ENIGRO


De ce recomand , Talk Site?

Talk Site este un site multifuncional, multi-lingvistic, o platform social de reea (similar cu Xing, Facebook, Twitter, MySpace, hi5, Netlog etc.), care va lega toi oamenii din ntreaga lume pentru a comunica intre ei.

Pe lng funciile clasice ale unei reele sociale, cum ar fi download de muzic, bloguri, forumuri, chat, fotografii, e-mail, mesagerie privat, ofer capaciti de cutare, site-ul unde poi gsi orice informaie necesar.
http://invite.sitetalk.com/mariacostea
SiteTalk conecteaz educaia cu industria, telecomunicaiile, serviciile financiare, serviciile bancare on-line, de cltorie i de wellness, Investor Club, jocuri, Poker24 i contactele de afaceri din ntreaga lume ntr-un singur portal.

SiteTalk este o pia internaional pentru contacte rezideniale i comerciale, Bulletin board, o pia a locurilor de munc, imobiliare, evenimente, catalog web i motor de cutare a membrilor.

Un alt punct luminos pe SiteTalk este catalogul de evenimente, aici vei gsi evenimente accesibile pentru toate gusturile, de exemplu: Ferrari schi, kiting de zpad, scufundri, zboruri cu parapant, canotaj, A Knight's Tale, zboruri cu elecopterul, plimbri cu cmila, plimbri cu buggy, masaj Ayurvedic, masaj shiatsu, WellnessDoamnelor i domnilor, aici vei ntlni de asemenea clase de pictur de creaie, seminarii despre vin, seminarii despre brnz, cine festive, Al Capone-club.SiteTalk este prima reea social care are multe produse cu valoare adugat real i ofer o interesant oportunitate de afaceri pentru toi utilizatorii nregistrai gratuit.


SiteTalk este noua comunitate Social Network pentru viitorul dumneavoastra!
http://invite.sitetalk.com/mariacostea
nscrierile pe SiteTalk ncep pe 3.11.2009 !

Nu ratai ocazia, nregistrati-v din prima zi!
maria_costea_1
Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:44
siiiiiiiiiiiiii.....care-i faza
yanyacharberet
Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
da dar eczista o femeie sai fie fidela macar In primu an de casatorie 45 De la: Reflex 2 Februarie 2010 17:19
despre barbati violenti 60 De la: sora_ilsi 13 Decembrie 2010 00:05
relatii parinte - copii ! 25 De la: garbo078762 16 Februarie 2013 11:27
De oamenii se tot plang ca nu mai exista oameni de omenie,dar atunci cand intalnesc oameni cumsecade nu ii apreciaza profita de ei si ii umilesc? 29 De la: eu_geminy 16 Octombrie 2011 00:39
Amantele....in triunghiul conjugal! 271 De la: Mihrimah 18 Octombrie 2014 08:14
Setari Cookie-uri