Prima femeie pompier din România
Prima femeie ofițer din Marina Română
Prima femeie care și-a pus amprenta pe domeniul geriatric românesc. Ana Aslan, doctorul care a inventat produsul-minune Aslavital
Prima femeie neurochirurg din lume. Sofia Ionescu, un nume valoros în medicina românească
Prima întâlnire a copilului cu medicul ortodont
3 lucruri pe care le poți face pentru a-i oferi copilului tău un viitor mai bun
Ce dotări ar trebui să aibă mașina ideală de familie
5 modalități prin care îi poți asigura copilului tău un viitor mai bun
Lecțiile iubirii de la o bunică: sfaturile mele pentru tine, draga mea nepoată
Lecțiile Iubirii la 60 de ani: Am învățat că niciodată nu e prea târziu să spui AJUNGE!
Lecțiile iubirii la 50 de ani: Nu am rămas cu iubirea vieții mele, dar astăzi iubesc din nou și mă simt iubită. Momentul meu 180 m-a învățat că iubirea adevărată e o piatră rară, prețuiește-o dacă te întâlnești cu ea!
Lecțiile iubirii la 40 de ani. Ce am învățat după un divorț dureros?
Test psihologic: Ce stil de învățare ți se potrivește cel mai bine?
Dezvoltarea personală include și dezvoltarea în relația de cuplu
Cum scapi rapid de frică și anxietate
Cum știi că ești într-o relație de cuplu sănătoasă
4 suplimente alimentare de care copilul tău are nevoie și în vacanță
Putem să ne criticăm dur sau putem să ne învățăm lecția. Tu ce alegi?
Cum alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău
Cât de sigure sunt bijuteriile pentru copii și cum le alegi pe cele potrivite
Trebuie să-L simţi pe Dumnezeu în tine, nu în afară de tine, în inima ta, căci inima noastră este infinită
Când o femeie se deține pe ea însăși, universul dansează la picioarele sale
Test de spiritualitate: Care vor fi cele mai norocoase luni ale anului 2024 pentru tine?
Rugăciunea lui Mahatma Gandhi: Doamne, te rog ca niciodată să nu uiți de mine
Importanța pastei de dinți: care sunt beneficiile folosirii pastei de dinți și cum o alegi corect
Mamografia 3D cu tomosinteză: tehnologia care crește rata de detecție a cancerului de sân cu 40%
Patru decenii, 40 de milioane de oameni infectați. Placenta, speranța care se întrevede în lupta împotriva HIV
5 beneficii majore la fizioterapiei
5 Cosmetice Naturiste pentru zilele când dorești să te simți fresh și relaxată
5 Tratamente naturiste pentru o detoxifiere intensă a organismului
5 Produse naturiste cu ARGINT COLOIDAL, care au grijă de sănătatea ta
Suplimente naturiste cu colagen: pentru un ten mai tânăr și articulații mai mobile
Editura Paul Editions lansează cartea „Grigoraș Dinicu și Bucurestii lăutarilor de altădată", de George Sbârcea - O călătorie în epoca de aur a muzicii românești
Baklavaua: O tradiție turcească respectată de secole
Despre momente dulci şi savoarea unei pasiuni împlinite, cu Lăcrămioara de la Brownerie
New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internaționale – la Angeline Cake Boutique
Tanzania: O destinație fascinantă în inima Africii plină de delicii culinare la orice pas!
Nadina lansează „Barman”, o piesă îndemn pentru toți cei care au nevoie putere
“Cum iubește cealaltă jumătate” – o nouă comedie la Teatrul Elisabeta pentru locuitorii Sectorului 5
Marea Unire ZU 2023: Ei sunt artiștii pe care Radio ZU îi unește pentru prima oară în istoria muzicii
Decembre
Peroxidul de hidrogen: ce este și la ce se folosește?
Ziua Mondială a Cafelei Turcești este sărbătorită pe 5 decembrie
Mi-e dor de tine, mamă
start-up.ro a lansat primul documentar despre istoria și evoluția ecosistemului de startup-uri din România
Beneficiile relațiilor de prietenie la locul de muncă
O inovație pentru confort și sănătate – Tastatura ergonomică Logitech Wave Keys
Premii de 100.000 de euro în competiția Românii sunt antreprenori
Moda Iernii 2023-2024: Jachete din blană sintetică
10 Pulovere de lână pentru ca fiecare zi de iarnă să fie cât mai plăcută
Poșeta multicoloră sau monocroma, decorată cu paiete strălucitoare - în tendințe și cadoul perfect pentru femeia dragă din viața ta de moș Nicolae
Seturile de inele și inelele stratificate, suprapuse - în tendințe! 10 modele minunate de inele multiple moderne pe care i le poți dărui Ei de moș Nicolae
Must Have-ul pentru finalul anului - Iartă tot și priveste cu inima împăcată mai departe
Sfaturile utile care te ajută să îți sporești calitatea vieții
3 rețete pe care ar trebui să le încerci toamna aceasta
În anul 2024 ai grijă de tine! A fi fericită și liniștită este o prioritate
Trending: cizmele super lungi! 10 modele de cizme peste genunchi în tendințe în această iarnă
O nouă colecție adidas are grijă de tine în anotimpul rece! Ignoră vremea, ieși cât ai chef
Nica Otilia: “ Concentric este o alternativă românească pe care oricine ar trebui să o cunoască!”
Colecția Levi’s WellThread toamnă-iarnă 2023 impresionează prin folosirea materialelor alternative
Manichiura SNOWFLAKE – manichiura care duce iarna la nivelul următor pe unghiile tale: 25 de Modele de Unghii super drăguțe și cool cu Fulgi de Nea!
Cum îți îndepărtezi acasă manichiura cu acril și pudră acrilică? Un ghid în 7 pași
Manichiura iernii este MANICHIURA ALBĂ inspirată de acest anotimp! 25 de modele de unghii superbe, perfecte pentru această iarnă
Starlight Bouquet, un mănunchi de stele! Lasă-ți dorințele să strălucească!
Greșeli frecvente când realizezi un iluminat interior și cum să le eviți
Cum să îți transformi casa într-un spațiu de relaxare și confort
Strălucire festivă în bucătărie: Cum să te pregătești pentru zilele de Sărbătoare
Scaune elegante și ergonomice pentru un confort așa cum îți dorești în fiecare spațiu al casei tale!
Horoscop 13 Decembrie 2023: Mercur retrogradează în Capricorn – descoperă cele mai puternice influențe pentru fiecare zodie în parte
HOROSCOP Luna Nouă în Săgetător pe 13 Decembrie: lăsăm Lumina sufletului nostru să ne arate calea și primim ca Dar Divin împlinirea dorințelor profunde
Horoscopul Înțelepciunii la final de An: Mantră Puternică, plină de esență spirituală pentru fiecare zodie în parte
Horoscop: Zodii protejate de Dumnezeu în Decembrie 2023, care vor fi norocoasele zodiacului si vor primi daruri divine
Horoscop 13 Decembrie 2023: Mercur retrogradează în Capricorn – descoperă cele mai puternice influențe pentru fiecare zodie în parte
HOROSCOP Luna Nouă în Săgetător pe 13 Decembrie: lăsăm Lumina sufletului nostru să ne arate calea și primim ca Dar Divin împlinirea dorințelor profunde
Horoscopul Înțelepciunii la final de An: Mantră Puternică, plină de esență spirituală pentru fiecare zodie în parte
Horoscop: Zodii protejate de Dumnezeu în Decembrie 2023, care vor fi norocoasele zodiacului si vor primi daruri divine
![]() |
||
lady_DY Postat pe 13 Februarie 2010 21:21 |
||
---|---|---|
asa-i! ![]() se tin numa' in palme. reciproc ![]() |
||
pik_nik Postat pe 13 Februarie 2010 21:24 |
||
s-a intalnit tusea cu junghiul. ![]() |
||
|
||
si_totusi Postat pe 13 Februarie 2010 21:24 |
||
mare ti-i gradina doamne.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 21:26 |
||
CARE GRADINA ? SPUNE-MI CEVA FRUMOS DACA VREI... ![]() |
||
lady_DY Postat pe 16 Februarie 2010 21:27 |
||
DEPINDE CE VREI SA SPUI PALME... POATE IN BRATE... ![]() |
||
lady_DY Postat pe 16 Februarie 2010 21:28 |
||
DE CE ESTI SINGUR? ![]() |
||
lady_DY Postat pe 16 Februarie 2010 21:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sagetator-taur | 3 | De la: itza_mesesan 24 Ianuarie 2010 12:00 |
tot compatibilitate | 1 | De la: dianavlad71 19 Februarie 2009 13:21 |
femeie scorpion , barbat berbec | 3 | De la: anca_53 13 Iunie 2010 13:40 |
|
||
Despre gemeni | 175 | De la: anca_53 25 Septembrie 2010 16:04 |
Am 40, singura... oare sunt gravida? | 305 | De la: 53 8 Noiembrie 2010 15:49 |
CONTACTAȚI-NE
SAU COMPLETATI FORMULARUL DE MAI JOS.
Parteneriatul PENNY și Habitat for Humanity - Implicare în comunitate pentru copiii defavorizați
Dăruiește sânge, oferă viață
Habitat for Humanity România strânge și anul acesta fonduri pentru copiii afectați de lipsa unei locuințe decente prin campania: Facem loc, donație cu donație!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor