ENIGRO


De ce recomand , Talk Site?

Talk Site este un site multifunc■ional, multi-lingvistic, o platformŃ socialŃ de re■ea (similarŃ cu Xing, Facebook, Twitter, MySpace, hi5, Netlog etc.), care va lega to■i oamenii din ţntreaga lume pentru a comunica intre ei.

Pe lÔngŃ func■iile clasice ale unei re■ele sociale, cum ar fi download de muzicŃ, bloguri, forumuri, chat, fotografii, e-mail, mesagerie privatŃ, oferŃ capacitŃ■i de cŃutare, site-ul unde po■i gŃsi orice informa■ie necesarŃ.
http://invite.sitetalk.com/mariacostea
SiteTalk conecteazŃ educa■ia cu industria, telecomunica■iile, serviciile financiare, serviciile bancare on-line, de cŃlŃtorie ║i de wellness, Investor Club, jocuri, Poker24 ║i contactele de afaceri din ţntreaga lume ţntr-un singur portal.

SiteTalk este o pia■Ń interna■ionalŃ pentru contacte reziden■iale ║i comerciale, Bulletin board, o pia■Ń a locurilor de muncŃ, imobiliare, evenimente, catalog web ║i motor de cŃutare a membrilor.

Un alt punct luminos pe SiteTalk este catalogul de evenimente, aici ve■i gŃsi evenimente accesibile pentru toate gusturile, de exemplu: Ferrari schi, kiting de zŃpadŃ, scufundŃri, zboruri cu parapantŃ, canotaj, A Knight's Tale, zboruri cu elecopterul, plimbŃri cu cŃmila, plimbŃri cu buggy, masaj Ayurvedic, masaj shiatsu, Wellness ůDoamnelor ║i domnilor, aici ve■i ţntÔlni de asemenea clase de picturŃ de crea■ie, seminarii despre vin, seminarii despre brÔnzŃ, cine festive, Al Capone-club.SiteTalk este prima re■ea socialŃ care are multe produse cu valoare adŃugatŃ realŃ ║i oferŃ o interesantŃ oportunitate de afaceri pentru to■i utilizatorii ţnregistra■i gratuit.


SiteTalk este noua comunitate Social Network pentru viitorul dumneavoastra!
http://invite.sitetalk.com/mariacostea
╬nscrierile pe SiteTalk ţncep pe 3.11.2009 !

Nu rata■i ocazia, ţnregistrati-vŃ din prima zi!
maria_costea_1
Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:44
siiiiiiiiiiiiii.....care-i faza
yanyacharberet
Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:00

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
De ce oare dupa divort barbatii platesc o pensie alimentara amarata la copii,apoi ei sunt liberi sa faca din nou alti copiii si alte femei53De la: demonsauinger 24 Iunie 2011 13:43
CURIOZITATE7De la: Estera77 13 Decembrie 2015 20:08
buna ziua5De la: elisabeta_boia 27 Noiembrie 2011 10:15
Citate de / despre dragoste ?29De la: Dari_Daniela 20 Decembrie 2009 16:22
RELATII ESUATE... LA VARSTA NOASTRA...0De la: 12 Martie 2010 14:07
Setari Cookie-uri