu duhul, asa...
iasomia
Postat pe 6 Mai 2010 19:42
bluelight
Postat pe 6 Mai 2010 20:38
448, bineinteles ca pot sa dau sfaturi... si mie insami pot sa imi dau sfaturi, dar ce fac uneori nu din creier porneste Si stii de ce? Probabil pentru ca imi consider inima mai importanta.

Si, da, m-am inselat in ce il priveste intr-un mare fel. M-am inselat doar in a doua parte a relatiei, de fapt: pe el l-am citit relativ bine de la inceput. N-am citit bine relatia lui cu mine. Mai exact, n-am banuit ce e capabil sa imi faca MIE, nu ce e capabil sa faca in general. Aici cred ca m-am supraapreciat. Sau subapreciat. Depinde de unde bate vintul.
In fine. Ce e facut e deja facut, nu asta ma preocupa. Ma preocupa sa fac ceva care sa il afecteze LA FEL de tare, si sa plec. Doar asa pot sa uit, iert si inchid capitolul din pct. meu de vedere.

Pina nu am un "closure" care mie sa mi se para just nu ma pot detasa. Nu stiu... probabil sint eu nascuta cu un spirit eroic pe care mai bine l-as folosi in alt mod, dar nu cred ca nedreptatile pur si simplu "trec". Cred ca se platesc. La un moment dat nu mai conteaza daca o lupta are un sens: isi creeaza un sens propriu pe parcurs. Ca si razboaiele... Probabil orice razboi porneste dintr-o ineptie politica si devine in timp o chestie de vendetta personala, dupa ce a curs sange, au cazut capete, exista familii carora le-au murit rudele... etc. Aia ajung sa se ucida intre ei in virtutea spiritului de justitie, nu mai conteaza de la ce a pornit conflictul.
Cam asa mi se intimpla si mie acum. A pornit din dragoste, din prostie, nici nu mai conteaza de ce. Conteaza lupta de orgolii in care ne-am angrenat pe parcurs, si am un orgoliu suficient de puternic, uneori mai puternic decit ratiunea. Sint incapabila sa accept ca mi se intimpla ceva ce nu merit si asta e. Daca tot mi se intimpla, atunci o sa merit. O sa ajung la faza la care meritam mult mai rau. Macar intorc balanta in favoarea mea.
quasaria
Postat pe 6 Mai 2010 20:59
stii ce mi se pare mie interesant?? zici ca ai vazut ce e in stare sa faca in general. cum de nu te-ai gandit ca asta intr-o zi o sa te afecteze? e adevarat ca atunci cand iubesc oamenii se poarta altfel cu persoana draga.
dar eu cred ca altfelul asta nu-i schimba ca oameni.
bluelight
Postat pe 6 Mai 2010 21:07
blue... n-am crezut.
Bineinteles ca m-am gandit ca ar putea teoretic sa se termine prost, dar n-am crezut ca in realitate chiar asa va fi. Mai ales ca il iubeam, deci intentiile mele erau pacifiste. Dar stii cum se spune... Expecting the world to treat you fairly because you are a good person is like expecting the bull not to attack you because you are a vegetarian.
quasaria
Postat pe 6 Mai 2010 21:14
q, ai facut vreodata in trecut lucruri care acum ti se par exagerate sau chiar prostesti? pentru ca asa ai simtit atunci ca trebuie sa faci, dar acum gandind la rece, le-ai face poate altfel? Nu exista nici o posibilitate ca peste o vreme sa gandesti altfel si sa regreti ceea ce vrei sa faci acuma?
nu spun decat ca hotararile radicale trebuie poate luate la rece. poate ca inima ta, dupa o perioada de timp si departare, va simti altfel.
garbo010448
Postat pe 6 Mai 2010 21:17
asa-i. defapt e aproape retorica intrebarea.
in realitate cred ca e destul de mult hazard in actul de a te indragosti si a iubi pe cineva.
cat de fericita a fost intamplarea se masoara in si dupa un timp.
bluelight
Postat pe 6 Mai 2010 21:20
Blue, atunci cand, iubesti, cu toata fiinta, accepti calitatile si defectele, pers iubite, in aceeasi masura....esti constient de riscuri,si de faptul ca, persoana iubita, e doar,, un om", rationezi, dar speri si crezi, ca pers iubita, nu te va dezamagi....va sti, sa aprecieze, la justa valoare, dragostea ta. Dragostea, nu are o unitate de masura, fiecare dintre noi, o percepem, o simtim....cu o intensitate maxima...sau doar o acceptam, ca pe un simplu fapt, intamplat.
nuti_vio
Postat pe 6 Mai 2010 21:21
448, nu prea. Dar am facut multe lucruri care altora li s-au parut exagerate sau prostesti. Mie, nu. Mai ales ca nu prea privesc in urma sau, daca privesc, sint convinsa ca mi-a ascultat sufletul in momentul ala si am facut exact ce mi-am dorit sa fac. Probabil a doua oara as face la fel.
Nu regret nici macar relatia asta, desi am avut n motive sa ma indoiesc ca fac bine ce fac, pe parcurs... Deci nu, n-am regrete. Doar ca mi-as dori sa pot sa ma detasez, dar nu sint convinsa ca o sa ma pot detasa vreodata daca las lucrurile asa. Pe de alta parte, poate ca mai devreme sau mai tirziu o sa se intoarca roata, ca de aia e rotunda: insa timpul pierdut nu mi-l da nimeni inapoi. Sa zicem ca asta regret. Nu ce fac. Ci timpul care trece.

nuti, - ai explicat perfect. Eram convinsa ca daca eu sint sincera si el este. Aici m-am inselat, intr-adevar. De fapt, nimeni nu se asteapta sa i se intimple ceva ce stie ca nu merita. O sa merit - ca sa readuc balanta la pozitia normala.
quasaria
Postat pe 6 Mai 2010 21:23

bluelight
Postat pe 6 Mai 2010 21:29
Q, te rog, raspunde-mi, la o intrebare:
Care, crezi, tu, ca este cea mai importanta, lupta, din aceasta viata?
nuti_vio
Postat pe 6 Mai 2010 21:34
dar timpul acela nu a fost pierdut si nu pot crede ca gandesti asa! suntem urmarea tuturor experientelor noastre. ai vrea sa fii altfel?
nu e un concurs. e viata, cu bune si rele, trebuie sa traim si sa ne bucuram de fiecare moment.
Life is 10% of what happens to me and 90% of how I react to it.
Remember?
garbo010448
Postat pe 6 Mai 2010 21:49
nuti, depinde, cred ca sint mai multe lupte importante. Luptele fiecaruia cu el insusi, si lupta cu timpul - avem un numar de minute sa ne facem show-ul si dupa aia se trage cortina. Ai ezitat... asta e....
448 - ba da, chiar asa gindesc. Au fost citeva perioade definitorii, si foarte multe pierdute. Unele de evolutie, altele de stagnare - si interesant este ca alea de stagnare n-au fost cele nefericite, ci cele din zona de confort.
quasaria
Postat pe 6 Mai 2010 22:20
inteleg ce spui, dar ma gandesc ca asta e evolutia fireasca, neliniara, cu perioade de stagnare. sunt insa de acord ca persoana de langa tine te poate influenta mult, profesional dar si personal. la mine cel putin diferentele au fost extrem de mari, alaturi de o persoana am avut mult succes, iar alaturi de o alta... incerc acuma sa-mi revin si sa recuperez.
garbo010448
Postat pe 6 Mai 2010 22:41
Profesional, cam tot ce stiu stiu de la el. Aici nu ii pot contesta meritele... Pe de alta parte, as fi putut sa merg mai departe de la un punct. Dar nu cred ca as fi avut aceeasi motivatie. Asa cum si acum am ceva de demonstrat, intotdeauna am incercat sa ii demonstrez una-alta.

Viata e ciudata. Sint creatia lui, am fost aliati, am devenit dusmani - cam pe toate planurile... Si a fost o evolutie naturala.
quasaria
Postat pe 6 Mai 2010 22:47
poate ca elevul si-a intrecut maestrul care se simte amenintat...

mie mi s-a spus la un moment dat ca sunt un pic prea inteligenta pentru gusturile barbatilor, drept urmare am fost inlocuita cu cineva care nu reprezenta un pericol, relatia fiind mult mai confortabila.
din fericire, nu sunt atat de inteligenta incat sa nu existe cineva pentru care sa nu reprezint o amenintare... Sunt multi, cu siguranta.
Nu ma pot hotari daca sa-ti doresc si tie acelasi lucru sau nu.
Pana una alta iti doresc o noapte linistita.
pup fetele
garbo010448
Postat pe 7 Mai 2010 00:00

da, m-a nascut mama cu handicapul asta. Dar pot si sa il ascund sub bucle. De obicei nu vreau...
quasaria
Postat pe 7 Mai 2010 00:02
ma gandeam eu ca asa sta treaba...
si daca chiar te-am facut sa razi, ma bucur din tot sufletul.

de asta suntem aici.
garbo010448
Postat pe 7 Mai 2010 00:18
quasaria
Postat pe 7 Mai 2010 08:47
q, daca pot sa-ti dau sfat, daca tot vrei sa echilibrezi balanta, fa-o scurt, loveste strasnic, fara sentimente, apoi inchide usa acestui capitol din viata ta
anmari
Postat pe 7 Mai 2010 11:37
anmari, ai dreptate - ce astept e sansa asta, si in momentul respectiv poate as reactiona cf asteptarilor, poate ca nu.
Pina la urma, este o problema pe care o am cu mine si cu modul meu de raportare la evenimente. S-ar putea ca daca am posibilitatea sa lovesc sa n-o fac. Dar sa fie suficient ca o am. Sau nu....
E complicat, oricum.
Este o chestiune de echilibru interior. Nu e intre mine si el, ci intre mine si mine.
quasaria
Postat pe 8 Mai 2010 16:47
spurcata treaba...
preciouss
Postat pe 9 Mai 2010 00:06
sa stii ca da.
Iote asa se naste o serial killera.
quasaria
Postat pe 9 Mai 2010 00:07
si io am garlici d'asta pe creer...
closure - ne-closure,stie dreaq ce e...
da' pana nu-mi pun toacele cui in jugulara lu' domu',se cheama ca n-am parte de closure...
preciouss
Postat pe 9 Mai 2010 00:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Meditatie la viata mea 5 De la: fleurdelis 10 Februarie 2010 00:18
O IUBESC,MA IUBESTE,SI VOM INVINGE 114 De la: SIMPATICILA 21 Noiembrie 2014 18:42
Fostul...in prezent! 20 De la: garbo_7796 11 Ianuarie 2013 12:54
Prea confuza ca sa pot sa iau o decizie, va rog ajutati-ma!!!!! 98 De la: wiorin 27 Februarie 2011 02:29
Meditatie la viata mea 48 De la: Ines 12 Februarie 2010 12:43
Setari Cookie-uri