Ai febra? ...dau paracetamol...
|
||
|
Rotty Postat pe 15 Mai 2012 10:41 |
||
|---|---|---|
�i aspirina s�racului ce are?
|
||
|
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 12:08 |
||
Va multumesc si de una si de alta ....da io' vreau, Piramidon Sanatate si |
||
|
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 15 Mai 2012 17:52 |
||
Vrei mereu, ce NU mai este!
|
||
|
Axl_R Postat pe 15 Mai 2012 19:28 |
||
Ma sperie vreamea asta ploioasa,friguroasa,vijelioasa...parca vine toamna cea rece spre iarna!! Dar in alte parti ale lumii au anutat ca a si nins...vaiiii!!! Pai e mai sau..octombrie?? Si uite asa starea de spirit ..e rece,friguroasa si ploioasa...
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 15 Mai 2012 19:46 |
||
suparatule...te-ai stins dragule!!!.... arzi inca in flacari???? chemam SMURDUL sau iti punem VENTUZE???!!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 15 Mai 2012 20:13 |
||
|
cum s�-�i hr�nesc fluturii c�nd frunza mea se sprijin� pe o toamn� cu ochii c�prui � prea ve�ted� �n uitare prea ruginit� s� c�nte mai bine las�-m� �ncuiat� �n acel noiembrie plicticos �n care bruma se r�sfira pe o fil� de carte - poate niciodat� citit� p�n� la cap�t acolo se vor topi at�tea apusuri eu z�mbesc tu scrii triste�i �i fluturii no�tri se �nt�lnesc undeva pe geana indigo a zilei ne irosim �ntr-un v�rtej �nlocuim lumina cu �ntunericul �i ne-ntreb�m mai are vreun rost?... Ana Sofian
|
||
|
jeanette40 Postat pe 15 Mai 2012 21:54 |
||
|
As vrea sa-ti dau sufletul meu, Macar pentru o noapte, Sa simti si TU ,ce simt si EU.. Cand nu te am aproape! Sa simti si TU, Focul din inima mea, Cum arde pentru tine, IUBIREA MEA !!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 18 Mai 2012 20:44 |
||
|
/ S/M /D /S /A: O trecut si sapt. asta! Multumesc Lady! ....pt. ventuze..
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 18 Mai 2012 20:58 |
||
nu-mi multumi .... nu ti le-am pus maii...doar am sugerat ca s-ar putea sa ai nevoie !!! tot...tot racit???
|
||
|
ladyDY Postat pe 18 Mai 2012 21:29 |
||
/S/ M/ D/ S /A : ... sa-mi servesc caf(t)eluta si / urma v-a spun...! Lady....nu se mai multumeste acuma?... ptr. intentie,am vr. sa zic. ...TOT?...nu se poate,am spus... doar.... putin....ce?..nu-i suficien? Weekend relaxant! |
||
|
Fss_ssu Postat pe 19 Mai 2012 10:49 |
||
|
S/M/D/S/A C�ntec de dragoste-n zori, m-am �mbr�cat din nou cu o c�ma�� ro�ie purtat� de noi. Glasul t�u m� cheam�, �mi amintesc �i acum jocul transformat �n dor. S�rutul moale... Dorin�a-mi scap� din fr�u, miroase a var�. De ce nu e�ti mereu cu mine, cu dorul meu nealintat? D�-mi iubirea ta, s�-mi acop�r nop�ile cu ea! Mi-e dor de tine azi, la fel ca �i ieri. �nvele�te-mi sufletul �n petale de trandafiri! |
||
|
Axl_R Postat pe 20 Mai 2012 09:32 |
||
|
/S/M/D/S/A: Relaxanta..:) @};- @};- @};- pt. R_ R |
||
|
Fss_ssu Postat pe 20 Mai 2012 15:53 |
||
|
seara buna , seara buna !!!!!!! http://youtu.be/NZOJsIlAgpE Down On My Knees |
||
|
jeanette40 Postat pe 20 Mai 2012 21:16 |
||
Buna...sa fie Jeanette. Sunt obosita rau...
|
||
|
Rotty Postat pe 20 Mai 2012 21:44 |
||
|
Buna dimineata! La multi ani ! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua sanatate, fericire si impliniri ! |
||
|
nuti_vio Postat pe 21 Mai 2012 09:50 |
||
....Si de la mine.. |
||
|
Rotty Postat pe 21 Mai 2012 09:57 |
||
|
Rotty, pt tine un buchet de bujori si o raza de soare...pt o zi minunata. |
||
|
nuti_vio Postat pe 21 Mai 2012 10:51 |
||
Dorulet surioara mica, mi-e DOR de tine, gandurile bune sa te inconjoare in fiece clipa
|
||
|
nuti_vio Postat pe 21 Mai 2012 10:54 |
||
De la: nuti_vio, la data 2012-05-21 10:51:18Rotty, Multumesc
|
||
|
Rotty Postat pe 21 Mai 2012 11:02 |
||
Cu drag http://www.youtube.com/watch?v=tjYPOBwPGpQ&feature=related |
||
|
nuti_vio Postat pe 21 Mai 2012 11:35 |
||
|
/S/M/D/S/A : Insorita...de sarbatoare :) La multi ani! ...tituror sarbatoritelor : Constantina si Elena....si flori,zambet si Sanatate!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 21 Mai 2012 11:40 |
||
|
Suparatule, multumim pt gandurile tale bune si pt floricele.. gandurile bune sa ti se intoarca inmiit. o zi minunata si tie Stare...http://www.youtube.com/watch?v=Rxa6qv5muD4&feature=related
|
||
|
nuti_vio Postat pe 21 Mai 2012 11:46 |
||
Nuti_.... Merci! ...ma multumesc cu putin.. ...inzecit ! |
||
|
Fss_ssu Postat pe 21 Mai 2012 11:53 |
||
S/M/D/S/A :)
|
||
|
Axl_R Postat pe 21 Mai 2012 15:14 |
||
|
c�nd �mi vine s� pl�ng privesc �n direc�ia aceea unde simt c� m�inile tale m-ar putea atinge ca o boare plutind �n cea�a dimine�ii �mi fug p�s�rile mi se curbeaz� toate �n�l�imile �i simt nevoia s� m�-nchid �ntr-o sfer� �n fond tu m� �tii o lacrim� eu cred c�-s o perl� tu m� �tii un picur de ap� eu m� v�d p�m�nt �n universul t�u - singurul pe care ai putea s� p�e�ti acum de�i �i-e team� de�i ai pleca f�r� s� te mai ui�i �n urm� cel pu�in o clip� at�t c�t s� m� sorbi at�t c�t s�-�i odihnesc pe buze un s�rut c�nd �mi vine s� pl�ng scriu la nesf�r�it cuvintele f�r� s� mutilez sensuri poate rug�ndu-le �n genunchi s� mi te-aduc� aici pe p�m�nt, at�t c�t mai e vreme at�t c�t piatra �tie a se cuib�ri �n ochii florii de col� f�r� s� o r�neasc�... Ana Sofian |
||
|
jeanette40 Postat pe 21 Mai 2012 23:01 |
||
Janetico....multumesc .Acum stiu ca voi adormii cu un zambet cald in suflet....
|
||
|
Rotty Postat pe 21 Mai 2012 23:10 |
||
La multi ani multi
|
||
|
jeanette40 Postat pe 21 Mai 2012 23:13 |
||
|
Dor nebun P. G. In dorul meu nebun umbland cu tine Am petrecut o viata legata de un semn Se legana trecutul printre sine Cu retrairi solemne si indemn. Am strans in brate bucuria serii Am leganat in suflet chipul drag Petale se aprind in umbra verii Si fericirea ma primea in prag. Daca iubesc ce sufletul imi cere Daca te am aproape n-am gresit Si cu mirosul dulce de panere Praval destinul nostru intr-un mit. Si daca simti ca nu mai sunt aproape Si nu suporti prezentul, nu-i nimic Ma-nclin durerii mele dintre pleoape Traindu-mi viata ca pe un sfarsit. Tot ce-am iubit se leagana in ceata Tot ce cuprind aluneca in roua Presimt tacerea norilor de gheata Plutind aiurea, timpul e ca ploua. M-apasa vremea timpul ma doboara Si din mocirla ma ridic strain Si te iubesc si-ti spun - a cat-a oara Ca sunt nebunul sincer si senin. |
||
|
Axl_R Postat pe 21 Mai 2012 23:18 |
||
Axl ............nebunul de alb http://youtu.be/EZmDzxpiiYE |
||
|
jeanette40 Postat pe 21 Mai 2012 23:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unde a disparut bula? | 52 | De la: amiha 23 Octombrie 2011 14:48 |
| curs de echitatie | 1 | De la: garbo_1502 3 Mai 2012 18:22 |
| "Religia, o fraza de dansii, inventata..." | 852 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
|
|
||
| BUNA | 13 | De la: anakin 18 Noiembrie 2009 16:08 |
| cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă
Alex Bologa a devenit campion mondial la para judo pentru a treia oară
Studenții au reducere de 90% la tren între domiciliu și facultate în anul universitar 2026-2027