De la: micabis, la data 2009-05-02 01:05:37Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci. Aproape cred ca sintem la fel,gresesc???Notte a tutti. |
||
|
valentino Postat pe 2 Mai 2009 01:08 |
||
|---|---|---|
De la: micabis, la data 2009-05-02 01:05:37Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci. he he...cosmaruri nu voi avea, cutremur...neeeaaahhhh..... perversitati culinare, nici atat...nu ma lasa ficatul sa am orgazme.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 01:09 |
||
| Buona notte Valentino! Chiar daca nu am inteles ce vrei sa spui. | ||
|
|
||
|
Aemulus Postat pe 2 Mai 2009 01:18 |
||
De la: micabis, la data 2009-05-02 01:18:43Buona notte Valentino! Chiar daca nu am inteles ce vrei sa spui. l-am simtit adresat mie ultimul mesaj si,cum ne-am gasit si pe cele religioase,zelosi nevoie mare,acum ai pus si o alta placa...asa fac si eu des...de aici asemanarea...nepolemica...notte. |
||
|
valentino Postat pe 2 Mai 2009 01:23 |
||
| Neatza fetili!!! | ||
|
Micass Postat pe 2 Mai 2009 09:43 |
||
| NEATZAAAA,MICA | ||
|
scrichy Postat pe 2 Mai 2009 09:49 |
||
|
'Neata fetelor! Mai, ce teapa cu prognoza asta meteo... Toata lumea se astepta la ploaie, tunete si fulgere pe litoral... si ce vreme faina a fost ieri la Constanta...! |
||
|
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 09:53 |
||
|
Astia de la meteo nu pre stiu pe ce lume sant. Daca te iei dupa ei nu mai iesi din casa. ps neata scrichy
|
||
|
Micass Postat pe 2 Mai 2009 10:01 |
||
'morning...sunt la a doua cana de cafea...sunt calma si senina...mmmrrrr... acu' hai sa va zic...s-a hotarat fie-mea sa se mute inpoi la timisoara...si nah...cauta apartament cu chirie, fa bagaje...de doua ori...prima data le-a facut ea si i-au iesit 7 genti...a doua oara le-am facut eu si cu aceleasi haine au iesit 4 inutil sa va mai spun ca dupa plecare casa arata ca dupa un bombardament hades a dat un fund in pompa din curte si a rupt-o ...o repare pro acum...hidrofor scos...pamant, lopata...deci nu am apa... micutul athos e ok...daca fac abstractie ca ataca la picior pe oricine intra in curte, inclusiv vecina...asta ar fii vestea buna vad ca v-ati distrat pe-acilea...nu m-am prins inca de faza cu donsoara in pantofi roz, dar sper sa imi faceti voi un rezumat...varianta prescurtata |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 10:35 |
||
|
Neata` ! eu acum pun de cafea, pana nu iau o gura, nu functioneaza nici o conexiune.. Mi-a vizitat Mia profilu`, cred ca vroia sa-mi vada chisioru`
|
||
|
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 10:42 |
||
ha...vroiam sa ies...am crezut ca stau ca toanta ici sha...de una singura...si la mine time is money... da' cam mare plictiseala pe aici...si tu ce ziceai ? ca ai tras cu arma ? pai de ce dreaku nu m-ai anuntat si pe mine ? ca iti faceam o lista....incepeam unde stiu eu si iti spuneam si pe cine as vrea eu...si uite asa faceam un bine la 20 jde milio0ane de romani
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 10:45 |
||
He, he, n-auzi ca n-am nimerit nimic?? Stricai alica de pomana.. , ne-am imbuibat cu costita la gratar si p-orma nema tinta |
||
|
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 10:51 |
||
|
Ce spui Michelle? Ioana nu mai sta cu tine, sub privirea ta blanda de "mama leoaica"..? Si zici ca inca mai respiri..? |
||
|
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 10:52 |
||
ha... pai am avut un meci cu strigaturi, in stilul meu unic si personal...in care am racnit amandoua, ca doar e fie-mea si a doua zi dimineata, si-a cerut frumusel iertare, am facut nitica psihanaliza, adica eu am vorbit si ea a ascultat, si i-am spus ca 4 ani de jelit sunt destui, si ca e momentul sa o ia de la capat...nu sa simuleze ca traieste... nu imi place ca nu mai sta langa mine, dar e un lucru benefic sa iasa din starea asta vegetativa... doar ca mie nu imi place fara ea...sunt turbata rau...urla paranoia in mine
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 10:57 |
||
| neatza gagici!....salutare natiune!!! | ||
|
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 10:59 |
||
|
uite ce-i cu donsoara cu pantofiori roz, s-a caciulit cu ovidelu` pe la topicul cu fomeile inselatoare intre noi fie vorba, nici cu el nu mi-a fost rusine.. http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4660/pagina-5/Teo-sincer-m-ai-dezamagit-mie-nu-mi-place-sa-ma-pierd.html |
||
|
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 10:59 |
||
|
stai...ca inca nu am terminat de zis...joi a fost furtuna la noi, de-aia cu descarcari electrice...si mi-o puscat modemul, mama lui de modem...si acu' tre sa folosesc compu' lui pro...la laptopul meu ma uit ca curca in lemne...doar la filme...ce ma ' nerveaza asta... ha...ia sa vad si eu gabicule... tuto...'morning |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:01 |
||
neatza Tuta , Ella! Lasa Michelle, macar e un prim pas, trebuia sa o ia de la capat , 4 ani sunt ceva vreme... dar te cred ca ti-e greu fara ea..
|
||
|
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 11:01 |
||
|
Ei, Michelle... eu te simt cum fierbi... Dar, ai dreptate! Era momentul... Ai incredere, va fi bine..! Gabitzule... Mi-a fost dor de voi fetelor... |
||
|
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 11:02 |
||
|
Ella...partea rationala din mine stie ca asa e mai bine...doar ca e greu...eu nu sunt intotdeauna rationala cand e vorba de fie-mea...plus ca luna asta se fac 4 ani de la moartea lui...si nu mi se parea mie un moment bun sa plece inainte... si am incredere in ea, e un copil bun...doar ca eu imi fac griji... cateodata am momente cand sunt foarte furioasa...pe el ca a murit, pe fie-mea ca inca il iubeste, pe mine ca nu stiu cum sa procedez... |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:07 |
||
|
Michelle, nu fi aspra cu tine... Esti mama! Vei tremura de grija Ioanei pana in ultima clipa a vietii tale, indiferent unde se va afla ea... Esti norocoasa ca ai privilegiul asta... altii inca mai spera la el...
|
||
|
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 11:11 |
||
| michelle, ti-aduci aminte ce vorbiram noi????timpul si prietenele, prietenii vor rezolva totul...ideea era sa fie "libera".... app...ce vesti ai de la ioana??? e bine???? | ||
|
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:12 |
||
ellutza...si mie mi-a fost dor de tine, dar am inceput scarbiciul.... oricum...pupicei de la noi....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:14 |
||
| NEATZA si celorlalti,ma bucur ca ai schimbat poza de la avatar WIFE,asta imi place,fica mea a vazut-o si a zis ca nu esti tu acolo,ca a vazut si celelalte poze cu voi din profil,mi-a zis sa iti spun sa o schimbi, acum ii place,a zis:asa mai merge,e ok,eu ies ,ma duc sa mai si muncesc un pic,revin,pupici,cui merita de pe aici. | ||
|
scrichy Postat pe 2 Mai 2009 11:16 |
||
|
Ei, lasa soro, nu mai plange.. ca-i bun un scarbici la casa omului...! Ce ne-am face fara..? |
||
|
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 11:17 |
||
| mai fetelor, sunteti de acord ca ovidiu a inceput si a atras atentia????ca bag seama ca ceilalti nu prea ii interesau ca fata intrase pe acolo....chiar o ignorau.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:19 |
||
De la: Ella34, la data 2009-05-02 11:17:42 ooffff...doamne...era asa de bine acasa..... |
||
|
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:19 |
||
|
Descarca-te Michelle,, catharsis repetat si-o sa fie bine, la un moment dat n-o sa mai fie furie.. Unele lucruri scapa controlului nostru si neputinta asta ne face furiosi.. Primul lucru pe care va trebui sa-l faca Ioana,este sa nu compare. Pe cel care a fost, cu posibilii. |
||
|
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 11:21 |
||
|
mda...sigur ca tremur pentru ea...care parinte nu o face ? Ioana e ok...a fost la beauty center...a iesit la o cafea cu fetele...eu sunt aia care patrulez ca nebuna prin casa... G imi tot spune ca e mare...ca trebuie sa ii respectam deciziile, chiar si atunci cand nu sunt tocmai inspirate...si eu chiar o fac, sa stiti...sunt eu paranoica dar nu sunt tampita... scrishy...toata lumea imi spune ca poza asta e reusita...numai mie nu mi se pare...parca sunt beata...hi...hi... |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:21 |
||
|
gabicule...tocmai asta e problema...ca face comparatii...si nici eu nu sunt mai breaza, ca si eu le fac... stiu ca furia e un proces firesc in astfel de situatii, doar ca la mine chestia asta dureaza cam de mult...si asta nu e bine...tot adun si adun...sunt furioasa ca a murit, sunt furioasa ca a murit ares, chiar daca pare ridicol sa simt atat de acut lipsa unui cutz... problema cu mine e ca simt prea mult si prea intens...cred ca din punctul asta de vedere sunt o neadaptata, inca nu mi-am dezvoltat un sistem de protectie... |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
| barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
| BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
|
|
||
| imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
| cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
Uniformele școlare obligatorii, adoptate de Senat: dezbaterea despre costuri și eficiență continuă la Camera Deputaților
România se pregătește să discute despre limitarea rețelelor sociale pentru copiii sub 13 ani
Digitalizarea sportului românesc: cum vrea Portalul Sportului Românesc să sprijine performanța