De la: suparatu_, la data 2012-06-05 22:57:38 /S/M/D/S/ MERG LA io am venit si merg la somn !!! cred ca deja si sforai...ia un si tu G_X ca tot plangi dupa un
|
||
|
ladyDY Postat pe 6 Iunie 2012 00:11 |
||
|---|---|---|
De la: G_X, la data 2012-06-06 00:02:13noapte buna! poate ma pupa si pe mine cineva! Am doi catei mici-mici ,pupaciosi tare.Vrei si tu unu in seara asta? |
||
|
printesa_jo Postat pe 6 Iunie 2012 01:03 |
||
Lady Jo, pastreaza cateii, multumesc. |
||
|
|
||
|
G_X Postat pe 6 Iunie 2012 07:56 |
||
Hai ca te pup io de Buna dimineata
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 08:08 |
||
buna dimineata!
|
||
|
G_X Postat pe 6 Iunie 2012 08:12 |
||
|
/S/M/D/S/ A: Senina! ....ploua:( pt. Soare. :X pt. Prietenii mei ...:) |
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Iunie 2012 08:44 |
||
Mersic de floare ...ajuta sa nu mai vad norii astia urati :(
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 08:46 |
||
|
Cu placere! ...laaaasa,se rasfira ...ai sa vezi ca Mama Natura are grija O zi cu zambete sa ai ....chiar daca ploua! :) |
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Iunie 2012 08:58 |
||
Nea�aaaa! Iote curcubeu! S/M/D/S
|
||
|
Axl_R Postat pe 6 Iunie 2012 08:58 |
||
Fericito ...aici e un cer ....de ma gandesc la Bacovia...
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 09:13 |
||
Multzu Supi....o sa incerc
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 09:14 |
||
|
De fericire va invit la dans.... http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=0jh189-uIEg |
||
|
VOIAJOR Postat pe 6 Iunie 2012 11:59 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=oTHOn1y0uqA&feature=related M-as dansa dar...nu ma tin picioarele... |
||
|
printesa_jo Postat pe 6 Iunie 2012 12:20 |
||
|
Printesa, daca picioarele nu te tin... pt sufletul tau...http://www.youtube.com/watch?v=zor-mXafA8c&feature=related |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 12:34 |
||
|
Servus! Cri multumesc pt urare, prietena draga fuse o seara placuta, o plimbare cu fetele la balta, dans...Surioara mica, sunt bine. multam. asa cum stii: gradina-i inflorita si sufletu'-i la fel, teiul a inflorit, mireasma lui imi mangaie simturile |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 12:44 |
||
|
O poezie care-mi place... Nu-ntoarce spatele nici unui �te iubesc�, tacerea, ochii, glasul de-l sopteste, el bate tot pustiul omenesc si din ranita raza izvoraste. Oricare �te iubesc� e-o adiere, iar daca ea nicicum nu te-o atinge, si-o frange universul de durere si-n cer jignite stele s-or stinge. Ca sa-l asculti, tu bine auzul sa-ti dezlegi, sa prinzi din zbor cu simturile toate ratacitorul semn al daruirii-ntregi... Dar daca prin simtire ecoul nu strabate? Opreste-te din nou,prelung sa te priveasca- nu trece mai departe�-a ochilor lumina, cu darnicie-ntruna ea minte sa te tina si chipul tau in vise apoi sa-l daltuiasc. Nikolai Hristozov |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 12:48 |
||
Frumos....Multu...
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 12:49 |
||
Rotty, cu drag o melodea care-mi place...http://www.youtube.com/watch?v=cOcUcNs7FpI&feature=related |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 13:22 |
||
|
Dictionar feminin: DA=NU NU=DA Poate = NU Sunt vinovata = o sa-ti para rau mai tarziu Avem nevoie = imi trebuie Fa ce vrei = mai tarziu vei plati pentru asta Trebuie sa vorbim = simt nevoia sa plang Bineinteles, continua = opreste-te! Nu sunt suparata = bineinteles ca sunt suparata, cretinule Bucataria este mica = vreau casa noua Vreau draperii noi = si covoare, si mobila, si candelabre Agata tablul aici = nu, agata tabloul aici..sau aici...sau... Ma iubesti? = vreau sa-ti cer ceva scump Cat de tare ma iubesti? = am facut ceva ce n-o sa-ti placa! Voi fi gata in cateva minute = descalta pantofii si cauta-ti o emisiune interesanta la TV |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 14:57 |
||
|
Dictionarul barbatilor: * Mi-e foame = Mi-e foame * Mi-e somn = Mi-e somn * Sunt obosit = sunt obosit * Faina rochie = Misto gagica * Ce nu e bine? = Nu inteleg de ce faci asa mare tragedie * Ce nu e bine? = Cu ce trauma psihologica insignifianta autoinventata te lupti? * Da, imi place cum te-ai tuns = Imi placea mai mult inainte * Da, imi place cum te-ai tuns = Cinzeci de mii si nu ai schimbat de fapt nimic (in timp ce faci cumparaturi) Imi place mai mult asta decat ala =Ia oricare din cac..urile astea de haine,numa� hai sa mergem acasa! * Sa stam de vorba = Incerc sa iti creez o buna impresie asupra mea, in asa fel incat sa ma consideri o persoana profunda si poate astfel vei fi de acord sa faci sex cu mine * Te casatoresti cu mine? = Vreau sa devina ilegal pentru tine sa te culci cu alti barbati * Mergem la un film in oras? = Mi-ar place sa facem sex * Te pot invita la cina in oras? = Mi-ar place sa facem sex * Iti pot da cate un telefon din cand in cand? = Mi-ar place sa facem sex * Imi poti acorda onoarea unui dans cu tine = Mi-ar place sa facem sex * Pari incordata, iti fac un masaj? = Vreau sa te mangai = Mi-ar place sa facem sex * Ce nu e bine? = Inteleg ca despre a face sex in noaptea asta nici nu se pune problema� * Sunt suparat = Vrei sa facem sex? * Te iubesc = Hai sa facem sex acum! * Si eu te iubesc = Bine, am spus-o, da� acuma hai sa facem sex. |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 14:58 |
||
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 15:11 |
||
|
Nuti :-* Roty, de ce razi? ca se potriveste? ... :)) |
||
|
cri_cat Postat pe 6 Iunie 2012 15:14 |
||
In cele mai multe cazuri...
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Iunie 2012 15:17 |
||
|
Mie nu mi se pare ca s-ar potrivi ce ai scris tu Nuti la" D. barbatilor".... la voi femeile daaaa... ii doar o parere. Noapte bunicica!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Iunie 2012 23:13 |
||
|
/S/M/D/S/A: Eleganta! Pt. prietenii mei ! zi fr. |
||
|
Fss_ssu Postat pe 7 Iunie 2012 10:00 |
||
De la: nuti_vio, la data 2012-06-06 12:34:26Printesa, daca picioarele nu te tin... sar'mana pe obraz! |
||
|
printesa_jo Postat pe 7 Iunie 2012 10:06 |
||
/S/M/D/S/D/S/A: Sara!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 7 Iunie 2012 21:40 |
||
|
seara buna .... obosita dupa o zi agitata .....altfel ??? voi ?????? |
||
|
jeanette40 Postat pe 7 Iunie 2012 21:49 |
||
Buna Jeny, O seara frumoasa tuturor!
|
||
|
cri_cat Postat pe 7 Iunie 2012 23:11 |
||
Buna seara!! Ma simt MINUNAT..am dat jos 4 kg!! Mi-am schimbat look-ul!!Arat muuult mai tanara!! Sotul a zis ..ca-si cumpara ..pusca....Am luat-o ca pe un compliment!! am trecut pe ..haine mulate!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 8 Iunie 2012 00:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubire virtuala | 152 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 22:50 |
| Locurile de munca in Romania | 103 | De la: lucicazainea 7 August 2010 03:33 |
| adio criza am reusit | 11 | De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47 |
|
|
||
| Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
| nedumerita | 34 | De la: Topazz 17 Septembrie 2012 18:16 |
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă
Alex Bologa a devenit campion mondial la para judo pentru a treia oară
Studenții au reducere de 90% la tren între domiciliu și facultate în anul universitar 2026-2027