![]() Se culca fata in pat adoarme ,fata subtirica patul mare ,pai io-s crestin ,om de vaza ,copilita asta poate sa-mi fie nepoata ,am sa ma asez pe i-astalalta parte de pat ,zis si facut se culca omul adoarme spre dimineata se trezaste cu Ilenuca-n brate incepe a face la cruci, se necajeste si intr-un tirziu zice cum oi ajunge in sat dau fuga la parintele si ii marturisesc si ii cer canon.Termina cumparaturile ,urca in tren ,ajung acasa Ion da fuga la biserica si ii spune la parintele intimplarea ,povesteste cum s-a intimplat Ioane ,nu stiu parinte ,m-am trezit imbracat si incaltat cum m-am culcat si cu Ilenuca in brate ,dar jur ca nu so intimplat nimnic ,nimnicuta ca dor ma sti parinte ca sint om cu frica lui Dumnezau .Tacere ..dupa un timp Ion parinte dami orce canon vrei si sa terminam odata,bine Ioane uite ce traba sa faci :dimineata bei 2 galeti de apa ,dar n-am cum parinte ,traba Ioane ,no daca traba ,traba asa o sa fac ,la amneaza mai bei 2 galeti de apa si seara alte 2 galeti,revoltat ION zice pai de ce parinte ? CA ASA BEU BOI IOANE! |
garbo077323 Postat pe 17 Aprilie 2010 23:08 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DRAGOBETE | 5 | De la: mcrinelam 23 Februarie 2010 00:48 |
Castiga si distreaza-te - 2in1 | 1 | De la: andruta86 6 Decembrie 2010 22:04 |
Care sunt cele mai ciudate moduri de a se manifesta orgasmul la femei? | 227 | De la: preci 25 Iulie 2010 14:05 |
|
||
numai Europa de Est -vinovata? | 2 | De la: tutankhamon 19 Februarie 2010 00:48 |
idei de pacaleli | 4 | De la: yavrum 1 Aprilie 2009 17:59 |
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor