Spune ti mi si mie cum pot recuceri un baiat in zodia pesti?eu sunt berbec.. Sa va pov cum s a int totul:am fost impr 3 sapt...ne am desp ptr ca eu am vrut,ptr ca ziceam ca nu ne potrivim,ca suntem diferiti..el a insistat sa nu ne desp...Dupa cateva ore..a inceput sa mi dea mes cu vb urate,gen:ca am probl de comportament,ca nu ne potrivim,ca nu a mai patit niciodata asa ceva...eu am incerkt sa i explic ca nu e bn ce zice,ca nu asa trebuia sa ne desp...eu voiam sa ramanem amici.El mi a zis ca nu poate fi amic cu o pers ca mine,l am intrebat dc acum imi zice toate vb astea,dc cand il intrebam dc are ceva sa mi reproseze,el imi zicea ca nu,ca totul e ok..Am mai incerkat sa l caut,sa vb cu el,sa i explic ca si a facut o impresie proasta de mn,ca eu nu sunt asa cum zice el..dar degeaba..ma trateaza cu o indiferenta totala..Acum as vrea sa ma impac cu el sa i demonstrez ca nu e asa....Crede ti ca as putea?as avea vreo sansa? |
||
Bea_ Postat pe 23 Iulie 2009 00:45 |
||
---|---|---|
Prietenu meu e tot in zodia pesti...e o zodie dificila tare.Dar stiu ca lor le place sa fie foarte admirati,sa li se faca complimente,sa le dai impresia ca traiesti doar pt ei...dar toate cu o limita...trebuie sa ai o umbra de mister in toate astea. | ||
garbo034802 Postat pe 16 August 2009 22:36 |
||
depnde de tine si de cat de mult iti doresti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
MINERVA62 Postat pe 27 August 2009 00:07 |
||
parerea mea e sa nu te complici...nu e singurul baiat de pe pamantul asta.....mai sunt si altii....pe bune... | ||
tutankhamon Postat pe 27 August 2009 00:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
rbbia | 2 | De la: garbo006184 16 Iulie 2013 09:47 |
ce sanse au o femeie sagetator si un barbat fecioara ? | 168 | De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 13:56 |
buna fetelor | 5 | De la: Dor_marunt 22 Martie 2010 18:35 |
|
||
eu fecioara,el capricorn | 17 | De la: pusy 6 Aprilie 2010 16:25 |
eu capricorn, el leu.. | 2 | De la: garbo101154 1 Ianuarie 2012 12:14 |
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân