Seminar de psihoterapia familiei si cuplului la Timisoara cu Minuchin

Un eveniment unic la Timisoara

Minuchin: Seminar de psihoterapia familiei si cuplului
Timisoara, 25-26 octombrie 2008

Nu rata ocazia de a te inscrie chiar acum!
Nota: numar de locuri limitate

Web link: http://www.psihoterapia.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=833&Itemid=407

Pentru persoanele aflate in formare in psihoterapia familiei si cuplului centrul Sistem Psi acorda o reducere de 15% la participare, iar persoanele in formare in psihoterapie in cadrul centrului nostru beneficiaza de o reducere de 20% la taxa de participare la seminar.

Pentru prima data in Romania, Daniel Minuchin, director al scolii create de Salvador Minuchin, creatorul scolii de psihoterapie familiala structurala, sustine seminarul de la Timisoara, din perioada 25-26 octombrie 2008, avand drept tema tehnici aprofundate de psihoterapie familiala structurala. Ai acum ocazia de a invata despre psihoterapia familiei de la familia care a creat-o: Minuchin.

Daniel Minuchin ofera o consultatie si consiliere gratuita unei familii sau cuplu, interventie live.

Seminarul se adreseaza specialistilor in domeniu, psihologilor, medicilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali, studentilor, persoanelor care doresc sa afle mai multe despre psihoterapia familiei. In cadrul seminarului In plus, veti avea ocazia de a urmari casete video cu interventii realizate de Salvador Minuchin.

Centrul Minuchin pentru terapia familiei si cuplului, New York, a fost fondat de catre Salvador Minuchin, creatorul psihoterapiei familiale si de cuplu, fiind o organizatie care furnizeaza programe de formare in psihoterapia familiei si psihoterapie individuala si de cuplu.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati:
Dr. Oana Maria Popescu, coordonator stiintific si dezvoltare programe de formare centrul Sistem Psi Timisoara, tel. 0730 591 771 , e-mail: cabinet@psihoterapia.eu sau dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Site web:
www.psihoterapia.eu

Date despre formator:

Daniel Minuchin, psihoterapeut formator si supervizor specializat in psihoterapia familiei si cuplului in cadrul centrului Minuchin, New York, master in consiliere psihologica, cu formare in tehnici de mediere, hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, coordonator al programelor de formare si supervizare pentru adolescentii cu risc inalt, director al programului de mediere in cadrul familiei. D. Minuchin conduce workshopuri, seminarii si programe de formare in SUA, Bolivia, Anglia, Nicaragua. A publicat lucrari si carti de specialitate, din care cea mai cunoscuta este Manualul de formare pentru asistenti maternali bazat pe perspectiva ecologica. Practica psihoterapia de 25 de ani. Daniel Minuchin este de asemenea consultant si formator la departamentul din Massachusetts pentru sanatate mentala, si supervizor la Tiger Rap, in New Jersey. Lucreaza in cabinetul privat din Manhattan si in cadrul programului de preventie pentru familiile cu risc inalt la biroul din Brooklyn pentru serviciile comunitare din New York.Postat pe 6 Octombrie 2008 15:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sedinta foto de Craciun 1 De la: garbo_465127 14 Decembrie 2017 02:20
FLORIILE 1 De la: Alexxandra 27 Martie 2010 16:33
CURS DE QIGONG TERAPEUTIC cu Maestrul Cezar Culda 1 De la: Marcel_D 24 Ianuarie 2012 23:52
a doua sansa 333 De la: garbo025622 25 Martie 2012 06:31
ce sarbatorim de Valentine/s day? 1 De la: vuvuzela 11 Februarie 2011 19:53
Setari Cookie-uri