Osteoporoza, Osteoartrita

Full MotionTM
Osteoartrita este o boalŃ de uzurŃ a articula■iilor prin distrugerea cartilajelor. Din punct de vedere medical se considerŃ cŃ este o ôboalŃ universalŃö deoarece oricine o va avea, mai devreme sau mai tÔrziu, fiind doar o chestiune de timp.

Full MotionÖ este un produs complex ce ac■ioneazŃ asupra cartilajelor articulare prin glucozaminŃ si al■i factori activi, cu rol ţn reconstruc■ia unui cartilaj sŃnŃtos.
Full MotionÖ furnizeazŃ glucozaminŃ pre-formatŃ, purŃ, func■ionalŃ biologic, direct ţn interiorul celulelor producŃtoare de cartilaj. CercetŃrile au demonstrat cŃ atunci cÔnd aceste celule specializate primesc glucozamina de care au nevoie, pot sŃ:
Ľ ConstruiascŃ un nou cartilaj,
Ľ Stopeze si chiar sŃ facŃ reversibilŃ degenerarea cartilajului,
Ľ ╬nlocuiascŃ cartilajul distrus.
Ľ Sus■inŃ func■ionarea sŃnŃtoasŃ a articula■iei.

Exista ţncŃ 2 complexe ţnglobate ţn Full Motion:

Herbal Confort Complex: .
 Bromelia: reduce inflama■iile ║i edemele datorate distrugerilor articulare
 Salcie alba: reduce durerile si inflama■iile
 Boswellia: sus■ine integritatea structurii articulare si periarticulare

Complex Mineral Regenerativ: Zinc, Siliciu si Bor care sus■in sintetizarea colagenului sŃnŃtos, balan■a de fluid sinovial si structura dintre os ║i articula■ie.

Full MotionÖ garanteazŃ äAvantajul 3Dö (dezintegrare ľ dizolvare ľ dispersie). Tabletele se desfac rapid ţn stomac ║i ingredientele active se dizolvŃ ţn ţntregime. Apoi se disperseazŃ ţn intestin, maximizÔnd bio-disponibilitatea ║i, ţn consecin■Ń, beneficiile consumatorului.Prezentare: cutie cu 90 de tablete
Ůara de provenien■Ń: SUA
Compania producŃtoare:
GNLD International
Avizat de Ministerul SŃnŃtŃ■ii

Informa■ii nutri■ionale:
Ingrediente: Cantitate / 3 tb. % DZR
Zinc (ca Zinc gluconat) 15 mg 100%
GlucozaminŃ clorurŃ** 1500 mg *
Siliciu (din extract de bambus (Bambusa vulgaris)(tija)) 30 mg *
Bor (ca Bor citrat) 6 mg *
HCC patentat:
Extract de Boswellia (Boswellia serrata)(planta); Bromelain (din ananas); Extract de Salcie Alba (Salix alba)(coajŃ) 756 mg *
DZR - Doza Zilnicã Recomandatã de CE
* Doza zilnicã nu este stabilitã
** Contine carapace de crustacee (homar, crevete, rac)

INDICAŮII: Poate fi consumat de orice persoanŃ atÔt preventiv, ca supliment nutri■ional, cÔt ║i ţn situa■ii de: osteoartrite, artroze, artrite, poliartitŃ reumatoidŃ, diferite forme de reumatism, spondiloze, dureri articulare, inflama■ii articulare. Nu se recomandŃ femeilor ţnsŃrcinate sau ţn perioada alŃptŃrii.
ADMINISTRARE:: 3 tb./zi, cu apŃ, imediat ţnaintea fiecŃrei mese principale. Pentru o eficien■Ń maximŃ, organismul trebuie sa fie bine hidratat (minim 2 L apŃ/zi).
Comitetul de Consultan■Ń ¬tiin■ificŃ (SAB) rŃspunde la cÔteva ţntrebŃri importante:

De ce GNLD a ales forma de glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat?
Full Motion utilizeaza glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat pentru cateva motive importante. In primul rand, forma sulfat are un potential alergic foarte ridicat pentru multi indivizi alergici la sulfiti. In al doilea rand, glucozamina clorura este mai concentrata, in felul acesta tabletele fiind mai mici si mai usor de inghitit. Forma clorura este totodata mai usoara pentru tractul digestiv. In ultimul rand, glucozamina clorura contine mai putin sodiu decat forma sulfat, iar limitarea consumului de sodiu ar trebui sa fie in atentia tuturor adultilor.

De ce este inclus borul in Full Motion?
Borul este un mineral aflat in cantitate foarte mica si are rolul de a reduce pierderea de calciu si demineralizarea. Deseori, nivelul de bor din oase si capsulele articulare este scazut la pacientii cu artrite. Pentru a asigura un nivel optim de bor, am inclus borul in Full Motion.

Sportivii au nevoie de Full Motion?
Deseori articulatiile degenereaza ca urmare a activitatii atletice sau a suprasolicitarii. Intrucat articulatiile unui atlet sau sportiv sufera mai mult stres decat la o persoana sedentara, Full Motion este recomandat pentru a sustine sanatatea articulatiilor prin intarzierea sau reducerea viitoarei degenerari a articulatiilor ca urmare a suprasolicitarilor repetate.

Pot sa iau Full Motion daca iau medicamente?
Nu se cunosc interactiuni negative asociate intre ingredientele din Full Motion si cele din medicamente. Totusi, asa cum este bine de procedat in cazul tuturor suplimentelor nutritionale GNLD, daca va aflati sub observatia unui medic, va recomandam ca mai inainte de a consuma Full Motion sa va consultati si medicul.

Multe produse cu glucozamina contin condroitina. De ce GNLD nu a inclus acest ingredient in Full Motion?
Desi condroitina este utilizata in multe produse, nu exista dovezi stiintifice semnificative ca aceasta functioneaza. Cand condroitina este absorbita, este digerata in componente si nu exista dovezi ca este äreasamblataö dupa absobtie. Celulele au nevoie de glucozamina sa produca cartilaj, nu de condroitina.

Pot sa iau toate cele 3 tablete in acelasi timp?
Da. Distribuirea celor 3 tablete de-a lungul zilei poate imbunatati eficienta absorbtiei, insa nu exista nici un motiv care sa va impiedice a le lua pe toate 3 odata.

De ce GNLD nu a utilizat MSM in Full Motion?
MSM, Metil Sulfonil Metan, este un derivat al solventului DMSO (Di-Metil Sulf Oxid). MSM nu face parte din lantul alimentar uman si nu este necesara prezenta acestuia in dieta umana. In plus, nu exista dovezi ca MSM promoveaza repararea sau refacerea cartilajelor.

Persoanele cu diabet pot consuma in siguranta Full Motion?
Absolut! Persoanele suferinde de diabet pot consuma fara nici o grija in privinta vreunui efect asupra insulinei sau nivelului de zahar din sange.

Poate Full Motion sa determine cresterea tensiunii sanguine?
In Full Motion nu exista ingrediente care sa duca la cresterea tensiunii sau care sa exacerbeze hipertensiunea.

Exista vreun efect secundar asociat cu consumul de Full Motion?
Intrucat Full Motion nu este un medicament, nu exista efecte secundare.
FMeg
Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:04
e o chestiune de timp, intr-adevar - mai devreme sau mai tirziu ni se distrug si cartilajele, da doar n-om ramine niste schelete cu cartilaje intregi, nu?

Cred ca la asta te referai cind spuneai ca ni se intimpla tuturor, dar chiar tuturor.
Si apropo, e horoscopica chestia asta?
quasaria
Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebari despre balante 12 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 09:54
Rela■ie ţntre BŃrbatul Berbec ║i Femeia Taur! ( chiar ║i alte zodii ) 24 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 09:50
Barbatul varsator !! 16 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:30
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
despre barbatii nascuti in zodia gemenilor 4 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 13:08
Setari Cookie-uri