povestea mea

Totul a inceput acum un an si ceva , ne-am cunoscut pe net ,am vb de mai multe ori ..in fine ne-am intalnit .Totul parea ok..ne intelegeam f bine ,aveam aceleasi pasiuni etc. Relatia a mers bine chiar prea bine cu toate ca eu aveam un sentiment aiurea pe care nu mi-l puteam intelege atunci ..relatia a mers pana cand am fost la munte si am facut dragoste ..dupa asta se schimbase numai era baiatul de la inceput..incepuse figurile se supara cam din orice ..eu il iubeam mult si el imi zicea ca ma iubeste si ca vrea sa ne casatorim ..de fapt eu i-am zis daca vrea asta si el a zis da. Urma sa ne casatorim dar a fost ciudat comportamentul lui la parintii mei nu le-a zis nimic ,vb doar cu ai lui despre pregatirile de nunta ..mama mea s-a cam suparat si avea dreptate .El se purta ciudat erau zile cand era doar miere si alte zile cand nici nu-l recunosteam dar eu eram prea indragostita sa-mi pese ..asta a fost greseala mea.Totul s-a spulberat intr-o seara mama mea a facut scandal ..adev era ca nu-i prea placea de el ...ce a urmat ..in sinea mea atunci mi-am zis gata asta e portita lui de scapare pt ca stiam ca cauta motive sa se desparta de mine ..ce mi-a spus atunci ..,,prietenia noastra s-a terminat ''. In fine dupa incidentul asta ne-am impacat de fapt eu am tras de el ..am mai continuat relatia o perioada ..de cununie nici nu se mai punea vb.Comportamentul lui se schimbase nici nu-mi mai spune de iubesc ..nimic..din contra a inceput sa-mi vb numai cu loco ..enervanta..smechera..urata ..nu te pricepi la nimic..esti un cosmar pt minedar nu spunea pe un ton serios ,credeam ca glumeste.
Ne-am despartit pana la urma ..cauta numai motive ..in fine varianta lui a fost ca mama a fost de vina ca ne-am despartit.
Nu am vb deloc o perioada ..se apropia ziua lui si eu ca fraiera l-am sunat sa-I spun la multi ani..am mai vb la tel una alta ..si mi-a zis ca sa ramanem prieteni ,, noi doi ne intelegem bine ca prieteni..eu eram inca indragostita de el , am crezut ca daca ramanem prieteni se va intoarce la mine.
A urmat o perioada in care ne-am mai intalnit dar ca prieteni ..in perioada asta eu l-am ajutat ..ramasese somer, eu l-am ajutat cu bani..l-am sprijinit etc.
Totul s-a schimbat insa in decembrie ..el se despartise de una ..si incepuse sa ma tot caute .Am crezut ca vrea sa ne impacam ..ne-am intalnit de cateva ori , imi promisese ca o sa facem revelionul impreuna ..si surpriza ,,eu nu sunt pregatit de o noua relatie si parintii tai o sa faca iar figuri ..iar ne-am despartit . In ianuarie ma suna ca vrea s ail ajut ca vrea sa-si cumpere chitara ..ca vrea sa-si inregistreze albumul si vrea ajutor. L am ajutat iar eram prieteni asa zicea el ..i-am dat bani..i-am facut coperta la album ..in fine am crezut ca se mai schimbase dar ..el nici macar nu se gandea la mine, imi zicea ca vrea sa se impace cu prima lui iubita dar ca aia nu-l iarta ..apoi ca vb cu o dr. prietena de familie dar ca nici aia nu-l prea baga in seama.Cu toate astea eu inca speram ca o sa n e impacam..il iubeam ca fraiera. Imi zicea ca imi va face cinste pt ajutorul meu ,,imi dau cuvantul meu de onoare ca o sa-ti fac cinste ai sa vezi.
De florii m-a sunat sa-l ajut ca vrea sa organizese un concert folk la o terasa si m-a rugat sa-I fac cateva afise , ca fraiera am acceptat i-am facut afisele ,m-am dus la el ..in ziua aceea s-a purtat frumos , atent , am facut dragoste ,credeam si speram ca poate de data asta s-a schimbat , a doua zi dimineata stupoare ,imi zice ,,te-am pacalit ,asta afost cadoul meu de paste ..dar n-a spus pe un ton serios ..in fine dupa amiaza ne-am plimbat , s-a purtat frumos chiar facea planuri de viitor , se purta de parca eram iar ca la inceput. Dupa cateva zile incepuse iar cu figuri ,numai adio si ca el nu are incredere in mine si alte pretexte. Eu nu am mai vrut sa vb deloc cu el ,imi ziceam ca gata .
Cu toate astea el ma mai suna ,imi zicea ca nun e intelegem ca iubiti si ca vrea sa ramanem prieteni. . Oricum eu l-am lasat in pace ..intre timp el si-a gasit pe alta , una din tulcea divortata si cu copil dar se ferea sa-mi spuna mai mult .Saptamana trecuta m-a sunat sa mergem la m-te , m-am dus dar total detasata stiam ca o sa spuna iar adio. Cat am fost la m-te la tot sunat tipa din tulcea , el n-a vrut sa raspunda .Imi zicea ca el nu mai vrea sa vb cu ea ca il enerveaza si mai e si mamica iar lui nu-I plac mamicile.
Eu nu credeam ce spunea stiam ca minte si ca e ceva mai mult . El in schimb incepuse sa-mi spuna ca vrea sa-si cumpere apartament sis a ne mutam impreuna ,ca sunt sg fata cuminte si de treaba din viata lui.Incepuse iar sa faca planuri de viitor legat de noi 2.
A doua zi la intoarcere l-a sunat mama lui si s-a dat de gol ( el imi spuse ca zilele trecute a dormit n-a iesit deloc afara) ca a fost plecat ,mi-a spus cu nonsalanta ca a fost cu colegii si cu seful lui la mare dar ca n-a vrut sa-mi spuna. Mi-am dat seama ca minte ..
M-a adus acasa si la plecare ma saruta pe frunte si spune ,, bafta.
Stiam ca minte , am vrut sa am si confirmarea si-am intrat pe mailul lui pt ca stiam parola ( el mi-a dat-o mai demult ca san u cred ca-mi ascunde ceva).Am ramas paf ..tipa ii trimise poze cu ei de la mare si pareau foarte fericiti impreuna .
I-am trimis tipei un mesaj ,i-am spus ca a fost cu mine la m-te ,ca-si bate joc si de mine si de ea ..nu mi-a raspuns dar l-a citit , a doua zi m-a sunat el ,era f suparat ,i-a spus tipa de mesaj ..mi-a zis ca ce-am facut eu nu se poate ierta niciodata si ca mi-a dat tel nici ca prieten nici ca dusman , ca oricum n-am pe tipa aia n-o intereseaza ce-am scris eu ..si ca n-o sa mai m-a sune niciodata..sa am o viata frumoasa si adio !
L-am lasat in pace ,vroiam sa l uit de tot , dar dupa o saptamana m-a sunat el , nu trebuia sa-I raspund dar nu stiu dc , n-am putut sa ma abtin ..mi-a zis ca el e vinovatul ,ca nici el nu e usa de biserica si m-a iertat ..si sa ramanem prieteni ca s-a invatat cu mine.
Am inceput iar chipurile ca suntem prieteni , m-a suna mai mereu ,imi spunea ca s-a despartit de tulceanca ,ma tinea la current unde mai canta , ce-a mai compus etc ..
La inceputul lui septembrie ,m-a invitat la un concert de-al lui , dupa asta incepuse iar cu mesaje de genu,, te vreau ..dar trebuie sa ingrasi sau esti frumoasa dar esti loco..eu nu am crezut ca vb serios ..oricum nu mai vroiam eu sa ma impact cu el , vroiam doar sa ramanem prieteni pt ca chiar imi placea cum canta .
.
Recent si-a gasit o tipa de pe net , a iesit cu ea , a incercat s-o vrajeasca dar se pare ca tipa era virgina sin u vroia sa cedeze prea usor ..asa ca a terminat-o cu ea.
Credeam ca o sa scap de el , dar tot ma suna sau imi trimitea sms, e-mailuri, chipurile eram prieteni ..isi plangea de mila ca a dat numai de fete neserioase .
Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca si-a gasit alta gagica ,care il si ajuta cu gasirea concertelor.



M-am trezit la realitate , stiu ca singura vinovata sunt eu ,n-am stiut sa pun capat cand trebuia , am fost naiva ,am crezut tot ce-mi spunea ..mi-am dat seama ca nici prieteni n-am fost , doar se folosea de mine si se distra pe seama mea.
vreau sa-l uit , dar nu-mi este deloc usor
corneliamona
Postat pe 25 Octombrie 2009 13:09
acest om nu te merita draga mea...se foloseste de tine...cand te va mai cauta cauta spune i sa si faca ordine in viata si cand va stii ce doreste sa te caute...vrei langa tine un om care nu te respecta si te minte de cate ori are ocazia?crezi ca te iubeste?eu nu cred....scuza ma daca sunt prea directa...eu sunt pe principiul toul sau nimic...nu ma multumesc cu firimituri,ori cu mine ori cu altele...pune piciorul in prag si daca va alege sa plece bucura te ca ai scapat de el...fii optimista,nu permite nimanui sa si bata joc de tine,nu fi presul nimanui...
nely45
Postat pe 4 Decembrie 2009 09:32
"Iubirea.....daca sta langa tine este a ta....daca a plecat nu a fost a ta niciodata!"
Helen29
Postat pe 4 Decembrie 2009 10:18
Noup... eu as zice altfel: las-o sa plece! Daca se va intoarce, va fi a ta pentru totdeauna. Daca nu se va intoarce, nu a fost niciodata a ta
ready_vivus
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:11
deci....nu lupta ti!!!!!!!lasati o asiiia......daca sta bini....daca pleaca bini!!!!!!!
nazirra
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:14
salutare si-un praz verde,sau altfel spus ura si la gara
eladaela
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:15
imi zice si mie cineva ideea principala ca nu am rabdare sa citesc.....pliiiiizzzzz
tutankhamon
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:39
Tuth, ti-o zic io!

deci ideea e bla bla bla... blaaaaa.. bla bla...
ready_vivus
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:41
faraoano.....daca pleaca o plecat....daca sta o stat!!!!!intelegi?????nu trebe sa lupti pentru dragoste????cica!!!!
nazirra
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:45
De la: corneliamona, la data 2009-10-25 13:09:10Totul a inceput acum un an si ceva , ne-am cunoscut pe net ,am vb de mai multe ori ..in fine ne-am intalnit .Totul parea ok..ne intelegeam f bine ,aveam aceleasi pasiuni etc. Relatia a mers bine chiar prea bine cu toate ca eu aveam un sentiment aiurea pe care nu mi-l puteam intelege atunci ..relatia a mers pana cand am fost la munte si am facut dragoste ..dupa asta se schimbase numai era baiatul de la inceput..incepuse figurile se supara cam din orice ..eu il iubeam mult si el imi zicea ca ma iubeste si ca vrea sa ne casatorim ..de fapt eu i-am zis daca vrea asta si el a zis da. Urma sa ne casatorim dar a fost ciudat comportamentul lui la parintii mei nu le-a zis nimic ,vb doar cu ai lui despre pregatirile de nunta ..mama mea s-a cam suparat si avea dreptate .El se purta ciudat erau zile cand era doar miere si alte zile cand nici nu-l recunosteam dar eu eram prea indragostita sa-mi pese ..asta a fost greseala mea.Totul s-a spulberat intr-o seara mama mea a facut scandal ..adev era ca nu-i prea placea de el ...ce a urmat ..in sinea mea atunci mi-am zis gata asta e portita lui de scapare pt ca stiam ca cauta motive sa se desparta de mine ..ce mi-a spus atunci ..,,prietenia noastra s-a terminat ''. In fine dupa incidentul asta ne-am impacat de fapt eu am tras de el ..am mai continuat relatia o perioada ..de cununie nici nu se mai punea vb.Comportamentul lui se schimbase nici nu-mi mai spune de iubesc ..nimic..din contra a inceput sa-mi vb numai cu loco ..enervanta..smechera..urata ..nu te pricepi la nimic..esti un cosmar pt minedar nu spunea pe un ton serios ,credeam ca glumeste.
Ne-am despartit pana la urma ..cauta numai motive ..in fine varianta lui a fost ca mama a fost de vina ca ne-am despartit.
Nu am vb deloc o perioada ..se apropia ziua lui si eu ca fraiera l-am sunat sa-I spun la multi ani..am mai vb la tel una alta ..si mi-a zis ca sa ramanem prieteni ,, noi doi ne intelegem bine ca prieteni..eu eram inca indragostita de el , am crezut ca daca ramanem prieteni se va intoarce la mine.
A urmat o perioada in care ne-am mai intalnit dar ca prieteni ..in perioada asta eu l-am ajutat ..ramasese somer, eu l-am ajutat cu bani..l-am sprijinit etc.
Totul s-a schimbat insa in decembrie ..el se despartise de una ..si incepuse sa ma tot caute .Am crezut ca vrea sa ne impacam ..ne-am intalnit de cateva ori , imi promisese ca o sa facem revelionul impreuna ..si surpriza ,,eu nu sunt pregatit de o noua relatie si parintii tai o sa faca iar figuri ..iar ne-am despartit . In ianuarie ma suna ca vrea s ail ajut ca vrea sa-si cumpere chitara ..ca vrea sa-si inregistreze albumul si vrea ajutor. L am ajutat iar eram prieteni asa zicea el ..i-am dat bani..i-am facut coperta la album ..in fine am crezut ca se mai schimbase dar ..el nici macar nu se gandea la mine, imi zicea ca vrea sa se impace cu prima lui iubita dar ca aia nu-l iarta ..apoi ca vb cu o dr. prietena de familie dar ca nici aia nu-l prea baga in seama.Cu toate astea eu inca speram ca o sa n e impacam..il iubeam ca fraiera. Imi zicea ca imi va face cinste pt ajutorul meu ,,imi dau cuvantul meu de onoare ca o sa-ti fac cinste ai sa vezi.
De florii m-a sunat sa-l ajut ca vrea sa organizese un concert folk la o terasa si m-a rugat sa-I fac cateva afise , ca fraiera am acceptat i-am facut afisele ,m-am dus la el ..in ziua aceea s-a purtat frumos , atent , am facut dragoste ,credeam si speram ca poate de data asta s-a schimbat , a doua zi dimineata stupoare ,imi zice ,,te-am pacalit ,asta afost cadoul meu de paste ..dar n-a spus pe un ton serios ..in fine dupa amiaza ne-am plimbat , s-a purtat frumos chiar facea planuri de viitor , se purta de parca eram iar ca la inceput. Dupa cateva zile incepuse iar cu figuri ,numai adio si ca el nu are incredere in mine si alte pretexte. Eu nu am mai vrut sa vb deloc cu el ,imi ziceam ca gata .
Cu toate astea el ma mai suna ,imi zicea ca nun e intelegem ca iubiti si ca vrea sa ramanem prieteni. . Oricum eu l-am lasat in pace ..intre timp el si-a gasit pe alta , una din tulcea divortata si cu copil dar se ferea sa-mi spuna mai mult .Saptamana trecuta m-a sunat sa mergem la m-te , m-am dus dar total detasata stiam ca o sa spuna iar adio. Cat am fost la m-te la tot sunat tipa din tulcea , el n-a vrut sa raspunda .Imi zicea ca el nu mai vrea sa vb cu ea ca il enerveaza si mai e si mamica iar lui nu-I plac mamicile.
Eu nu credeam ce spunea stiam ca minte si ca e ceva mai mult . El in schimb incepuse sa-mi spuna ca vrea sa-si cumpere apartament sis a ne mutam impreuna ,ca sunt sg fata cuminte si de treaba din viata lui.Incepuse iar sa faca planuri de viitor legat de noi 2.
A doua zi la intoarcere l-a sunat mama lui si s-a dat de gol ( el imi spuse ca zilele trecute a dormit n-a iesit deloc afara) ca a fost plecat ,mi-a spus cu nonsalanta ca a fost cu colegii si cu seful lui la mare dar ca n-a vrut sa-mi spuna. Mi-am dat seama ca minte ..
M-a adus acasa si la plecare ma saruta pe frunte si spune ,, bafta.
Stiam ca minte , am vrut sa am si confirmarea si-am intrat pe mailul lui pt ca stiam parola ( el mi-a dat-o mai demult ca san u cred ca-mi ascunde ceva).Am ramas paf ..tipa ii trimise poze cu ei de la mare si pareau foarte fericiti impreuna .
I-am trimis tipei un mesaj ,i-am spus ca a fost cu mine la m-te ,ca-si bate joc si de mine si de ea ..nu mi-a raspuns dar l-a citit , a doua zi m-a sunat el ,era f suparat ,i-a spus tipa de mesaj ..mi-a zis ca ce-am facut eu nu se poate ierta niciodata si ca mi-a dat tel nici ca prieten nici ca dusman , ca oricum n-am pe tipa aia n-o intereseaza ce-am scris eu ..si ca n-o sa mai m-a sune niciodata..sa am o viata frumoasa si adio !
L-am lasat in pace ,vroiam sa l uit de tot , dar dupa o saptamana m-a sunat el , nu trebuia sa-I raspund dar nu stiu dc , n-am putut sa ma abtin ..mi-a zis ca el e vinovatul ,ca nici el nu e usa de biserica si m-a iertat ..si sa ramanem prieteni ca s-a invatat cu mine.
Am inceput iar chipurile ca suntem prieteni , m-a suna mai mereu ,imi spunea ca s-a despartit de tulceanca ,ma tinea la current unde mai canta , ce-a mai compus etc ..
La inceputul lui septembrie ,m-a invitat la un concert de-al lui , dupa asta incepuse iar cu mesaje de genu,, te vreau ..dar trebuie sa ingrasi sau esti frumoasa dar esti loco..eu nu am crezut ca vb serios ..oricum nu mai vroiam eu sa ma impact cu el , vroiam doar sa ramanem prieteni pt ca chiar imi placea cum canta .
.
Recent si-a gasit o tipa de pe net , a iesit cu ea , a incercat s-o vrajeasca dar se pare ca tipa era virgina sin u vroia sa cedeze prea usor ..asa ca a terminat-o cu ea.
Credeam ca o sa scap de el , dar tot ma suna sau imi trimitea sms, e-mailuri, chipurile eram prieteni ..isi plangea de mila ca a dat numai de fete neserioase .
Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca si-a gasit alta gagica ,care il si ajuta cu gasirea concertelor.



M-am trezit la realitate , stiu ca singura vinovata sunt eu ,n-am stiut sa pun capat cand trebuia , am fost naiva ,am crezut tot ce-mi spunea ..mi-am dat seama ca nici prieteni n-am fost , doar se folosea de mine si se distra pe seama mea.
vreau sa-l uit , dar nu-mi este deloc usor
draga,tipul nu este serios mai ales ca sa te casatoresti cu el....Barbatii isi permit prea multe pt ca ii lasi sa ti urce in cap....Ca daca iti da o palma si nu il pui la punct,,o sa iti dea si mai multe....Pt ca oameni cu bun simt si sufletisti sunt foarte putini....Eu zic ca inainte sa te implici sufleteste cu un barbat,intereseaza-te ce fel de barbat este,uitate la faptele lui,la gandirea lui...Pt ca daca vrei sa cunosti un om,te uiti la faptele lui,,,nu la vorbele lui...Pt ca omul poate zice multe,,dar sa faca nimic....Fiti mai realiste...Ce Dumnezeu....Si nu ii mai permite sa ti se urce in cap....Pune-i la punct dela inceput,,pt ca apoi ii greu sa ii mai controlezi,daca de la inceput ii inveti prost si ii lasi pe barbati sa ti urce in cap....Respecta-te fata draga....
garbo027119
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:11
De la: corneliamona, la data 2009-10-25 13:09:10Totul a inceput acum un an si ceva , ne-am cunoscut pe net ,am vb de mai multe ori ..in fine ne-am intalnit .Totul parea ok..ne intelegeam f bine ,aveam aceleasi pasiuni etc. Relatia a mers bine chiar prea bine cu toate ca eu aveam un sentiment aiurea pe care nu mi-l puteam intelege atunci ..relatia a mers pana cand am fost la munte si am facut dragoste ..dupa asta se schimbase numai era baiatul de la inceput..incepuse figurile se supara cam din orice ..eu il iubeam mult si el imi zicea ca ma iubeste si ca vrea sa ne casatorim ..de fapt eu i-am zis daca vrea asta si el a zis da. Urma sa ne casatorim dar a fost ciudat comportamentul lui la parintii mei nu le-a zis nimic ,vb doar cu ai lui despre pregatirile de nunta ..mama mea s-a cam suparat si avea dreptate .El se purta ciudat erau zile cand era doar miere si alte zile cand nici nu-l recunosteam dar eu eram prea indragostita sa-mi pese ..asta a fost greseala mea.Totul s-a spulberat intr-o seara mama mea a facut scandal ..adev era ca nu-i prea placea de el ...ce a urmat ..in sinea mea atunci mi-am zis gata asta e portita lui de scapare pt ca stiam ca cauta motive sa se desparta de mine ..ce mi-a spus atunci ..,,prietenia noastra s-a terminat ''. In fine dupa incidentul asta ne-am impacat de fapt eu am tras de el ..am mai continuat relatia o perioada ..de cununie nici nu se mai punea vb.Comportamentul lui se schimbase nici nu-mi mai spune de iubesc ..nimic..din contra a inceput sa-mi vb numai cu loco ..enervanta..smechera..urata ..nu te pricepi la nimic..esti un cosmar pt minedar nu spunea pe un ton serios ,credeam ca glumeste. draga,tipul nu este serios mai ales ca sa te casatoresti cu el....Barbatii isi permit prea multe pt ca ii lasi sa ti urce in cap....Ca daca iti da o palma si nu il pui la punct,,o sa iti dea si mai multe....Pt ca oameni cu bun simt si sufletisti sunt foarte putini....Eu zic ca inainte sa te implici sufleteste cu un barbat,intereseaza-te ce fel de barbat este,uitate la faptele lui,la gandirea lui...Pt ca daca vrei sa cunosti un om,te uiti la faptele lui,,,nu la vorbele lui...Pt ca omul poate zice multe,,dar sa faca nimic....Fiti mai realiste...Ce Dumnezeu....Si nu ii mai permite sa ti se urce in cap....Pune-i la punct dela inceput,,pt ca apoi ii greu sa ii mai controlezi,daca de la inceput ii inveti prost si ii lasi pe barbati sa ti urce in cap....Respecta-te fata draga....
Ne-am despartit pana la urma ..cauta numai motive ..in fine varianta lui a fost ca mama a fost de vina ca ne-am despartit.
Nu am vb deloc o perioada ..se apropia ziua lui si eu ca fraiera l-am sunat sa-I spun la multi ani..am mai vb la tel una alta ..si mi-a zis ca sa ramanem prieteni ,, noi doi ne intelegem bine ca prieteni..eu eram inca indragostita de el , am crezut ca daca ramanem prieteni se va intoarce la mine.
A urmat o perioada in care ne-am mai intalnit dar ca prieteni ..in perioada asta eu l-am ajutat ..ramasese somer, eu l-am ajutat cu bani..l-am sprijinit etc.
Totul s-a schimbat insa in decembrie ..el se despartise de una ..si incepuse sa ma tot caute .Am crezut ca vrea sa ne impacam ..ne-am intalnit de cateva ori , imi promisese ca o sa facem revelionul impreuna ..si surpriza ,,eu nu sunt pregatit de o noua relatie si parintii tai o sa faca iar figuri ..iar ne-am despartit . In ianuarie ma suna ca vrea s ail ajut ca vrea sa-si cumpere chitara ..ca vrea sa-si inregistreze albumul si vrea ajutor. L am ajutat iar eram prieteni asa zicea el ..i-am dat bani..i-am facut coperta la album ..in fine am crezut ca se mai schimbase dar ..el nici macar nu se gandea la mine, imi zicea ca vrea sa se impace cu prima lui iubita dar ca aia nu-l iarta ..apoi ca vb cu o dr. prietena de familie dar ca nici aia nu-l prea baga in seama.Cu toate astea eu inca speram ca o sa n e impacam..il iubeam ca fraiera. Imi zicea ca imi va face cinste pt ajutorul meu ,,imi dau cuvantul meu de onoare ca o sa-ti fac cinste ai sa vezi.
De florii m-a sunat sa-l ajut ca vrea sa organizese un concert folk la o terasa si m-a rugat sa-I fac cateva afise , ca fraiera am acceptat i-am facut afisele ,m-am dus la el ..in ziua aceea s-a purtat frumos , atent , am facut dragoste ,credeam si speram ca poate de data asta s-a schimbat , a doua zi dimineata stupoare ,imi zice ,,te-am pacalit ,asta afost cadoul meu de paste ..dar n-a spus pe un ton serios ..in fine dupa amiaza ne-am plimbat , s-a purtat frumos chiar facea planuri de viitor , se purta de parca eram iar ca la inceput. Dupa cateva zile incepuse iar cu figuri ,numai adio si ca el nu are incredere in mine si alte pretexte. Eu nu am mai vrut sa vb deloc cu el ,imi ziceam ca gata .
Cu toate astea el ma mai suna ,imi zicea ca nun e intelegem ca iubiti si ca vrea sa ramanem prieteni. . Oricum eu l-am lasat in pace ..intre timp el si-a gasit pe alta , una din tulcea divortata si cu copil dar se ferea sa-mi spuna mai mult .Saptamana trecuta m-a sunat sa mergem la m-te , m-am dus dar total detasata stiam ca o sa spuna iar adio. Cat am fost la m-te la tot sunat tipa din tulcea , el n-a vrut sa raspunda .Imi zicea ca el nu mai vrea sa vb cu ea ca il enerveaza si mai e si mamica iar lui nu-I plac mamicile.
Eu nu credeam ce spunea stiam ca minte si ca e ceva mai mult . El in schimb incepuse sa-mi spuna ca vrea sa-si cumpere apartament sis a ne mutam impreuna ,ca sunt sg fata cuminte si de treaba din viata lui.Incepuse iar sa faca planuri de viitor legat de noi 2.
A doua zi la intoarcere l-a sunat mama lui si s-a dat de gol ( el imi spuse ca zilele trecute a dormit n-a iesit deloc afara) ca a fost plecat ,mi-a spus cu nonsalanta ca a fost cu colegii si cu seful lui la mare dar ca n-a vrut sa-mi spuna. Mi-am dat seama ca minte ..
M-a adus acasa si la plecare ma saruta pe frunte si spune ,, bafta.
Stiam ca minte , am vrut sa am si confirmarea si-am intrat pe mailul lui pt ca stiam parola ( el mi-a dat-o mai demult ca san u cred ca-mi ascunde ceva).Am ramas paf ..tipa ii trimise poze cu ei de la mare si pareau foarte fericiti impreuna .
I-am trimis tipei un mesaj ,i-am spus ca a fost cu mine la m-te ,ca-si bate joc si de mine si de ea ..nu mi-a raspuns dar l-a citit , a doua zi m-a sunat el ,era f suparat ,i-a spus tipa de mesaj ..mi-a zis ca ce-am facut eu nu se poate ierta niciodata si ca mi-a dat tel nici ca prieten nici ca dusman , ca oricum n-am pe tipa aia n-o intereseaza ce-am scris eu ..si ca n-o sa mai m-a sune niciodata..sa am o viata frumoasa si adio !
L-am lasat in pace ,vroiam sa l uit de tot , dar dupa o saptamana m-a sunat el , nu trebuia sa-I raspund dar nu stiu dc , n-am putut sa ma abtin ..mi-a zis ca el e vinovatul ,ca nici el nu e usa de biserica si m-a iertat ..si sa ramanem prieteni ca s-a invatat cu mine.
Am inceput iar chipurile ca suntem prieteni , m-a suna mai mereu ,imi spunea ca s-a despartit de tulceanca ,ma tinea la current unde mai canta , ce-a mai compus etc ..
La inceputul lui septembrie ,m-a invitat la un concert de-al lui , dupa asta incepuse iar cu mesaje de genu,, te vreau ..dar trebuie sa ingrasi sau esti frumoasa dar esti loco..eu nu am crezut ca vb serios ..oricum nu mai vroiam eu sa ma impact cu el , vroiam doar sa ramanem prieteni pt ca chiar imi placea cum canta .
.
Recent si-a gasit o tipa de pe net , a iesit cu ea , a incercat s-o vrajeasca dar se pare ca tipa era virgina sin u vroia sa cedeze prea usor ..asa ca a terminat-o cu ea.
Credeam ca o sa scap de el , dar tot ma suna sau imi trimitea sms, e-mailuri, chipurile eram prieteni ..isi plangea de mila ca a dat numai de fete neserioase .
Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca si-a gasit alta gagica ,care il si ajuta cu gasirea concertelor.



M-am trezit la realitate , stiu ca singura vinovata sunt eu ,n-am stiut sa pun capat cand trebuia , am fost naiva ,am crezut tot ce-mi spunea ..mi-am dat seama ca nici prieteni n-am fost , doar se folosea de mine si se distra pe seama mea.
vreau sa-l uit , dar nu-mi este deloc usor
garbo027119
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:13
De la: garbo027119, la data 2009-12-04 12:13:02
De la: corneliamona, la data 2009-10-25 13:09:10Totul a inceput acum un an si ceva , ne-am cunoscut pe net ,am vb de mai multe ori ..in fine ne-am intalnit .Totul parea ok..ne intelegeam f bine ,aveam aceleasi pasiuni etc. Relatia a mers bine chiar prea bine cu toate ca eu aveam un sentiment aiurea pe care nu mi-l puteam intelege atunci ..relatia a mers pana cand am fost la munte si am facut dragoste ..dupa asta se schimbase numai era baiatul de la inceput..incepuse figurile se supara cam din orice ..eu il iubeam mult si el imi zicea ca ma iubeste si ca vrea sa ne casatorim ..de fapt eu i-am zis daca vrea asta si el a zis da. Urma sa ne casatorim dar a fost ciudat comportamentul lui la parintii mei nu le-a zis nimic ,vb doar cu ai lui despre pregatirile de nunta ..mama mea s-a cam suparat si avea dreptate .El se purta ciudat erau zile cand era doar miere si alte zile cand nici nu-l recunosteam dar eu eram prea indragostita sa-mi pese ..asta a fost greseala mea.Totul s-a spulberat intr-o seara mama mea a facut scandal ..adev era ca nu-i prea placea de el ...ce a urmat ..in sinea mea atunci mi-am zis gata asta e portita lui de scapare pt ca stiam ca cauta motive sa se desparta de mine ..ce mi-a spus atunci ..,,prietenia noastra s-a terminat ''. In fine dupa incidentul asta ne-am impacat de fapt eu am tras de el ..am mai continuat relatia o perioada ..de cununie nici nu se mai punea vb.Comportamentul lui se schimbase nici nu-mi mai spune de iubesc ..nimic..din contra a inceput sa-mi vb numai cu loco ..enervanta..smechera..urata ..nu te pricepi la nimic..esti un cosmar pt minedar nu spunea pe un ton serios ,credeam ca glumeste. draga,tipul nu este serios mai ales ca sa te casatoresti cu el....Barbatii isi permit prea multe pt ca ii lasi sa ti urce in cap....Ca daca iti da o palma si nu il pui la punct,,o sa iti dea si mai multe....Pt ca oameni cu bun simt si sufletisti sunt foarte putini....Eu zic ca inainte sa te implici sufleteste cu un barbat,intereseaza-te ce fel de barbat este,uitate la faptele lui,la gandirea lui...Pt ca daca vrei sa cunosti un om,te uiti la faptele lui,,,nu la vorbele lui...Pt ca omul poate zice multe,,dar sa faca nimic....Fiti mai realiste...Ce Dumnezeu....Si nu ii mai permite sa ti se urce in cap....Pune-i la punct dela inceput,,pt ca apoi ii greu sa ii mai controlezi,daca de la inceput ii inveti prost si ii lasi pe barbati sa ti urce in cap....Respecta-te fata draga....
Ne-am despartit pana la urma ..cauta numai motive ..in fine varianta lui a fost ca mama a fost de vina ca ne-am despartit.
Nu am vb deloc o perioada ..se apropia ziua lui si eu ca fraiera l-am sunat sa-I spun la multi ani..am mai vb la tel una alta ..si mi-a zis ca sa ramanem prieteni ,, noi doi ne intelegem bine ca prieteni..eu eram inca indragostita de el , am crezut ca daca ramanem prieteni se va intoarce la mine.
A urmat o perioada in care ne-am mai intalnit dar ca prieteni ..in perioada asta eu l-am ajutat ..ramasese somer, eu l-am ajutat cu bani..l-am sprijinit etc.
Totul s-a schimbat insa in decembrie ..el se despartise de una ..si incepuse sa ma tot caute .Am crezut ca vrea sa ne impacam ..ne-am intalnit de cateva ori , imi promisese ca o sa facem revelionul impreuna ..si surpriza ,,eu nu sunt pregatit de o noua relatie si parintii tai o sa faca iar figuri ..iar ne-am despartit . In ianuarie ma suna ca vrea s ail ajut ca vrea sa-si cumpere chitara ..ca vrea sa-si inregistreze albumul si vrea ajutor. L am ajutat iar eram prieteni asa zicea el ..i-am dat bani..i-am facut coperta la album ..in fine am crezut ca se mai schimbase dar ..el nici macar nu se gandea la mine, imi zicea ca vrea sa se impace cu prima lui iubita dar ca aia nu-l iarta ..apoi ca vb cu o dr. prietena de familie dar ca nici aia nu-l prea baga in seama.Cu toate astea eu inca speram ca o sa n e impacam..il iubeam ca fraiera. Imi zicea ca imi va face cinste pt ajutorul meu ,,imi dau cuvantul meu de onoare ca o sa-ti fac cinste ai sa vezi.
De florii m-a sunat sa-l ajut ca vrea sa organizese un concert folk la o terasa si m-a rugat sa-I fac cateva afise , ca fraiera am acceptat i-am facut afisele ,m-am dus la el ..in ziua aceea s-a purtat frumos , atent , am facut dragoste ,credeam si speram ca poate de data asta s-a schimbat , a doua zi dimineata stupoare ,imi zice ,,te-am pacalit ,asta afost cadoul meu de paste ..dar n-a spus pe un ton serios ..in fine dupa amiaza ne-am plimbat , s-a purtat frumos chiar facea planuri de viitor , se purta de parca eram iar ca la inceput. Dupa cateva zile incepuse iar cu figuri ,numai adio si ca el nu are incredere in mine si alte pretexte. Eu nu am mai vrut sa vb deloc cu el ,imi ziceam ca gata .
Cu toate astea el ma mai suna ,imi zicea ca nun e intelegem ca iubiti si ca vrea sa ramanem prieteni. . Oricum eu l-am lasat in pace ..intre timp el si-a gasit pe alta , una din tulcea divortata si cu copil dar se ferea sa-mi spuna mai mult .Saptamana trecuta m-a sunat sa mergem la m-te , m-am dus dar total detasata stiam ca o sa spuna iar adio. Cat am fost la m-te la tot sunat tipa din tulcea , el n-a vrut sa raspunda .Imi zicea ca el nu mai vrea sa vb cu ea ca il enerveaza si mai e si mamica iar lui nu-I plac mamicile.
Eu nu credeam ce spunea stiam ca minte si ca e ceva mai mult . El in schimb incepuse sa-mi spuna ca vrea sa-si cumpere apartament sis a ne mutam impreuna ,ca sunt sg fata cuminte si de treaba din viata lui.Incepuse iar sa faca planuri de viitor legat de noi 2.
A doua zi la intoarcere l-a sunat mama lui si s-a dat de gol ( el imi spuse ca zilele trecute a dormit n-a iesit deloc afara) ca a fost plecat ,mi-a spus cu nonsalanta ca a fost cu colegii si cu seful lui la mare dar ca n-a vrut sa-mi spuna. Mi-am dat seama ca minte ..
M-a adus acasa si la plecare ma saruta pe frunte si spune ,, bafta.
Stiam ca minte , am vrut sa am si confirmarea si-am intrat pe mailul lui pt ca stiam parola ( el mi-a dat-o mai demult ca san u cred ca-mi ascunde ceva).Am ramas paf ..tipa ii trimise poze cu ei de la mare si pareau foarte fericiti impreuna .
I-am trimis tipei un mesaj ,i-am spus ca a fost cu mine la m-te ,ca-si bate joc si de mine si de ea ..nu mi-a raspuns dar l-a citit , a doua zi m-a sunat el ,era f suparat ,i-a spus tipa de mesaj ..mi-a zis ca ce-am facut eu nu se poate ierta niciodata si ca mi-a dat tel nici ca prieten nici ca dusman , ca oricum n-am pe tipa aia n-o intereseaza ce-am scris eu ..si ca n-o sa mai m-a sune niciodata..sa am o viata frumoasa si adio !
L-am lasat in pace ,vroiam sa l uit de tot , dar dupa o saptamana m-a sunat el , nu trebuia sa-I raspund dar nu stiu dc , n-am putut sa ma abtin ..mi-a zis ca el e vinovatul ,ca nici el nu e usa de biserica si m-a iertat ..si sa ramanem prieteni ca s-a invatat cu mine.
Am inceput iar chipurile ca suntem prieteni , m-a suna mai mereu ,imi spunea ca s-a despartit de tulceanca ,ma tinea la current unde mai canta , ce-a mai compus etc ..
La inceputul lui septembrie ,m-a invitat la un concert de-al lui , dupa asta incepuse iar cu mesaje de genu,, te vreau ..dar trebuie sa ingrasi sau esti frumoasa dar esti loco..eu nu am crezut ca vb serios ..oricum nu mai vroiam eu sa ma impact cu el , vroiam doar sa ramanem prieteni pt ca chiar imi placea cum canta .
.
Recent si-a gasit o tipa de pe net , a iesit cu ea , a incercat s-o vrajeasca dar se pare ca tipa era virgina sin u vroia sa cedeze prea usor ..asa ca a terminat-o cu ea.
Credeam ca o sa scap de el , dar tot ma suna sau imi trimitea sms, e-mailuri, chipurile eram prieteni ..isi plangea de mila ca a dat numai de fete neserioase .
Ieri m-a sunat sa-mi spuna ca si-a gasit alta gagica ,care il si ajuta cu gasirea concertelor.



M-am trezit la realitate , stiu ca singura vinovata sunt eu ,n-am stiut sa pun capat cand trebuia , am fost naiva ,am crezut tot ce-mi spunea ..mi-am dat seama ca nici prieteni n-am fost , doar se folosea de mine si se distra pe seama mea.
vreau sa-l uit , dar nu-mi este deloc usor
draga,tipul nu este serios mai ales ca sa te casatoresti cu el....Barbatii isi permit prea multe pt ca ii lasi sa ti urce in cap....Ca daca iti da o palma si nu il pui la punct,,o sa iti dea si mai multe....Pt ca oameni cu bun simt si sufletisti sunt foarte putini....Eu zic ca inainte sa te implici sufleteste cu un barbat,intereseaza-te ce fel de barbat este,uitate la faptele lui,la gandirea lui...Pt ca daca vrei sa cunosti un om,te uiti la faptele lui,,,nu la vorbele lui...Pt ca omul poate zice multe,,dar sa faca nimic....Fiti mai realiste...Ce Dumnezeu....Si nu ii mai permite sa ti se urce in cap....Pune-i la punct dela inceput,,pt ca apoi ii greu sa ii mai controlezi,daca de la inceput ii inveti prost si ii lasi pe barbati sa ti urce in cap....Respecta-te fata draga....
garbo027119
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:13
io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste.....
tutankhamon
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:15
Pai bineinteles ca si-a batut joc - si eu cam tot asta as fi facut in locul lui. Poate inveti si tu pina la urma ca sentimentele nu sint tranzactionabile.
N-are nimeni cum sa iti promita ca daca il ajuti te iubeste sau ii place de tine... o fi chiar asa de greu de inteles?


Sau, ma rog, poate ca pe tine in fond nici macar nu te interesa sa te iubeasca, ci doar sa fie cu tine - eventual sa se si insoare, si daca nu te iubea ce.... E si asta un punct de vedere. In fond, asa se duc si barbatii la bordel, ce, aia cer sa ii iubeasca? Sa fie acolo... ce conteaza...
quasaria
Postat pe 5 Decembrie 2009 08:09
Q

pe urma, as zice si eu asa: la varsta asta a tineretii si a lipsei de experienta sunt destul tinere care gandesc asa. din fericire implicatiile nu-s asa mari. da' parca am vazut tot felul de abordari de genul si la oameni "trecuti prin viata" .
bluelight
Postat pe 5 Decembrie 2009 08:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
viata trebuie traita 8 De la: september 7 Ianuarie 2012 01:23
avem sanse sa ne impacam? 249 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 16:30
promisiuni 16 De la: lady_corina 1 August 2009 22:57
ajuor am dat de greu 95 De la: buburuza87 2 Februarie 2011 16:29
Descurajata, descurajata si jignita ce mai urmeaza 31 De la: Freya__ 26 August 2011 23:20
Setari Cookie-uri