Zodii pentru fiecare zi de nastere

Pesti, Optsprezece martie - Ziua intoarcerii

Tema intoarcerii figureaza in mod proeminent in vietile celor nascuti pe data de 18 martie. Nativii care au cel mai mare success sunt capabili sa realizeze evolutii ciclice. Nativii mai putin evoluati au tendinta de a se repeta la nesfarsit si de a se impotmoli in chestiunii ce nu le permit sa avanseze si sa se dezvolte.

Cei mai puternici dintre nativi ii atrag pe ceilalti prin intuitie si spirit de conducatori. Ei isi urmeaza in mod agresiv visele si idealurile. Desi vor intampina piedici in activitatile lor, ei nu renunta si eventual se intorc sa isi implementeze cu orice pret planurile, cu o vigoare reinoita. Sa termine, sa inceapa din nou, sa reinnoiasca acestea sunt cuvintele cheie pentru acesti indivizi perseverenti care au o viziune bine definita asupra destinului personal.

Nativii zilei de 18 martie au propriul simt al timpului, stiu sa aprecieze cand este momentul oportun sa initieze o activitate si sunt punctuali. Dau dovada de rabdare atunci cand asteapta ivirea unei oportunitati. Persoanele mai putin evoluate nascute in aceasta zi se expun riscului de a se cufunda intr-o lene acuta si vor fi incapabili sa avanseze. Rabdarea lor devine astfel o scuza pentru inactivitate. Astfel, un echilibru corespunzator intre actiune si lipsa de actiune este esential pentru cei nascuti in aceasta zi.

Nativii zilei de 18 martie se concentreaza in general asupra imaginii per ansamblu, dar uneori devin neatenti cu detaliile. Acestea pot aparea la suprafata mai tarziu si ii vor incurca. In plus, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa se fereasca de generalitati. Cand cerintele specifice sunt stabilite de societate, activitate profesionala sau familie, ei trebuie sa actioneze fara intarziere. Pentru anumiti nativi ai zilei de 18 martie, problemele pot aparea in relatiile cu copiii lor. Cand copiii vor trece prin nerabdarea caracteristica tineretii, parinti nascuti pe 18 martie se vor simti agasati de atitudinea lor. In aceste conditii, ei nu vor mai actiona in nici un fel si se vor lasa prada frustrarii, supararii si revoltei.

Nativii zilei de 18 martie pot lucra cu succes in calitate de agenti de bursa, emisari sau agenti, devenind astfel punctul de intalnire a doua lumi. In calitate de mediatori, diplomati sau arbitri, ei sunt capabili nu numai sa vada valabilitatea diferitelor puncte de vedere, dar in acelasi timp sa sugereze modalitati in care doua parti in razboi pot fi apropiate cat mai mult. Totusi, in cadrul respectivului proces, ei trebuie sa se fereasca sa-si compromita propriile credinte. Cultivarea onestitatii emotionale este o provocare importanta pentru acesti indivizi priceputi. De asemenea, ei nu trebuie sa-si lase viciile sa le distruga activitatile sau sa treaca fara mila peste sentimentele celorlalti.

SFATURI: Nu-ti fie frica sa te impui cu fermitate atunci cand este vorba de propriile convingeri. Evita metodele expeditive ce nu se potrivesc cu standardele tale etice. Nu lasa compromisul si acceptarea aparenta sa fie o scuza pentru inactivitate sau pasivitate.

PUNCTE FORTE:
Intuitiv
Puternic
Diplomat

PUNCTE SLABE:
Vorbaret
Compromitator
Obsesiv

raul27
Postat pe 5 Iunie 2009 23:44

Pesti, Nouasprezece martie - Ziua perseverentei

Persoanele nascute pe 19 martie sunt inzestrate cu tenacitate si stiu sa-si foloseasca farmecul in favoarea lor. Nativii sunt atat visatori, cat si infaptuitori, fiind capabili sa-si transpuna ideile imaginare in realitate. Orientati in general spre exterior, ei intentioneaza sa ii castige pe ceilalti de partea lor. Din cand in cand, nativii trebuie sa incerce sa schimbe realitatea exterioara pentru a se confrunta cu aspectele ei interioare. Desi pare ciudat, prin tenaciatea lor, cei nascuti pe 19 martie vor avea un succes surprinzator.

Persoanele nascute pe data de 19 martie par uneori puerile. Desi sunt persoane expansive care dau impresia ca se afla in alta lume, ei sunt de fapt puternici si profesionisti. Astfel, ceilalti ii considera paradoxali deoarece alterneaza atitudinea imaginativa cu cea realista.

Anumiti nativi ai zilei de 19 martie sunt adevarati exploratori care ajung pe taramuri necunoscute unde nimeni nu a indraznit sa mearga. Adesea, insa, ei sunt indivizi pragmatici ce actioneaza metodic. Oricare ar fi natura actiunilor lor, nativii zilei de 19 martie avanseaza de obicei in linie dreapta, convinsi ca principiile lor sunt corecte. Totusi, datorita lipsei de obiectivitate, ei se pot abate de la drumul lor sau chiar se pot indrepta intr-o directie gresita.

Este intr-adevar important ca nativii zilei de 19 martie sa-si schiteze drumul cu mare atentie deoarece, odata convinsi ca tinta este buna, vor dori sa il urmeze pana la capat. Ei sunt, de asemenea, foarte muncitori si capabili sa actioneze fara a astepta recompense. Isi vor urma cu tenacitate obiectivele, chiar daca ar insemna o repetitie nesfarsita a aceleiasi sarcini. Nativii par sa nu se plictiseasca niciodata de activitatile lor, uneori incetinind intentionat ritmul pentru a le prelungi. Temenicia este unul dintre punctele forte ale nativilor si de obicei garanteaza un rezultat corespunzator al activitatilor lor.

Oricat de muncitori si temeinici ar fi nativii zilei de 19 martie, ei trebuie sa invete sa fie mult mai realisti in privinta propriei persoane. Este extrem de important sa acumuleze cunostinte si sa-si constientizeze limitele. De asemenea, trebuie sa faca un efort pentru a-si controla impulsurile egoiste. Prin adoptarea unei atitudini modeste, ei pot obtine succese remarcabile in activitatile pe care le intreprind.

SFATURI: Incearca sa te cunosti mai bine pe tine insuti. Examineaza-ti motivele. Fereste-te sa ai influente nefaste asupra celorlalti si invata sa-i respecti. Cultiva modestia si controleaza-ti egoismul.

PUNCTE FORTE:
Convingator
Neobosit
Temeinic

PUNCTE SLABE:
Inconstient
Incapatanat
Inchis

raul27
Postat pe 5 Iunie 2009 23:44
Pesti, Douazeci martie - Ziua labirintului

20 martie este o zi plina de semnificatii deoarece este considerata ultima zi de iarna si sfarsitul anului astrologic. Persoanele nascute in aceasta zi sunt inzestrate cu talente neobisnuite, dar au parte si de probleme speciale. In multe privinte, sunt considerate cele mai evoluate persoane ale anului deoarece zodiacul este considerat o harta a evolutiei fiintei umane. Pe de alta parte, ei pot considera dificil sa initieze anumite activitati importante, sa lase trecutul in urma si sa ia decizii cruciale care implica schimbari majore.

Calitatile expansive si optimismul nefondat al nativilor zilei de 20 martie le creeaza uneori suferinta. Modul lor visator de a fi exercita o atractie magnetica, dar de asemenea ii predispune la lipsa de realism in conceptiile lor. Totusi, daca cei nascuti in aceasta zi reusesc sa-si descopere adevarata chemare si partenerul de viata potrivit, ei vor fi protejati de multe lucruri negative.

Talentele celor nascuti pe 20 martie sunt in general numeroase si variate. Astfel, nativii vor incerca in timp mai multe variante pentru a gasi calea dreapta pe care trebuie sa o urmeze. Ei se pot lasa influentati de catre cei aflati in pozitiile de raspundere. Intr-o oarecare masura, sunt inclinati sa venereze anumite persoane, adesea cu pretul sacrificarii propriului ego. Romantismul lor, un produs al imaginatiei bogate, ii poate transforma in cenusa in acest sens. Prin supraevaluarea celui pe care il venereaza, ei au tendinta sa se subevalueze in mod inconstient pe ei insisi. Acest lucru poate duce la o lipsa de incredere in sine de care nu sunt intotdeauna constienti. Nativii trebuie sa se fereasca de depresii. Prietenii apropiati sau rudele ii pot ajuta sa se mentina pe drumul cel bun.

Nativii acestei zile sunt adesea atrasi de fenomenele psihice. Ei pot avea multiple talente in acest domeniu, dar nu trebuie sa se lase complesiti de ele. Asemenea excese ar putea duce la o abandonare a realitatii ce ar fi devastatoare nu numai pentru ei insisi, dar si pentru cei dragi lor. Daca pot folosi aceste talente cat mai moderat, ei vor realiza mari succese in viata.

Cei nascuti pe data de 20 martie au o sensibilitate aparte pentru muzica si arta, fiind atrasi in mod special de exprimarea vocala. Cantatul poate deveni un hobby sau chiar o profesie pentru cei cu talente muzicale.

Datorita grijii fata de sentimentele celorlalti, nativii sunt interpreti fini ai actiunilor semenilor lor, dar si buni consilieri ale caror sfaturi sunt cautate de ceilalti. In acest sens, ei trebuie sa ramana obiectivi deoarece opinia lor inseamna mult si poate avea un impact serios asupra clientilor, colaboratorilor sau prietenilor.

SFATURI: Sentimentele tale pot fi distructive. Mentine-ti calmul si ramai in permanenta legatura cu centrul tau. Directioneaza-ti energiile spre obiective realiste. Observa-ti propria viata.

PUNCTE FORTE:
Logic
Sensibil
Versatil

PUNCTE SLABE:
Ireal
Nesigur
raul27
Postat pe 5 Iunie 2009 23:44
De la: raul27, la data 2009-06-05 23:22:20Am sa adaug si un altfel de zodiac.


ZODIA PESTI
raul27
Postat pe 5 Iunie 2009 23:46
poti sa spui si la berbec te rog ???
multumesc
fleur_de_lis
Postat pe 5 Iunie 2009 23:46
poti sami spui la leu sapte august?;;)plz;;)
garbo013895
Postat pe 24 Iunie 2009 23:57
pt zodia scorpion 10 noiembrie
garbo023063
Postat pe 19 Iulie 2009 03:05
vreau si eu Scorpion 7 noiembrie:D
Anicutzza
Postat pe 23 Iulie 2009 12:14
ptr capricoarne ce imi puteti spune?astept comentariile voastre si apoi mai vorbim . Va doresc o zi buna si numai de bine sa auzim.doamne ajuta
garbo005471
Postat pe 6 August 2009 20:05
Asteptam expertul nostru in googl... pardon, zodii.
Micass
Postat pe 6 August 2009 20:18
sagetator 13 decembrie?
garbo037965
Postat pe 14 August 2009 15:50
va rog frumos........se poate si o descriere pentru 21 martie.......multumesc mult!!
ally_sbb
Postat pe 16 August 2009 14:46
DE CE N-AI INCEPUT UN ASTFEL DE HOROSCOP SI CAPRICORNILOR? asa pe zile...?
amoor
Postat pe 18 August 2009 00:22
Gata, numai pentru pesti? :) Eu as vrea pentru rac, 20 iulie...
swim406
Postat pe 19 August 2009 16:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zodia LEU 221 De la: elenakarla 12 Aprilie 2010 01:15
Caut astrolog bun in Bucuresti 46 De la: garbo_493614 18 Octombrie 2018 10:33
buna 2 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 13:12
Despre zodia FECIOAREI ? 92 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:24
Barbatul varsator !! 16 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:30
Setari Cookie-uri