Osteoporoza, Osteoartrita

Full MotionTM
Osteoartrita este o boal de uzur a articulaiilor prin distrugerea cartilajelor. Din punct de vedere medical se consider c este o boal universal deoarece oricine o va avea, mai devreme sau mai trziu, fiind doar o chestiune de timp.

Full Motion este un produs complex ce acioneaz asupra cartilajelor articulare prin glucozamin si ali factori activi, cu rol n reconstrucia unui cartilaj sntos.
Full Motion furnizeaz glucozamin pre-format, pur, funcional biologic, direct n interiorul celulelor productoare de cartilaj. Cercetrile au demonstrat c atunci cnd aceste celule specializate primesc glucozamina de care au nevoie, pot s:
Construiasc un nou cartilaj,
Stopeze si chiar s fac reversibil degenerarea cartilajului,
nlocuiasc cartilajul distrus.
Susin funcionarea sntoas a articulaiei.

Exista nc 2 complexe nglobate n Full Motion:

Herbal Confort Complex: .
 Bromelia: reduce inflamaiile i edemele datorate distrugerilor articulare
 Salcie alba: reduce durerile si inflamaiile
 Boswellia: susine integritatea structurii articulare si periarticulare

Complex Mineral Regenerativ: Zinc, Siliciu si Bor care susin sintetizarea colagenului sntos, balana de fluid sinovial si structura dintre os i articulaie.

Full Motion garanteaz Avantajul 3D (dezintegrare dizolvare dispersie). Tabletele se desfac rapid n stomac i ingredientele active se dizolv n ntregime. Apoi se disperseaz n intestin, maximiznd bio-disponibilitatea i, n consecin, beneficiile consumatorului.



Prezentare: cutie cu 90 de tablete
ara de provenien: SUA
Compania productoare:
GNLD International
Avizat de Ministerul Sntii

Informaii nutriionale:
Ingrediente: Cantitate / 3 tb. % DZR
Zinc (ca Zinc gluconat) 15 mg 100%
Glucozamin clorur** 1500 mg *
Siliciu (din extract de bambus (Bambusa vulgaris)(tija)) 30 mg *
Bor (ca Bor citrat) 6 mg *
HCC patentat:
Extract de Boswellia (Boswellia serrata)(planta); Bromelain (din ananas); Extract de Salcie Alba (Salix alba)(coaj) 756 mg *
DZR - Doza Zilnicã Recomandatã de CE
* Doza zilnicã nu este stabilitã
** Contine carapace de crustacee (homar, crevete, rac)

INDICAII: Poate fi consumat de orice persoan att preventiv, ca supliment nutriional, ct i n situaii de: osteoartrite, artroze, artrite, poliartit reumatoid, diferite forme de reumatism, spondiloze, dureri articulare, inflamaii articulare. Nu se recomand femeilor nsrcinate sau n perioada alptrii.
ADMINISTRARE:: 3 tb./zi, cu ap, imediat naintea fiecrei mese principale. Pentru o eficien maxim, organismul trebuie sa fie bine hidratat (minim 2 L ap/zi).
Comitetul de Consultan tiinific (SAB) rspunde la cteva ntrebri importante:

De ce GNLD a ales forma de glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat?
Full Motion utilizeaza glucozamina clorura in loc de glucozamina sulfat pentru cateva motive importante. In primul rand, forma sulfat are un potential alergic foarte ridicat pentru multi indivizi alergici la sulfiti. In al doilea rand, glucozamina clorura este mai concentrata, in felul acesta tabletele fiind mai mici si mai usor de inghitit. Forma clorura este totodata mai usoara pentru tractul digestiv. In ultimul rand, glucozamina clorura contine mai putin sodiu decat forma sulfat, iar limitarea consumului de sodiu ar trebui sa fie in atentia tuturor adultilor.

De ce este inclus borul in Full Motion?
Borul este un mineral aflat in cantitate foarte mica si are rolul de a reduce pierderea de calciu si demineralizarea. Deseori, nivelul de bor din oase si capsulele articulare este scazut la pacientii cu artrite. Pentru a asigura un nivel optim de bor, am inclus borul in Full Motion.

Sportivii au nevoie de Full Motion?
Deseori articulatiile degenereaza ca urmare a activitatii atletice sau a suprasolicitarii. Intrucat articulatiile unui atlet sau sportiv sufera mai mult stres decat la o persoana sedentara, Full Motion este recomandat pentru a sustine sanatatea articulatiilor prin intarzierea sau reducerea viitoarei degenerari a articulatiilor ca urmare a suprasolicitarilor repetate.

Pot sa iau Full Motion daca iau medicamente?
Nu se cunosc interactiuni negative asociate intre ingredientele din Full Motion si cele din medicamente. Totusi, asa cum este bine de procedat in cazul tuturor suplimentelor nutritionale GNLD, daca va aflati sub observatia unui medic, va recomandam ca mai inainte de a consuma Full Motion sa va consultati si medicul.

Multe produse cu glucozamina contin condroitina. De ce GNLD nu a inclus acest ingredient in Full Motion?
Desi condroitina este utilizata in multe produse, nu exista dovezi stiintifice semnificative ca aceasta functioneaza. Cand condroitina este absorbita, este digerata in componente si nu exista dovezi ca este reasamblata dupa absobtie. Celulele au nevoie de glucozamina sa produca cartilaj, nu de condroitina.

Pot sa iau toate cele 3 tablete in acelasi timp?
Da. Distribuirea celor 3 tablete de-a lungul zilei poate imbunatati eficienta absorbtiei, insa nu exista nici un motiv care sa va impiedice a le lua pe toate 3 odata.

De ce GNLD nu a utilizat MSM in Full Motion?
MSM, Metil Sulfonil Metan, este un derivat al solventului DMSO (Di-Metil Sulf Oxid). MSM nu face parte din lantul alimentar uman si nu este necesara prezenta acestuia in dieta umana. In plus, nu exista dovezi ca MSM promoveaza repararea sau refacerea cartilajelor.

Persoanele cu diabet pot consuma in siguranta Full Motion?
Absolut! Persoanele suferinde de diabet pot consuma fara nici o grija in privinta vreunui efect asupra insulinei sau nivelului de zahar din sange.

Poate Full Motion sa determine cresterea tensiunii sanguine?
In Full Motion nu exista ingrediente care sa duca la cresterea tensiunii sau care sa exacerbeze hipertensiunea.

Exista vreun efect secundar asociat cu consumul de Full Motion?
Intrucat Full Motion nu este un medicament, nu exista efecte secundare.
FMeg
Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:04
e o chestiune de timp, intr-adevar - mai devreme sau mai tirziu ni se distrug si cartilajele, da doar n-om ramine niste schelete cu cartilaje intregi, nu?

Cred ca la asta te referai cind spuneai ca ni se intimpla tuturor, dar chiar tuturor.
Si apropo, e horoscopica chestia asta?
quasaria
Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt in zodia racului dar nu suport deloc taurii. 81 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:04
Totul despre zodia berbec cu ascendent in berbec :D 7 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 09:37
barbatul fecioara 106 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:55
Horoscopul chinezesc 63 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 13:54
Zodia BALANTA 105 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:32
Setari Cookie-uri