Multumesc mult, Nuti! nu ai uitat ca imi place valsul si... florile de liliac O zi frumoasa tuturor!
|
||
|
cri_cat Postat pe 30 Mai 2012 11:29 |
||
|---|---|---|
| O zi buna la toata lumea !! | ||
|
sunsset Postat pe 30 Mai 2012 11:53 |
||
S.M.D.S A e super buna !!! Nuti multumesc de urari,pup!! |
||
|
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 30 Mai 2012 23:08 |
||
Nu�i, n-ai uitat http://www.youtube.com/watch?v=1lXcDmUm7pc
|
||
|
Axl_R Postat pe 30 Mai 2012 23:16 |
||
scumpa
|
||
|
jeanette40 Postat pe 30 Mai 2012 23:24 |
||
cat costa?
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 30 Mai 2012 23:36 |
||
|
Dac� pleci, s� iei totul... nu te opri s�-mi prive�ti bra�ele ce te-au cuprins �nl�untrul lor, nu te opri s� m-ascul�i sau s�-mi dai o batist�; adun�-�i toate amintirile �i �ngr�m�de�te-le �n geamantan; ��i va ram�ne, poate, loc �i pentru ura cu care m-ai iubit �i pentru visele din debara.... Dac� pleci, te rog, nu-�i uita sentimentele la oglind�, c�ldura trupului sau mireasma p�rului t�u minunat; mai bine nu te gr�bi, a�a cum faci tu de obicei, caut� tot ce ai la mine �n suflet, s� nu regreti, mai t�rziu, c� �i-ai uitat dragostea, lini�tea sau speran�a �n spatele acestei u�i... �i, chiar dac� esti obosit�, te rog, s� tai cu aten�ie fotografia, s� nu-�i r�m�n� l�ng� mine vreun petic din rochia de mireas�... Dac� pleci, nu-�i uita fericirea, e pe raftul cu juc�rii, iar pe balcon trebuie s� g�se�ti o parte din trecutul t�u, �n cutia cu p�pu�ile Barbie... S� fii atent�, iubito, cum traversezi disperarea �i cum vei parca pe bulevardul singur�t��ii... S� nu ui�i nimic, s� iei totul.... Timpul doar s� mi-l la�i, Voi avea nevoie de el... s� te uit! Adrian Paparuz |
||
|
jeanette40 Postat pe 30 Mai 2012 23:45 |
||
|
Cu telefonul �n m�n�, Cu c�tile �n urechi, Cu g�ndul la tine, Cu vorbe perechi� A�tept s� r�spunzi A�tept cu ner�bdare A�tept s� m� auzi A�tept cu r�suflare �nceat� si u�oar� C. V. |
||
|
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 00:10 |
||
NB!
|
||
|
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 00:13 |
||
|
LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPII ,FETELE SI FEMEILE DIN LUME ,ASTAZI DE 1 IUNIE 2012! SUNT FERICIT ,SUNT ACASA ,O ZI CE PROMITE SOARE SI LINISTE,O ZI DE MUNCA DE IMPLINIRI ,DE DRAGOSTE. http://www.youtube.com/watch?v=vroYe_nn5TI
|
||
|
VOIAJOR Postat pe 1 Iunie 2012 10:19 |
||
Neata! La multi ani minunilor ! si celor care nu au pierdut, acoperit, uitat intr-un ungher a sufletului, acea particica a ,,sufletului de copil".http://www.youtube.com/watch?v=5ywI71sI8io Fetelor, eu nu uit |
||
|
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2012 10:35 |
||
La Multi Ani de ziua noastra, a celor cu suflet de copil, a celor care mai au parinti si care mai sunt copii
|
||
|
tusi_Oli Postat pe 1 Iunie 2012 11:06 |
||
Tusi |
||
|
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2012 11:10 |
||
Revin si spun ca miam dorit o zi minunata si o am,am servit masa la prinz,a facut nevasta mea o ciorba de perisoare din carne de curcan o minunatie acrita cu citeva picaturi de zeama de lam�ie,niste ceapa verde culeasa din brazda si p�ine facuta dupa reteta mea speciala.La felul 2 o tocanita de legume cu carne de curcan ,salata de varza verde cu marar,de felul 3 nu mai spun ca poate citesc si gravidele ,dar eu acum ma delectez cu un vin bun in parcul din spatele vilei unde ascult sursurul fintinilor arteziene,o zi buna tuturor !
|
||
|
VOIAJOR Postat pe 1 Iunie 2012 14:39 |
||
/S/M/D/S/A: ...sunt copil, am parinti....La multi ani ! ...multumesc! asemeni si voua!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 1 Iunie 2012 20:56 |
||
Si eu sunt copilul mamei..si am primit cadou {de Zuia Copilului} ..50 de lei-sa-mi cumpar ce vreau,yeees!!!Traiasca mama..sa-mi mai dea!! Si copii mei azi au "tras" o petrecere cu suc din belsug,prajituri de nu mai puteau manca si au dansat..pana la epuizare!!Desi remea nu a fost asa de buna,atmosfera a fost de nota 10!! La Multi Ani :copii si cei cu suflet de copil !!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 1 Iunie 2012 23:58 |
||
|
�nl�untrul meu copilul r�de p�pu�ile sale se �mbrac� �n catifele de rou� p�s�rile au triluri �nalte �i saltimbancii alearg� �mpiedic�ndu-se �n aren� �n c�m�ru�e de suflet zaharicalele au dor din dragostea bunicii �i arome de amintire fluturii sunt mari ca stelele libelulele devin avioane iar zmeiele se t�v�lesc de r�s pe cerul senin ca ploaia odihnit� �n ochii mei sub umbrele de soare va cre�te iarba mare c�t casa �i florile vor decora scr�ncioburi s� ne leg�n�m s� uit�m c�t de mari am crescut, copil�rie... Ana Sofian |
||
|
jeanette40 Postat pe 2 Iunie 2012 00:16 |
||
|
Dar si cant si flori si stele, Toate le-am putut afla.. In urarea mamei mele: Sa traiesti e ZIUA TA !!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 2 Iunie 2012 08:47 |
||
|
Nea�a! LMA Prietene! S� fii iubit!
|
||
|
Axl_R Postat pe 2 Iunie 2012 08:58 |
||
|
/S/M/D/S/A" Sunt Iubit! :) zi fr.! |
||
|
Fss_ssu Postat pe 2 Iunie 2012 10:56 |
||
este ziua taaaaa... ????!!!! LA MULTI ANI !!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 2 Iunie 2012 11:47 |
||
surioara ma iarta...cam prea ocupata....stii tu stare....frumusetea e ascunsa in multe lucruri si orbii nu o vor descopri niciodata.... Ajuta-ma Doamne sa nu orbesc! Va iubesc nutzisorilor si va doresc tot ce va doriti
|
||
|
dor72_ Postat pe 2 Iunie 2012 11:47 |
||
suparatule, esti geamanul meu? La multi si fericiti ani, frumuselule...
|
||
|
dor72_ Postat pe 2 Iunie 2012 11:48 |
||
| Urarea mea e pt un geam�n, nu pt Supi. | ||
|
Axl_R Postat pe 2 Iunie 2012 12:10 |
||
o geamana, fantomico
|
||
|
dor72_ Postat pe 3 Iunie 2012 12:53 |
||
Dor, �s unguroaic�. Na, am probleme cu genurile. E b�rbat bre, mi se pare corect s� zic geam�n.
|
||
|
Axl_R Postat pe 3 Iunie 2012 13:18 |
||
De la: dor72_, la data 2012-06-02 11:48:53suparatule, esti geamanul meu? |
||
|
Fss_ssu Postat pe 3 Iunie 2012 17:40 |
||
ce, suparatule? haide, fetiscano, doar nu sunt chiar atat de scurta la memorie suparatule, io-s geamana...pe la zodiac
|
||
|
dor72_ Postat pe 3 Iunie 2012 22:28 |
||
Geamanico, vino incoa sa te pup suparatule... te dai geaman ? Nuti , o seara super iti doresc! Axl, Lady
|
||
|
cri_cat Postat pe 3 Iunie 2012 22:36 |
||
de cand astept cri, frumoaso na, si de la mine pentru toti nutisorii surioara, te pup sper ca esti foarte bine |
||
|
dor72_ Postat pe 4 Iunie 2012 10:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs BIO - Cosmetics | 1 | De la: AnnaFiction 6 Decembrie 2011 12:57 |
| RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 20 | De la: nazirra 10 Mai 2010 23:05 |
| Locurile de munca in Romania | 103 | De la: lucicazainea 7 August 2010 03:33 |
|
|
||
| buna fetelor | 1 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:40 |
| Cum sa imi intorc iubitul inapoi sau cel putin sa raminem simpli prieteni | 15 | De la: garbo_413902 13 Septembrie 2015 02:04 |
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă
Alex Bologa a devenit campion mondial la para judo pentru a treia oară
Studenții au reducere de 90% la tren între domiciliu și facultate în anul universitar 2026-2027