ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Vrei sa te indragostesti? vino la speed dating

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Vrei sa te indragostesti? Vrei sa ai fluturasi in burta? Sa razi la orice prostioara si sa te bucuri de fiecare zi? Sa vezi mereu partea plina a paharului? Sa ai pe cine sa admiri, respecti si iubesti? Sa ai cu cine sa iti faci planuri pentru weekend... vacanta de vara... viata?
Ai zis da? Pai si atunci ce mai astepti? Ahh.. il astepti pe EL? Dar de ce sa astepti ? Toata viata asteptam : asteptam autobuzul, asteptam sa ne sune prietenii sa ne invite la film, asteptam promovarea, asteptam multumiri sau pareri de rau, iar cel mai trist e cand stam la coada pentru o declaratie de dragoste.
Ce-ar fi sa nu mai asteptam? Viata e prea scurta ca sa ne-o irosim asteptand. Ce-ar fi sa faci tu ceva de data acesta? Cum ce? A, stai linistita, iti ofer eu un tips: SPEED DATING. Gandeste-te: iti faci noi prieteni, castigi incredere in tine, intalnesti mai multi potentiali parteneri intr-o singura seara, multa distractie si comunicare. Ce zici? Vrei sa ne indragostim?
Te astept joi, 24 septembrie ora 19:00, la Restaurant Ginger

Pentru mai multe informatii, suna la 0747.627.970 sau scrie la speed.date@yahoo.com.
  citeaza   raspunde

esti petitoare??/
ce draq??
  citeaza   raspunde

deci...bai asta...a lu' speed....nu ma intereseaza oferta ta....iti raspund aici si nu pe privat...nu ma mai deranja cu oferte imbecile...
  citeaza   raspunde

ma, da io n-am nici un mesaj ...pe privat...nici speed da nici lentee!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: