vreau un sfat!sa mai raman alaturi de el?sau sa-l las?

Sicer cred ca amandoi mai aveti de experimentat in legatura cu viata si capcanele ei! Dupa casatorie daca va fi, il vei impinge de la spate ...toata viata? cand vei dori sa ai un copil, il vei mai pune la incercare inca 4 ani?...si daca vei dori o casa, inca pe atat?...in fond care e problema ta, ca nu se decide? cred ca ar fi bine sa discuti cu el si sa ii prezinti 2 variante - sa ramaneti impreuna si sa va acceptati unul pe celalalt cu bune si rele sau sa va vedeti fiecare de drum. Anii trec draga mea, fie ca te mariti sau nu cu el. Inteleg ca rolul de amanta(iubita) a cam inceput sa te sature...dar oare pe el? Poate ca situatia il depaseste si nu se vede in ipostaza de a tine o casa, o nevasta si tot restul...Tu si numai tu dupa ce discuti cu el vei fi cea care are de ales pe ce drum o vei lua. Parintii intr - adevar la inceput poti sa - i excluzi din ecuatie dar, vine o vreme cand le vei solicita sprijinul...si atunci vei vedea ca nu poti trai doar tu cu el intr - o celula (...de baza a societatii, casatoria)caci in fond cui ii place sa traiasca intr - o celula?! Maturiza- ti - va sau copilari - ti - va si acceptati viata fiindca altfel nu se poate. In dragoste intotdeauna exista cel care se implica si se ofera cu toata fiinta si bineinteles cel care primeste si care ofera mai putin - cred ca te afli in postura celui ce se daruieste cu toata fiinta si uita ca viata e o lupta continua si daca ti - o doresti in 2(cuplu)mai ai de cautat draga mea! Decizia finala iti apartine. Take care!
garbo080596
Postat pe 2 Mai 2010 18:03
eu zic ca in primul rand e important ca te-a cerut.daca nu te voia de sotie, clar nu te cerea.si nu mi se pare nimic gresit in faptul ca vrea sa va casatoriti in momentul in care nu vor mai exista probleme, nici financiare, nici de alt fel.nu stiu de unde atata graba sa te mariti, din moment ce va iubiti si deocamdata va e bine asa.iar problema cu parintii, consider ca ar trebui sa ii spui ca te-a deranjat gestul si sa rezolvati asta impreuna.mult succes!
andreea315
Postat pe 2 Mai 2010 18:06
. Femeile au ce au cu termenele...mai ales cu cel de 2 ani
De cerut, te-a cerut.
Orice barbat caruia ii pasa de iubita lui, vrea sa ii fie nunta moment de neuitat, pentru simplul fapt ca stim ca pentru voi conteaza.

Ce e asa de rau in faptul ca vrea sa faca totul ca la carte?
nici macar nu e singurul, am patit-o si eu, acum 3 ani,
E drept, eu nu am avut 4 ani, am cerut-o de ziua ei, sa fie deosebit si urma sa ii fac o surpriza tot de ziua ei (surpriza in sensul ca aranjasem cu prieteni din agentii de turism o luna de miere care sa fie deosebita) si sa ne casatorim tot de ziua ei.
Casatoria nu ar mai fi fost o surpriza din cauza analizelor si inscrierii la preamarie, insa voiajul DA.
nici ea nu voia mare nunta, mai ales ca fusese maritata anterior si a doua oara nu merge cu rochie alba si mare chef,mai ales ....asa zicea ea. de aia voiam sa fie luna de miere de neuitat.

Si nici parintii ei nu ma placeau extraordinar de mult, aveam si eu probleme la serviciu, ... suna a deja-vu.

Numai ca a renuntat cu fix o luna si o zi inainte, exact cand rezolvasem toate problemele.
Bineinteles ca nu a mai crezut nimic si a trebuit sa anulez totul.

Vezi sa nu patesti la fel!

dincolo de parerile doamnelor de aici, e viata ta, e omul tau, daca ai incredere in el atunci ai rabdare.
Pornitul la drum cu indoieli, e ca si mersul cu frana de mana trasa...

io zic sa nu-ti mai bati cuie in talpa degeaba, dar tu stii mai bine ce ai si faci cum vrei
Clientu
Postat pe 2 Mai 2010 18:26
Dapoi sincer intreabal ce are de gand sa faca si sa iti spuna in fata nu sa nu spuna nimika. poate vede alcumva viata dar asta trebuie sa iti spuna si tie si ceea ce gandeste el in sine fi deschis cu el nu sta dejaba vb cu el doara acuma sunteti oamenii.
Intreaba-l ce are de gand sa faca sa sti si u ceea ce ai de facut, o sa incepi a suferi dar intreabal
Alinajisca
Postat pe 2 Mai 2010 18:34
Sa nu te superi, dar voi in acesti 4 ani,incalcati cele 10 poruci,numai vorbesc de cele 9 FERICIRI,asa ca te sfatuiesc sa-ti iei concubinul si sa mergeti sa va spovediti si in masura in care preotul da binecuvantarea,faceti ASCULTARE.
Ti-am spus asta considerindu-va CRESTINI,daca sunteti de alta religie sa va dea sfaturi cei din religiile de care apartineti,la adevaratii CRESTINI asa se poarta Cu binecuvintarea Bunului Dumnezeu prin PREOT.
Asa sa-ti ajute Dumnezeu,Amin.
garbo011893
Postat pe 2 Mai 2010 18:54
mda...

si nu ne duce pe noi in ispita...
preciouss
Postat pe 2 Mai 2010 19:20
poate ne duce...
fleurdelis
Postat pe 2 Mai 2010 19:36
Ar trebui sa stii ca nu o hartie iti va intari relatia cu iubitul tau. Intrebarea mea este : vrei sa te casatoresti sa fii sigura ca ramane cu tine?Nu insista prea mult cu nunta.Barbatilor nu le place sa fie presati. Si daca el nu simte ca trebuie sa se casatoreasca acum inseamna ca trebuie sa-l lasi in pace.Poate nu e pregatit pentru o asa responsabilitate. A facut primul pas ti-a dat inelul. Toate la randul lor. Nu te grabi. Faptul ca nu stabileste data nuntii nu e motiv de despartire. Nu te grabi, sa nu-ti para rau mai tarziu.
lorepitic
Postat pe 2 Mai 2010 20:43
Trebuie sa fii fericita ca a facut pasul cu inelul,deci mai sunt putini pasi.
Dar nu trebuia sa te superi ca nu a venit la parintii tai,pentru ca parintii tai sunt tot parintii tai,dar doar pentru tine,pentru el sunt socrii lui,iar relatiile cu socrii stii foarte bine cum sunt.
adica si cei mai buni parinti,sunt tot socri,pentru celalalt,si ca socri,se poarta diferit,in sensul rau,in majoritatea cazurilor.
treaba ta este sa lupti,pentru ca si alta relatie va vrea acelasi lucru,lupta continua,pentru intretinerea ei.De bine de rau l-ai format,v-ati obisnuit unul cu altul,de ce sa renunti acum?
Daca ai gasit altul mai bun,care te cere imediat,atunci te gandesti,dara daca mergi pe un plan,tine de el!
mult succes,orice relatie are problemele ei,si cand unele trec,vin altele.asa ca fii dulce cu el ca o bombonica,intelege-l,spune-i ca vei fi sprijinul lui orice se va intampla in viata voastra,arata-i cat il iubesti,cu fiecare prilej,si totul va fi bine,iubirea le rezolva pe toate,in viata.
daniilia
Postat pe 2 Mai 2010 21:07
buna draga mea parerea mea este ca nu te tin niste acte eu zic sa mai astepti sa fii sigura ca asta vreti amandoi.
eu m-am cas cu fostul meu sot dupa 10 luni am facut cununia si dupa 3 ani am facut nunta si la 1 an dupa nunta am divortat am facut si un bebe la ce mi-a fost de folos nunta? ia gindestete mai bine .
toate cele bune pup
dulceea
Postat pe 2 Mai 2010 21:33
Daca dupa 4 ani oficializarea relatiei nu este pentru el o prioritate si nu este in stare sa faca o vizita parintilor tai (oricare ar fi fost antecedentele) nu-ti mai pierde timpul Nu trai in pacat fara sa ai macar spernta ca vei iesi din acesta situatie , omul acesta nu iarta ( vezi relatia cu parintii tai)si este mult prea egoist ca sa poata oferi protectie o viata intreaga unei familii el nu-si asuma responsabilitati vrea totul fara sa ofere nimic. Inelul acela nu inseamna nimic vrea doar sa traga de timp sa te obisnuiesti si tu asa.
genisa
Postat pe 2 Mai 2010 22:14
Buna.
incearca sa nu-l mai presezi.barbatilor le este frica sa isi piarda libertatea ,asa cum si noua ne este.Ei privesc lucrurile insa diferit.
Trebuie sa incerci sa vezi , insa, daca el isi doreste aceasta oficializare.Tu insisti sau parintii tai prea mult.Si...stunci cand cineva este presat prea tare amana,si amana la nesfarsit.Pe de alta parte esti convinsa ca te iubeste.
Vrei doar un sot sau un barbat care sa te iubeasca , pretuiasca si apoi sa oficializati legatura?
Pune ordine in sentimente si relatia cu el si parintii tai.Acolo am impresia ca ai o pb chiar daca nu o spui sau nu o recunosti.
Succes.
ariana_larisse
Postat pe 2 Mai 2010 22:25
In aceste situatii, cred ca va fi necesar sa-ti pui o intrebare simpla ,,,,
De ce sau pentru ce vreau sa ma ma marit ?
Ce reprezinta o CASATORIE pe Viata ?
Care sunt motivele amanarii ?
Si mult mai multe intrebari simple care ti le poti pune Corpului INIMII din Trupul tau Fizic.
Daca vei ramane putin linistitia,,,,, chiar daca MINTEA incepe sa turuie fel si fel de povesti in Creier ar fi bine sa faci putine Rugaciuni de CERERE de Ajutor catre Sinea Ta Superioara sa te ajute si sa te Ilumineze cu problema pe care o ai,,,,,
Muti MINTEA care te invadeaza cu fel si fel de povesti in INIMA ta si GANDESTI cu Inima, ALEGI cuvinte doar pozitive , le pui pe o hartie timp de 24 ore. In acel moment NU le analizezi si nu le judeci deloc.
Dupa 24 ore , in liniste cu o simpla rugaciune de multumire , incerci sa tragi concluzia.
ATENTIE ! discutam doar de cuvintele POZITIVE. Celelalte le IGNORI, deoarece sunt exprimate de EGOU

In orice caz, multi Oameni se casatoresc din INTERES, de obicei din partea a UNEI PERSOANE, nici de cum pentru a creea o famile. Aici e greseala cea mai mare.
Asa ca,,, cred ca ar fi normal sa mai cauti si alti prieteni de distractie, e ceva normal.
Toate se vor aranja la timpul lor fara nici o problema. Dumnezeul nostru creator are el grija de orice dorinta a noastra, singura problema e sa dorim cu adevarat.
O zi buna
GHEORGHITA
Postat pe 2 Mai 2010 22:31
asta nu e o intrebare simpla deloc...cu...de ce vreau sa ma marit???
andreea_n_c
Postat pe 2 Mai 2010 22:38
Nu te desparti de el ci doar testeaza-l. Sa-i spui ca nu mai vrei sa va casatoriti. Testeaza-i reactia, vezi ce spune...asa iti vei da seama daca te vrea sau nu. In functie de asta, iei o decizie. Daca te va intreba de ce nu mai vrei, sa-i spui ca ti-a trecut ca a fost doar un capriciu limitat. Mai spune-i ca nu este singurul barbat pe lumea asta si nu-i mai acorda atata atentie. Mare greseala facem noi femeile atunci cand ii pupam in dos pe barbatii astia.... Fii mai pasiva in ceea ce-l priveste, aranjeaza-te, povesteste-i ca ai succes la fiecare pas facut, sau ca te place seful, colegul de munca...vecinul...ceva care sa-l incite, sa-l determine sa se gandeasca ce pierde. Daca faci putin pe nebuna in sensul asta, te va cere fara discutii, iti va face si nunta la care visezi. Tre doar pus putin pe jar!.. Cu cat ii arati ca esti disperata sa te casatoresti cu el, cu atat va refuza, va amana sau altceva similar. E posibil sa-l sufoci si sa nu te mai vrea. Nu-i arata ca esti un teren castigat, fii putin misterioasa, fitoasa. Eu asa imi mentin relatia cu iubitul meu. Cert este ca nu-l mint, caci chiar am succes, insa ii povestesc tot si sa vezi ce nesigur pe el devine si chiar gelos dar nu agresiv obsesiv. Bafta!
mary_anne_loo
Postat pe 2 Mai 2010 22:38
am si eu un amic la fel ca prietenul tau Ii este frica de nunta Prietena lui este disperata dar nu stiu ce va rezolva cu asta .Eu sunt de parere ca daca te iubeste te cere el nu asteapta rugaminti, laso si tu mai moale , si vezi ce se mai intampla...
oly25
Postat pe 2 Mai 2010 22:44
buna tuturor am si eu aceeasi intrebare insa situatia la mine e diferita imi cunosc iubitul de vreo 10 ani am fost vecini cei mai buni prieteni toate cele pana acum 2 ani cand am inceput sa fim impreuna lucrurile au inceput sa mearga f prost in momentul in care el a ramas fara slujba si toate planurile noastre sau dus cu vantul am vrut sa ne casatorim si sa nu uitam ca parintii mei nu stiu nimik de relatie fiindca nu ar fi de acord el fiind fara studii superioare si eu cu a doua facultate (pe care inca nu am terminat-o)ma rog el a inceput sa fie f depresiv nu mai aveam cu cine sa vb si cel mai mare pacat a fost k sa intors la vechiul lui viciu aparatele electronice atunci ne-am certat f tare si el mi-a spus ca vrea o pauza eu am raspuns ca la mine nu exista pauze si cu asta am plecat astea toate sau intamplat de o saptamana si de atunci nu am mai vb deloc mia scris acum vreo 4 zile un msg cu ce fac iam rasp si cam atat dar ma doare f tare si nu vreau sa-l caut eu adevarul e ca nu sunt decisa daca mai are rost sa fim impreuna cu acest viciu...
vera87
Postat pe 2 Mai 2010 22:52
Eu cred ca te vrea, dar nu-ti accepta parinti.Incearca tu sa-i apropii, dar discuta si cuparintii tai, ei daca iti vor bine trebuie sa fie mai maleabili.
Sper sa ai noroc, titi doresc din tot sufletul o nunta mica si frumoasa
mosu_mihaela
Postat pe 2 Mai 2010 23:54
Buna dimineata domnilor si doamnelor,

Am citit aproximativ toate mesagele din topic si as dori sa spun ceva ce mie mi se pare important. Noi ca femei privim problema din punctul de vedere al femeii, si o problema asa delicata se analizeaza cu 2 parti a unei probleme. Fara suparare , am senzatia ca tu draga Bombonika esti confuza si ca ar trebui sa reflectezi la ceea ce iti doresti, la ceea ce el isi doreste si ceea ce va doriti amandoi. Fericirea este o stare relativa , iar in cuplul vostru nu trebuie sa intervina nimeni, nici chiar familia, dar in acelasi timp amandoi ar trebui sa va respectati familiile si sa le acceptati asa cum sunt, cu bune si cu rele. Eu cred ca el a facut un pas important cand ti-a dat un inel de logodna, dar cred ca este necesar sa aveti o discutie voi doi, sincera si fara teama. Daca va iubiti cu adevarat veti dori sa va faceti fericiti unul pe celalalt chiar daca asta inseamna sa renuntati la relatie. El e mofturos de ce ? Asta nu am priceput...si mai era ceva ...esti sigura ca va acceptati asa cum sunteti? caci asta inseamna inclusiv sa iti accepte familia si sa isi dea seama ca tu din acei parinti ai venit pe lume, ca nu esti singura. Deciziile referitoare la cuplu va apartin in totalitate asa ca iti urez sa ai o discutie sincera si cu finalitate fericita. Va pup ...si astept sa citesc
crina_maarouf
Postat pe 3 Mai 2010 01:22
Draga mea eu traiesc de 8 ani impreuna cu cineva si nu suntem casatoriti desi poate ca am vrut sa oficiez si eu relatia candva. S-au gasit fel si fel de motive ptr a nu o face. Nu e un capat de lume. Asa a fost sa fie. Cand am vrut eu nu a fost el pregatit iar cand a vrut el nu am mai vrut eu. Am ajuns la concluzia ca ne e bine asa. Suntem deja luati in fata lui Dumnezeu. E doar o hartie dar una care poate strica totul. Doar tu poti decide ce faci in viata.Sunt hotararile tale si doar tu vei suporta consecintele.
garbo044479
Postat pe 3 Mai 2010 04:24
De la: garbo049886, la data 2010-04-30 10:18:28am vazut tot felul de prostii aici pe forum si timpenii mai mari ca voi,singuri care puteti decide sunteti voi.
nimeni nu are drepturi sa va dea sfaturi pt ca nu stiu perfect situatia voastra ,chiar daca detaliatii totul
adevarul exista undeva la miloc,
ASA CA TERMINATII CU PROSTIILE SI VEDETIVA DE VIATA




...ceee frumooos scriiii!!!!!!!!
liaiedera
Postat pe 3 Mai 2010 11:51
De la: roby_cado, la data 2010-04-30 17:13:12
iasomnico..,asta numesc eu umor tati..,subtil si la subiect,jos palaria..,am ras cu lacrimi..

weekend placut va doresc,si sa ne auzim cu bine..

dorulet..,stii tu..





studiat subiectu'.stop.incepe sa dea semne de slabiciune.stop

iasomia
Postat pe 3 Mai 2010 14:21
Ba nu Iasomico. Ma las greu. Sunt inabordabila. Cand crezi ca-s mai slabita, revin in forta.
Doara
Postat pe 3 Mai 2010 14:40
roby,
subiectu'da semne clare de slabiciune.stop.se incurajeaza singur.stop.



dor..



iasomia
Postat pe 3 Mai 2010 14:42
Dimpotriva. Il descurajez pe el.

Doara
Postat pe 3 Mai 2010 14:44
iasomia
Postat pe 3 Mai 2010 14:46
buna,eu zic sa mai stai putin...pentru ca sa nu regreti mai tarziu.daca te vrea pe tine trebuie sa fie deacord si cu familia ta, oricum ar fi ea.daca nu....nu e bine.si eu am aceeasi problema si sufar foarte mult....ar fi pacat sa iti dai seama mai incolo ca te~ai grabit.asta e parerea mea....mult noroc si fericire!!!!!
garbo080081
Postat pe 3 Mai 2010 16:10
"..roby,
subiectu'da semne clare de slabiciune.stop.se incurajeaza singur.stop..."

received that..

inca putin pana la atacul final..

roby_cado
Postat pe 3 Mai 2010 19:02
colaps,total!!!!!!!
nazirra
Postat pe 3 Mai 2010 19:04
Cam care ar fi la tine "actul final"? Ca s-ar putea sa nu corespunda cu ceea ce gandesc eu.
Doara
Postat pe 3 Mai 2010 19:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mi-am impins barbatu in bratele alteia...ce fac acum 572 De la: anisoaraf 25 Martie 2010 14:06
Fund bombat 18 De la: garbo_420653 27 Decembrie 2015 18:39
CANTITATE VS CALITATE 97 De la: lady_corina 10 August 2009 00:56
Acupunctura si sexul 1 De la: me_just_me 17 Martie 2011 17:01
Ce sa fac sa devin mamica? 57 De la: garbo077616 9 Iulie 2010 22:42
Setari Cookie-uri