Nu stiu ce sa fac, n"am puterea sa merg mai departe ... astept un sfat de suflet

"madam psiholog"..,principiul ala de care vorbesti matale,e doar al tau,iar faptul ca esti inca singura,spune multe despre cat de bine e sa te ghidezi dupa el(daca intelegi ce vreau sa spun).

in afara de a o sfatui pe fata asta sa-si lase sotul,mai sti?

"..mai mult ca sigur vei descoperi ca are pe cineva.."

hai lasa-ma..,esti asa sigura?







roby_cado
Postat pe 16 Martie 2010 16:52
Roby _cado...nu sunt ,,madam" in primul rand , 2 : nu sunt singura , am relatie deosebita de 7 ani , 3: nu o sfatuiesc, am spus doar o parere si nu in ultimul rand , daca are sau nu pe cineva e prea putin relevant atat timp cat prezenta tipei din viata lui il lasa rece si cu asta cred ca am spus tot . Zi frumoasa!
reyya
Postat pe 16 Martie 2010 17:14
eee...,doar stii ca asa-mi place mie sa te alint ,dc te superi..?
roby_cado
Postat pe 16 Martie 2010 21:49
De la: reyya, la data 2010-03-16 16:24:20
De la: Nadynne, la data 2010-03-16 13:12:34
De la: si_totusi, la data 2010-03-16 12:33:28acum stiu ca ai hotarat. ramane sa pui in practica. succes!


Da, se pare ca deja am luat o hotarare, importanta (zic eu). Am hotarat ca saptamana viitoare sa aterizez pana in Italia. Am facut ceva "valuri" pentru un scurt concediu (3 zile).... este primul meu pas, sper sa ma ajute sa rezolv ce mi"am pus in gand. Va tin la curent dragele mele.




Nu trebuie sa mergi tu in Italia , nu e un concediu , nu e nici vizita de curtoazie , e o ,,viziza" menita sa descopere adevarul despre caracterul si comportamentul sotului tau, parerea mea, asa cum spunea si cineva mai inainte este sa trimti un detectiv( vei avea nevoie de probe, si inca unele extrem de palpabile..) , mai mult ca sigur vei descoperi ca are pe cineva..sau pur si simplu vei descoperi ca in tot timpul asta nu a avut timp si dispozitie pt familie..lucru la fel de regretabil...In fine, eu iti doresc succes, daca cumva mergi tu personal acolo , fa-ti cu adevarat un concediu din asta, viziteaza locuri , incarca-ti bateriile si nu pierde vremea cu caractere meschine...sau indolente!



Imi dau foarte bine seama ca aceasta "vizita" va fi una a adevarului si nu a unei mici vacante. M-am pregatit sufleteste pentru acest lucru (desi ma simt in genunchi), incerc sa ma ridic cu toata durerea si frustrarea pe care o simte sufletul meu. Din momentul in care am hotarat sa plec acolo, deja simt ca s-a schimbat ceva in mine (cred ca este forta pe care mi-o da suferinta). Am rezervat bilet pentru data de 24.03...... trebuie sa fiu tare si oricat de dureros ar fi adevarul vreau sa-l privesc fata in fata.
Nadynne
Postat pe 18 Martie 2010 14:23
buna ziua ,am citit si eu mesajul tau si chiar nu am putut sa trec fara sami expun si eu punctul meu de vedere.in 1 rind este o situatie des intilnita si are diverse raspunsuri dar cel mai bine il cunosti tu...lasam chestiile astea cu surprize de a pleca la el fara sal anunti sau ceva de genul asta ca nu st de la gradinita,st un cuplu o familie aveti drepturi,tu ai drepturi.ceea ce se intimpla porti si tu o parte din vina pu ca permiti asa ceva,nu trebuie sa te autodistrugi si sa iti programezi psihicul ca nustii ce sa faci sau sa te izolezi de lume ca viata nu se termina aici.e vina ta in faptul ca lai lasat de la inceput sa hotarasca singur ce e mai bine pu familia voastra in loc sati faci si tu un loc in expunerea opiniilor.de aceea si acum chiar de insisti atita de a pleca incolo primesti atitea refuzuri.trebuie clar si ferm sai explici ca familia este pe cale sa se distruga si sa ai puterea sa zici ca ori mergeti incolo si, faceti o familie normala ori divortati.poate et sperie ceti zic dar altceva nu are rost.pur si simplu eu am observat ca prea mult il iubesti si parca te multumesti cu banii trimisi si gata.ca de altfel de mult actionai cu mintea nu cu inima si nu mai tolera atitea refuzri din partea lui si neclaritati.
galina
Postat pe 23 Martie 2010 09:16
e un mare nesimtit ce ar insemna saplec si eu la tata de fiecare data cand apar discutii.eu sunt fericita ca el pleca cu anturajul lui debarbati nefamilisti .e f greu sa aflu daca are pe cineva. ca daca aflu GATA! s-a terminat totul.asta chiar nu mai tolerez.e un mare nesimtit ,din cauza lui sunt stresata,nu mananc,nu dorm,etc. simt ca o sa clachez:(((
jjulye
Postat pe 23 Martie 2010 09:24
De la: galina, la data 2010-03-23 09:16:22buna ziua ,am citit si eu mesajul tau si chiar nu am putut sa trec fara sami expun si eu punctul meu de vedere.in 1 rind este o situatie des intilnita si are diverse raspunsuri dar cel mai bine il cunosti tu...lasam chestiile astea cu surprize de a pleca la el fara sal anunti sau ceva de genul asta ca nu st de la gradinita,st un cuplu o familie aveti drepturi,tu ai drepturi.ceea ce se intimpla porti si tu o parte din vina pu ca permiti asa ceva,nu trebuie sa te autodistrugi si sa iti programezi psihicul ca nustii ce sa faci sau sa te izolezi de lume ca viata nu se termina aici.e vina ta in faptul ca lai lasat de la inceput sa hotarasca singur ce e mai bine pu familia voastra in loc sati faci si tu un loc in expunerea opiniilor.de aceea si acum chiar de insisti atita de a pleca incolo primesti atitea refuzuri.trebuie clar si ferm sai explici ca familia este pe cale sa se distruga si sa ai puterea sa zici ca ori mergeti incolo si, faceti o familie normala ori divortati.poate et sperie ceti zic dar altceva nu are rost.pur si simplu eu am observat ca prea mult il iubesti si parca te multumesti cu banii trimisi si gata.ca de altfel de mult actionai cu mintea nu cu inima si nu mai tolera atitea refuzri din partea lui si neclaritati.



Iti multumesc mult pentru raspuns. Referitor la ce mi-ai scris, pot spune ca ai dreptate, vis-a-vis de faptul ca nu trebuia sa-l las de la inceput sa hotarasca singur.Da, pot spune ca-l iubesc (si nu putin). Referitor la problema cu banii trimisi de el, vreau sa sublinisz faptul ca niciodata n-am fost o femeie intretinuta. Nu m-am limitat niciodata sa stau si si astept banii lui. Am munca mea si pot spune ca nu sunt genul de femeie caruia daca i se trimit bani lunar este fericita. Pentru mine fericirea inseamna altceva....Acum trebuie sa ma intaresc, maine plec in It. si ...numai D-zeu stie ce-mi rezerva ziua de maine.
Nadynne
Postat pe 23 Martie 2010 13:56
nadynne si sotul meu e tot plecat in italia de 4 ani avem doi copii unul de 16 si elalalt 9ani in piul an am facut o depesie GRAVA cu ganduri de siucid ma ajutat dumnezeu si am tecut tu mergi la servici dar eu am fost nevoita sa renunt pe motive medicale grave acelasi lucru si la mine ne vedem de 2-3 ori an si at doar 2-3 saptamani ii duc dorul chiar daca ne vedem pe net zilnic ii simt lipsa tot timpul dar mai ales seara cand ma culc singura cand am nevoie de o imbratisare and copii ii vad bine a le lipseste un tata [fiid baieti] nu e voba de alte femei [sper] e vb de dragoste dar ma gandesc ca intr/adevar nu ne era asa bine daca stata in tara[rate salari mici et] iar copilor le oferm ce nu am crezut ca vom putea sa facem vreodatadaca vr mai vb si poate ne impietenim incredere sii rabdare
gmpa
Postat pe 23 Martie 2010 23:14
....Dragile mele, sunt pe jos ...m-au lasat puterile
Nadynne
Postat pe 25 Martie 2010 21:28
Sunt in Italia de aproximativ 40 de ore, nu m-am vazut cu sotul meu dar ...stiu tot
Nadynne
Postat pe 25 Martie 2010 21:31
trebuie sa-ti aduni puterile pentru a te ridica de jos pentru al putea privi in ochi ...si sa iei decizia corecta pentru tine si copii tai,..... esti prea tanara si ai nevoie sa-ti cresti copii....sanatate.
ladyDY
Postat pe 25 Martie 2010 21:40
De la: Nadynne, la data 2010-03-25 21:31:00Sunt in Italia de aproximativ 40 de ore, nu m-am vazut cu sotul meu dar ...stiu tot


Nadynne , da-l incolo de sot..omul nu merita..simte-te bine si viziteaza locurile...show must go on...
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 21:45
si ..gandeste-te mereu ca oricine poate fi inlocuit..cu atat mai mult unul care ti-a creat probleme..machiaza-te, parfumeaza-te si simte-te bine..viata merge inainte
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 21:47
e usor de spus dar greu de facut. iti trebuie ceva sange rece. poate reuseste.
si_totusi
Postat pe 25 Martie 2010 21:49
pei as putea sa o invat...sangele rece se face...trebuie doar ceva antrenament :-)
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 21:51
si niciodata inima nu sta la ,,inaintare" doar mintea sta in fata :-)
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 21:52
corect insa, cunosc femei care nu au putut iesi din cercul acesta al indeciziei. acum se hotarau sa rupa pisica , acum gaseau motivatii de a nu face nici un pas . eu ii doresc succes.
si_totusi
Postat pe 25 Martie 2010 21:56
si eu de asemenea..io-s antrenata la faze de genul...si stiu un lucru : a persista in indecizie te costa bani( ai nevoie de mintea ta ok, pt a-i face ) , timp si lipsa zambetului, pt mine toate trei sunt importante.
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:03
Nu stiu cum sa incep sa va povestesc, sunt ravasita, simt ca nu-mi gasesc cuvintele si parca degetele nu ma asculta. Am ajuns in Italia ieri dimineata, am batut la usa apartamentului sotului meu si n-a raspuns nimeni. Apoi am mers si am sunat la cumnata mea. Mi-a raspuns cam greu (deh, probabil era devreme 11,30) cand a deschis usa, am avut impresia ca a vazut o fantoma ....s-a albit la fata ca varul. Nu i-a venit sa creada ca eram in fata usii. Am intrat in casa si am intrebat-o daca nu are o cheie de la ap. sotului meu. Mi-a spus ca nu are, apoi s-a apucat sa faca o cafea. M-am asezat in bucatarie pe un scaun asteptand sa termine de facut cafeaua. M-a tot intrebat cum de am plecat eu din Ro. si daca Radu (sotul) stie ca eu vin. I-am spus ca nu stie si ca am venit sa petrecem sarbatorile de Paste impreuna. La un momentdat inaintand in discutii am observat ca-i tremura mainile foarte tare. Am intrebat-o daca-i este rau si mi-a zis ca nu se simte f. bine. M-am apucat sa-i fac eu ceva de mancare sopilului ei care abia se trezise. Desi eram ocupata, am incercat sa-i vizualizez toate reactiile. La un momentdat a sunat telefonul, era sotul ei si desi o rugasem sa nu pomeneasca nimic de mine, (a scapat) printre dinti ca sunt acolo. Atunci mi-am dat seama ca ceva nu este in regula. Am inceput sa o urmaresc peste tot (credeam ca poate va suna pe cineva, sau poate voi prinde ceva din zbor). Am incercat sa ma linistesc si m-am asezat iar pe scaun in bucatarie sa-mi beau cafeaua. Dupa aprox. 1 ora, eram pe acelashi scaun si fumam. Fiind chiar in apropierea geamului, am vazut ca in fata blocului s-a oprit o masina din care a coborat cumnatul meu. Era f. grabit. Vazand ca acesta intarzie sa apara (deja trecusera aprox.30 min.) mi-am dat seama ca ceva nu este in regula m-am ridicat de la masa si m-am uitat pe geam langa bloc, nu era nimeni, dar masina din care a coborat cumnatul meu era acolo cu motorul pornit. M-am intors si am inceput sa ma plimb prin bucatarie, deja simtream o stare f. mare de agitatie. In momentul ala, am auzit pe palierul etajului un zgomot de roti ...fara sa stiu de ce am sarit la usa si am deschis-o. Cumnata mea a ramas incremenita in usa de la living iar pe palier am vazut o femeie tanara cu un troller si pe cumnatul meu ....deja am inebunit, am incercat sa o tin sa stau de vb. cu ea, dar el a sarit la mine si m-a impins (a vrut sa ma loveasca) ...femeia a fugit pe scari, iar el dupa ea cu tot cu troller, atunci am incercat sa-l tin pe el, am vrut sa-i zmulg geamantanul si sa-i cer explicatii, m-a lovit cu palma peste fata, m-a injurat si mi-a zis ..."ce fa, tu ai impresia ca un barbat sta singur atata timp"? ...Cand am auzit asta, deja simteam ca nu mai am putere, dar am facut un salt peste 3 trepte de scara si l-am lovit cu pumnul direct in fata. L-am umplut de sange a luat acel geamantan si mi-a zis, "stai ca ma intorc imediat....te fac de spital curvo ...te trimit bucati acasa". ...De frica, am urcat scarile, am ajuns in apartament si mi-am luat geanta, am fugit prin spatele blocului, nestiind unde sa fug m-am ascuns intr-un alt bloc ...eram ravasita (acum sunt si mai ravasita) ...am stat acolo aprox.2 ore, apoi am iesit si am luat un autobuz pana la Millano. Am cautat un hotel si m-am cazat aici. N-am mancat nimic de cand am plecat din tara, pot spune ca ma hranesc cu cafea si tigari, maine am avion spre Ro., iar eu nu sunt in stare sa ma ridic. Nu pot sa cred ce traiesc, nu pot sa cred ca mi se intampla toate astea mie....sunt undeva joooos de tot si simt ca asta mi-a pus capac.
Nadynne
Postat pe 25 Martie 2010 22:08
De la: ladyDY, la data 2010-03-25 21:40:37trebuie sa-ti aduni puterile pentru a te ridica de jos pentru al putea privi in ochi ...si sa iei decizia corecta pentru tine si copii tai,..... esti prea tanara si ai nevoie sa-ti cresti copii....sanatate.


Doamneeee, va multumesc din suflet celor care sunte-ti alaturi de mine ....
Nadynne
Postat pe 25 Martie 2010 22:10
deci..s-a intamplat cam ceea ce te asteptai...ai descoperit pe altcineva in viata lui, ei bine vezi-ti de a ta..nu ai pierdut absolut nimic , nu a fost niciodata al tau..ridica.te ..si mergi mai departe, ai un copil de crescut, vei gasi puterea...altfel , te vei lasa strivita de aceasta situatie si de comportamentul cuiva care nu te-a meritat nicicand..si toate astea pe ce miza....???!!! SUCCES! VEI REUSI !
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:15
ai dovada clara ca acest individ trebuie sa dispara din viata ta si a copilului tau,..... nu merita sa-ti distrugi sanatatea,....cu parere de rau pentru tine, trebuie sa-ti vezi de viata ta si a copilului... ai de grija sa te hranesti,....trebuie sa ai puterea sa te ridici sa ajungi acasa si sa-ti pui in ordine gandurile.... si sa actionezi in asa fel ca lucrurile sa revina la normal in viata ta...SANATATE SI SUCCES !

la nevoie vom fi aici,....
ladyDY
Postat pe 25 Martie 2010 22:16
SAU DACA VREI in alta formulare mai putin frumoasa: porcul nu se face domn niciodata..il vedem doar noi cu inima asa..la un moment dat se intoarce tot in mocirla lui interioara.
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:17
viata este atat de frumoasa!
nu merita nici o persoana sa o irosesti pt ea
nadynne,tu ai un scop in viata.ai pt cine lupta!
intaraste-te si mergi mai departe.RASTOARNA acest obstacol din viata ta.
ASA A FOST SA FIE!!!
LILO
Postat pe 25 Martie 2010 22:19
lasa-l sa o cheme pe domnisoara cu troilerul inapoi, nu mai privi spre el nicicand, poarta-te ca si cand nu a existat sau ca si cand nu exista. Vointa!! Vei reusi!
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:19
si refuza-i urgent orice posibila legatura cu tine ,discuta cu el doar prin avocat, intenteaza divort la revenirea in tara, daca nu va dori sa divorteze , oricum divortul se va pronunta si in in lipsa dupa aprox 9 luni.
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:21
si..sa nu care cumva sa pleci la aeroport maine plansa si cu cearcane, nemachiata si restul...Haide , stiu ca poti , fruntea sus!!!
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:23
...nu pot sa scriu, sunt ravasita ...ma doare tot corpul, mintea imi fuge aiurea, va rog din suflet sa ma scuzati daca nu pot face fata si nu pot multumi asa cum ar trebui celor care sunte-ti acum aproape de mine cu gandul si sufletul. Mi-e tare rau si nu pot sa va urmaresc mesajele ...scriu mai greu, dar incerc sa citesc tot
Nadynne
Postat pe 25 Martie 2010 22:23
ia un extraveral, sa te linistesti putin , calmeaza-te , lasa plansul..maine e o noua zi senina,gata..el a disparut..considera-l inexistent
reyya
Postat pe 25 Martie 2010 22:24
De la: reyya, la data 2010-03-25 22:23:10si..sa nu care cumva sa pleci la aeroport maine plansa si cu cearcane, nemachiata si restul...Haide , stiu ca poti , fruntea sus!!!



"cearcane"??? ...mi-e si frica sa ma uit in oglinda, arat ca un vampir
Nadynne
Postat pe 25 Martie 2010 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna seara 1 De la: garbo_493339 30 Septembrie 2018 20:25
Relatie suspecta 4 De la: garbo_407215 8 Decembrie 2014 12:24
cum sunt 144 De la: liaiedera 30 Mai 2010 19:25
Buna! am o relatie de mai bine de un an si el spune sa ne mutam impreuna...vreau un sfat?sau mai multe pls 59 De la: garbo032800 7 Ianuarie 2010 17:46
Ce ne opreste sa spunem Te Iubesc? 102 De la: TaniaTita 27 Mai 2012 15:46
Setari Cookie-uri