|
D e stiam mai bine. taceam.nu vreau sa pun pe ni meni la respect,nu mi pot permite acest gest,pur si simplu am vrut sa ma alatur si eu..insa daca intentiiile si vorbele mele au fost intelese gresit..imi pare rau.Am vazut cum sta treaba aici insa nu ma asteptam chiar asa..adica daca unor persoane le place sa li se spuna cumva..e k nu i problema mea.insa se pare ca am gresit crezand k aici..se poate vorbi .sory n o sa mai deranjez cu prezenta mea. O seara buna in continuare tuturor si multa sanatate! Cat despre mediile sociale intru in destule si cred k stiu sa ma comport,nu spun ca eu s cea mai cea sunt constienta ca mai am multe a invata.. |
||
|
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 18:20 |
||
|---|---|---|
costance....haina...am schimbat-o ca am fost nevoita....prietenii stiu de ce....da naravu o ramas...iote am fugit!pa! |
||
|
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 18:20 |
||
|
of, irinuca, chiar nu ai de ce te supara, intelege!!!!!! si asta e o forma de acceptare, fetiscano!!!! |
||
|
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 7 August 2011 18:22 |
||
Buna seara Iryna...esti binevenita acilea.....hai, nu fi supi...fetele au glumit... sa-ti traiasca feciorasul.....si sa va bucurati unii de altii... |
||
|
nuti_vio Postat pe 7 August 2011 18:25 |
||
Buna seara gazda
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 7 August 2011 18:28 |
||
Unde fugi?? Iryna
|
||
|
constance Postat pe 7 August 2011 18:28 |
||
Barbo...unde ai fugit?.....imi permiti... sa te tzuc pe obrajori?....pt. Mozart...multam Doruleato...nu ma deranjeaza apelativul folosit...,, nutisori"...ci doar ma amuza...
|
||
|
nuti_vio Postat pe 7 August 2011 18:28 |
||
| Dna Eugenia am inteles,nu m am suparat.gata e k asa?:)Multumesc dnei Nuti pt urare.:* | ||
|
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 18:29 |
||
| Dna Eugenia am inteles,nu m am suparat.gata e k asa?:)Multumesc dnei Nuti pt urare.:* | ||
|
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 18:30 |
||
|
Eugenia... Bine te-am gasit ...pupacioaso
|
||
|
nuti_vio Postat pe 7 August 2011 18:31 |
||
nuti Iryna....hai inca odat' cand ma intorc...va mai dau....daca vreti!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 18:32 |
||
EUgenia io-s fetiscana.... supara-te!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 18:34 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-08-07 18:19:24si eu credeam ca mie mi-a zis Eugenia...daca mai insisti...promit ca transpir la comanda!!! hai...ia treci si talica...la rand...
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 18:34 |
||
|
irinuca, mie nimeni nu-mi spune doamna, nici aici, dupa ecran...chiar daca sunt! pup irinuca!!! stai langa noi! Axl, sa te intorci repede, repejor
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 7 August 2011 18:35 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-07 18:32:59nuti ei......yo vreau acu`.....nu cand te-ntorci...ca cine stie de mai apuc!!!
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 18:36 |
||
Axl multumesc eu am fugit la plimbare cu bebe ca dupa ne ia vantu si ne zboara:) seara buna tuturor
|
||
|
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 18:36 |
||
torc Ovi!!! ca bine ii
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 7 August 2011 18:37 |
||
Iryna...te rog..aici suntem intre prieteni si ne tutuim.....deci, eu is nuti vio.....plimbare placuta... bebele
|
||
|
nuti_vio Postat pe 7 August 2011 18:38 |
||
| K daca asa vreti...am sa ma conformez..am fugit :* | ||
|
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 18:39 |
||
|
irinuca....uite...eu stiu ca daca merg undeva in vizita si...nu-mi place cum e la ei in casa...zau de am ce face...tac si...daca nu mi-o placut...nu mai vin a doua oara...dar...in nici un caz...nu incerc sa fac la ei acasa...cum as vrea sa fie la mine... zau...daca spun ceva gresit...si...avand in vedere ca...p`aci...is multe persoane ce-or incercat mari...mai multe ca tine...ma gandesc ca ar trebui sa vezi si tu...cam cum o fost!!...nu cum ai vrea tu sa fie... dar...sincer...eu...chiar am incercat sa te primesc cu bratele deschise...fara sa stiu ca tu...ai ganduri de schimbari... dar...hai ca...mai cresti tu...si...o sa vezi cum sta treaba... plimbare placuta...si...de ti-o place pa la noi...esti binevenita... |
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 18:41 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-08-07 18:37:11torc Ovi!!! ca bine ii ia treci...sa te mangai pa coama... ...si...sa te auz torcand...
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 18:43 |
||
fug si eu o clipita, dar revin! Ovi, ce mult ai vorbit... tzuc Ovi, da eu mi-s balanta merg sa-mi schimb culoarea la coama
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 7 August 2011 18:45 |
||
|
Axl....am recitit aceasta poezie ieri......in pag. de profil a unui prieten virtual d'al meu....el crede ca aceasta poezie il reprezinta......sper sa te regasesti macar un pic in aceste versuri... Am c�utat iubirea ca pe-o cetate sf�nt� ca pe un cer de c�ntec �n lumea de dureri. Am dat n�val�-n lume spre tot ce ochiu-nc�nt�. �i-am �nt�lnit durerea. Dar cerul nic�ieri. Am c�utat iubirea ca patrie voioas� ca pe-un p�m�nt edenic de pace troienit, s� spun odat� clipei: "R�m�i, e�ti prea frumoas�!" �i-am str�b�tut p�m�ntul, dar pace n-am g�sit. Am c�utat iubirea ca pe un cer al firii. �i-am vrut s�-i ies �n cale cu ramuri de finic, s� sorb din cupa lumii nectarul fericirii. �i-am spart �n ��nd�ri cupa, c�ci n-am g�sit nimic. Am c�utat zadarnic. Dar �ntr-o prim�var�, am �nt�lnit �n cale deodat� un drume�. Pe umerii Lui trudnici purta o grea povar�, o sarcin� de zdren�e �i cioburi f�r� pre�. Trecea pe-o c�r�ruie �nt�mpin�nd batjocuri, l�s�nd s�-i rup� c�inii din hain� c�te-un fald. Urca pe col�i de st�nc�. �i-n urma Lui, pe-alocuri, vedeai pe piatra rece sclipiri de s�nge cald. �i totu�i �n privire avea un cer de tain� cum n-am v�zut �n lume �n ochii nim�nui. �i-am vrut s�-I smulg povara. Dar am c�zut cu spaim�, c�ci mult prea grea era povara Lui. M-am ridicat degrab� �i L-am ajuns din urm� s� aflu ce comoar� �n sarcin� a str�ns. Dar am sim�it c� via�a ca de-un pr�p�d se curm�, c�nd am privit prin zdren�e cutremurat de pl�ns. C�ci se vedea-n comoar� un clocot ca de cloac�, un clocotit de drojdii, un spumeg de scursuri. Tot ce-i murdar �i putred �n lumea asta-ntreag� vuia strivind grumazul s�rmanei Lui f�pturi. - Dar unde duci, str�ine, povara Ta ciudat�, povar� de os�nd� sub care-at�t Te-apleci? am �ntrebat drume�ul. �i El mi-a spus �n �oapt�: - Spre apele uit�rii, ca s-o arunc pe veci... - Dar tu, vorbi str�inul, urc�nd �ncet privirea, dar tu pe cine cau�i �nnourat �i crunt? - Eu... am �optit �n sil�, eu... c�utam iubirea... - Iubirea? ... fu r�spunsul str�inului. Eu sunt... C.I... |
||
|
nuti_vio Postat pe 7 August 2011 18:49 |
||
http://youtu.be/9u7hGkL57N8
|
||
|
nuti_vio Postat pe 7 August 2011 18:53 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-08-07 18:45:55fug si eu o clipita, dar revin! Gena....cre` ca am depasit norma la vorbit pa f`o doua saptamani!!! asa cum poate ai observat...nu vb eu prea mult...dar...fatuca asta...m-o facut sa zic...cate ceva...si...imi cer scuze tuturor...daca am flood-at pagina!!
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 18:53 |
||
|
ia...sa va dau ceva...si ...iau si eu o pauza... http://www.trilulilu.ro/capsunicavesela/2950f981badb58 |
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 19:12 |
||
|
v-ati volatilizat??? http://youtu.be/ZMUqIoDtSwc Nopate buna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
Eugenia69 Postat pe 7 August 2011 20:17 |
||
nope...noi estem aci!!! ...numa` ...lumea s-o rasfrant...si...da pilde... hai...daca tot meri la somn...ia si asta cu tine... http://www.trilulilu.ro/oceanflower1/3ad350d5ccb0f6?canal=sanctuary-to-relax-your-mind |
||
|
ovidiu42 Postat pe 7 August 2011 20:30 |
||
|
�i totu�i �n privire avea un cer de tain� cum n-am v�zut �n lume �n ochii nim�nui. �i-am vrut s�-I smulg povara. Dar am c�zut cu spaim�, c�ci mult prea grea era povara Lui. cred ca intelegi...
|
||
|
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 21:14 |
||
|
Ovi...si EU...estem aici! da' voi unde sunteti? |
||
|
Axl_22 Postat pe 7 August 2011 21:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cat de important este sa "stii sa te faci placut"? | 67 | De la: garbo_400133 22 Mai 2014 17:24 |
| Ce v-a costat pastrarea unui copil? | 51 | De la: garbo171675 25 Ianuarie 2013 19:47 |
| Sunt uimit | 11 | De la: Cadar_Grigore_1 20 Martie 2016 19:48 |
|
|
||
| FACI BANI DE ACASA | 19 | De la: elisabeta_boia 3 Octombrie 2011 14:51 |
| iubire virtuala | 152 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 22:50 |
Studenții au reducere de 90% la tren între domiciliu și facultate în anul universitar 2026-2027
Future Ready 7.0: cursuri gratuite pentru copii de 10-14 ani, despre siguranță online și gândire critică
Elevii din Gorj cer să fie consultați în dezbaterea despre uniformele școlare obligatorii
Trei gimnaste românce, în finalele Cupei Mondiale Challenge de la Paris