|
01:24 3/12 De transmis . URGENT. Dac avei un apel telefonic i pe mobil se afieaz A C E nu rspundei, anulai apelul. Este un virus care distruge cartela SIM i distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI, ETC.... Fii vigileni n urmtoarele zile! Nu deschidei niciun mesaj care are ataata o fil numita "Invitaie", indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacr Olimpic care "arde" ntregul hard disc al computerului dvs. Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email n lista de contact, de aceea trebuie s trimitei acest email tuturor contacilor. E mai bine s primii acest mesaj de 2 ori decat sa |
||
|
alexxandra Postat pe 12 Martie 2010 10:42 |
||
|---|---|---|
| Magda Magda: De transmis . URGENT. Dac avei un apel telefonic i pe mobil se afieaz A C E nu rspundei, anulai apelul. Este un virus care distruge cartela SIM i distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI, ETC.... Fii vigileni n urmtoarele zile! Nu deschidei niciun mesaj care are ataata o fil numita "Invitaie", indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacr Olimpic care "arde" ntregul hard disc al computerului dvs. Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email n lista de contact, de aceea trebuie s trimitei acest email tuturor contacilor. E mai bine s primii acest mesaj de 2 ori decat sa | ||
|
alexxandra Postat pe 12 Martie 2010 11:11 |
||
| da...bine...am inteles .....nu e nevoie sa repeti ca o moara stricata....aaa...am inteles.....noi suntem tampitii si tu aia citita......cu biblioteca vasta.... | ||
|
|
||
|
tutankhamon Postat pe 13 Martie 2010 12:09 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-03-13 12:09:13da...bine...am inteles .....nu e nevoie sa repeti ca o moara stricata....aaa...am inteles.....noi suntem tampitii si tu aia citita......cu biblioteca vasta.... esti rautacioasa.puteam sa tac,si sa nu va trimit anuntul.si acum pt cultura ta,virusul a fost.. multi nu au stiut si au patit-o.de ce crezi ca se spunea ca e o stire-virus???sti stirea cu razbelu,,si moartea presdintelui,a fost data aceasta stire pe tel.mobil la o televiziune.aia au anuntat ,dupa cum sti,fara sa verifice,iar pe net prima stire asta era.daca o deschideai sa citesti ca era mail,(daca primesti stiri direct de afara,).asa ca toti care nu au stiut sa nu deschida nici un anunt,s-au prajit.
|
||
|
alexxandra Postat pe 19 Martie 2010 13:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pafumul care ma reprezinta ! | 4 | De la: Thor_again 19 Iunie 2011 19:13 |
| Cum invat pisica sa foloseasca tavita cu nisip ? :(( | 18 | De la: SoraSoarelui 11 Septembrie 2012 15:20 |
| Am auzic ca femeile nu mai vor sa fie servitoare....Dar barbatii nu renunta asa usor pt ca au mii de ani de boierie de trait bine pe spinarea femeilor | 73 | De la: heartbit 10 Iulie 2012 23:26 |
|
|
||
| Vand patut din lemn masiv | 16 | De la: garbo_400522 6 Decembrie 2015 13:24 |
| Ma poate ajuta cineva cu un LIKE? | 1 | De la: selladeal 24 Aprilie 2012 20:24 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună