Concurs papucei.ro

Am vizitat site-ul si am fost incantata ca o ieseanca orgolioasa ce sunt. Foarte originale produsele prezentate.
anisoara_puiu
Postat pe 11 Februarie 2009 16:53
Site-ul www.papucei.ro este super. Cat despre modele...sunt deosebite, desi...unele preturi sunt cam piperate. Oricum...merita, daca vrei sa ai incaltamine de calitate si cu bun gust.

Postat pe 11 Februarie 2009 17:29
ioi, ishtenem...sunt 12 topicuri deschise despre papucei, in afara de asta...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Februarie 2009 20:36
Site-ul e ok....papuceii sunt frumosi, recunosc nu toti sunt pe gustul meu dar preturile erau mult mai accesibile la aparitia site-ului.
Inca imi plac cizmulitele de iarna trecuta..cele albe cu flori mov aplicate
ioana_paz
Postat pe 12 Februarie 2009 00:09
acest site este o idee f. buna de a vinde incaltaminte.
stiu sa-si faca reclama si sa atraga clientela.
Ca o sugestie- sa fie prezentate si mici filmulete cu prezentari de incaltaminte la moda, previziuni pt. sezonul urmator in materie de "papucie"
cric
Postat pe 12 Februarie 2009 10:38
acest site este o idee f. buna de a vinde incaltaminte.
stiu sa-si faca reclama si sa atraga clientela.
Ca o sugestie- sa fie prezentate si mici filmulete cu prezentari de incaltaminte la moda, previziuni pt. sezonul urmator in materie de "papucie
giusistan
Postat pe 12 Februarie 2009 10:40
P-PURTABILI
A-ACCESIBILI
P-PREFERATI
U-UNICATI
C-CALITATIVI
E-ELEGANTI
I-INSPIRATI
.-PAPUCEI
R-REMARCATI
O-OFERTABILI
petripetronela
Postat pe 12 Februarie 2009 15:37
Papucei.ro, am numai cuvinte de lauda pentru ei. Recunosc ca la inceput nu i-am privit cu ochi buni, fiind un magazin virtual, unde nu poti sa probezi produsele, dar dupa ce mi-am achizitionat 3 produse deja de la ei, ma declar foarte multumita. Produsele au un material foarte bun si perechile sunt lucrate cu atentie si calitatea primeaza la papucei. Ei au cucerit lumea.. inclusiv pe mine. Imi aduc aminte ca la inceput nu aveau decaa incaltaminte.. dar ei stiau ca piata vrea mai mult de la ei.. asa au aparut si posetele, accesoriile si .. mai nou de conceptul by me. Nu am mai vazut acest lucru nicaieri.. sunt cu adevarat originali. Bravo Angela.
ana_desyre
Postat pe 19 Februarie 2009 16:52
www.papucei.ro este un site de nota - 10. Mie imi place foarte mult acest site,dar "-" e pentru ca, ma refer de sectiunea pantofi,sunt doar 26 de modele prezentate. Vroiam sa-mi achizitionez o pereche de pantofi eleganti cu toc de pe www.papucei.ro, dar n-am prea avut intre ce sa aleg deoarece doar cateva perechi de pantofi din cele 26 s-ar potrivi la tinute elegante. Intradevar, in plin sezon de iarna oferta pentru cizme( de toate felurile cu toc, fara toc etc..), botine, ghete este mai diversificata, pe buna dreptate, dar nu ar trebui pierdut din vedere faptul ca indiferent de sezon exista cerere pentru incaltamintea eleganta. In rest imi place site-ul pentru ca este usor de navigat, cu ajutorul galeriei poti vedea perechea de papucei pe care vrei sa o cumperi indeaproape si din toate pozitiile( aspect esential pentru magazinele on-line de incaltaminte), ai la dispozitie toate info necesare legat de achizitionare, livrare, plata...intr-un cuvant www.papucei.ro e un site complex.
claudiao
Postat pe 19 Februarie 2009 17:09
buna ziua.ce pot spune e fffff fain incaltarile au fost intotdeauna pentru mine cele mai importante la o tinuta,daca ai incaltari si o geanta in trend nu mai este nevoie si de o garderoba(de haine) in trend.le poti asorta si cu haine mai vechi .va pup .si sper din tot sufletu sa fiu eu ccea care castiga.
dinugabriela20
Postat pe 19 Februarie 2009 17:29
inca ceva va rog mult sa castig eu da
dinugabriela20
Postat pe 19 Februarie 2009 17:53
Va intalnesc din nou, dragi PAPUCEI ,dupa ce am participat la toate concursurile Papucei.ro organizate pe site-urile pentru femei:
121.ro,femeia.ro,lady4ever.ro,tabu.ro....pe unde voi v-ati aratat mutrita dragalasa.Acum la concursul organizat pe site-ul garbo.ro sper sa fiu incununata cu lauri.
Dupa atatea vizionari pe site-ul papucei.ro am descoperit si cea mai frumoasa pereche de cizme,cizmele Flying Boots, pe care ,daca Dumnezeu imi dadea talent ,o puteam crea si eu,dupa visele mele. Sunt din piele neagra si au aplicatii din lac-fluturi negri in zapada alba iar snurul aplicat pe deschiderea aripilor acolo sus pe cizma le confera statutul de cizme martisor- cadou pentru domnitele practice din ziua de azi.
Am scris despre aceste cizme gasite pe site pentru a intari faptul ca sunt mandra ca avem incepand din 2006 un site romnesc de succes unde gasim produse de marca ale creatorilor romani si straini.
Incaltamintea de aici nu este scumpa, avand in vedere: materialele,creatia originala si usurinta efectuarii comenzilor pe net.Gasim papucei sofisticati sau papucei comozi dar toti sunt creati pentru femeile pretentioase ale zilelor noastre.Multumim Papucei.ro si pentru faptul ca organizati aceste concursuri prin care daca avem sansa putem si purta ceea ce alegem.




ptrscelena
Postat pe 19 Februarie 2009 20:09
daca mai era vreun dubiu...acu s-a spulberat...

cric si giusistan au postat mesaje identice...

wife_de_zmeu
Postat pe 19 Februarie 2009 20:28
Cizmulitele imi plac, cele mai multe din ele, pantofii nu, ca nu sunt pe gustul meu....eu post genul clasic. Sandalele ma deranjeaza ca sunt toate cu toc cui, iar eu am fost operata la picioare si nu am voie sa port toc cui...doar tocuri late si nu mai mult de 5 cm. Posetele sunt dragute, chiar ar trebui sa-mi iau una.
Albastrita
Postat pe 19 Februarie 2009 22:49
eu nu am inteles daca trebuie sa scriu despre cum este site-ul organizat sau despre produsele care le contine asa ca am sa mi scriu parerea despre amandoua sperand ca nu o sa va plictisesc.
In primul rand site ul este bine organizat deoarece produsele sunt puse pe categorii ceea ce ne permite sa navigam usor si binenteles ca multe fete cel mai mult tindem spre sectiunea de reduceri mai ales pe criza asta financiara intradevar mi-ar place daca ar fi afisate mai multe modele..mie una mi se pare cam putine dar gandidu-ma la ideea ca ce e mult nu e bun asa ca raman la ideea ca e foarte bine ca sunt putine.
Modele afisate pe site sunt foarte frumoase . . . le as lua pe toate daca s-ar putea desi nu as avea pe toate cu ce sa le arsotez asa ca tot ar trebui sa mi aleg una sau 2 perechi ca sa am cu ce sa le asortez.
Va multumesc ca mi ati citit mesajul si sper ca ati inteles ceva...
tisha934
Postat pe 20 Februarie 2009 09:30
prima oara am auzit de el de la voi.am intrat pe site si mi s-a parut interesant....mi-a placut aproape tot ce am vazut..nu zic ca nu sunt frumoase toate lucrurile dar depinde de gusturi... oricum..daca as fi dispus de banii necesari sigur as fi comandat si eu de pe papucei.ro ..oricum..bafta in continuare echipei garbo si echipei de pe papucei.ro..tineti-o tot asa ca faceti o treaba minunata.
sw33t_ang3l_2oo3
Postat pe 20 Februarie 2009 10:19
Buna! Tocmai ce am vizitat site-ul (nu pentru prima oara) pentru a vedea ce s-a schimbat de ultima oara. Si Am descoperit multe modele noi, in toate categoriile, colorate si vesele. Site-ul este bine structurat, bine impartit si vad ca este si innoit des cu noi idei. Mi-as fi dorit sa-mi fi cumparat ceva de Valentine's Day, fiindca a fost si ziua mea, dar nu am dispus de banii necesari. Poate veti aborda si o categorie de cumparatoare mai putin favorizate la partea financiara. Astfel prezentarea voastra online va fi completa :) Va doresc multe click-uri si vanzari pe masura originalitatii voastre
onita_23
Postat pe 20 Februarie 2009 11:14
Prina data am auzit de Papucei la o prietena, isi cumparase o pereche de balerini care pe mine una m-au cucerit...Ce sa zic fiecare avem acasa un dulapior cu incaltari...insa acum mai putem beneficia d inca un dulapior...de la ...,,Papucei,,... Da, acest site...este precum un dulapior...intr-o parte poti gasi ghetutze...intr-o parte sandalutze....intr-o parte gentutze...si tot asa....Au preturi ic io accesibile pentru toata lumea...caci femeia cand isi doreste ceva cu adevarat da oricat, numai sa obtina acel lucru...Asupra unui lucru as vrea sa atrag atentia ...atunci cand dai in jos pt a parcurge intreaga pagina....este deranjant pt ochi sa o gasesti goala....Acest lucru se poate imbunatatii, intotdeauna exista loc de mai bine...
pitic_mic87
Postat pe 20 Februarie 2009 11:27
De la: roua_unei_dimineti_de_vara, la data 2009-02-09 09:30:20 In primul rand am o mica remarca pentru majoritatea fetelor care au scris pentru acest concurs: invatati sa cititi inainte de a scrie. Intrebarea suna asa: "Ce parere aveti despre site-ul www.papucei.ro?" Nu ce parere ai despre magazine sau despre incaltamintea lor...
Deci ce parere am eu despre site: este bine realizat, frumos structurat, e colorat prin urmare iti ia repede ochii si ceea ce imi place cel mai mult e ca iti ofera date despre pretul la incaltaminte si posete. Acum o remarca urata despre site: nu imi place ca atunci cand dau sa imi caute, spre exemplu curea sub 100, imi da si pantofi si ghetute.... trebuie sa raspunda asa cum ar trebui cerintelor...
petripetronela
Postat pe 20 Februarie 2009 11:37
Buna papucei.ro!!! uite tocmai am deschis calculatorul si am decis sa intru sa te vizitez pe site, ca de trei zile imi dai batai de cap si nu ma lasi decat sa ma gandesc la frumosii balerini"YES MAN"!!!sunt uluitori,plini de viata si cu siguranta foarte comozi si placuti la purtat, ca doar tu esti singurul meu preferabil in materie de incaltaminte care merita toata lauda posibila de pe piata de incaltaminte!!si doar stiu am privit filmul YES MAN...si doar mi-am promis ca o sa zic mereu "da" la orice model pe care il voi vedea la tine acasa...gata il cumpar..m-am decis!!!MULTUMESC CA EXISTI
indiana9h
Postat pe 20 Februarie 2009 11:44
De la: roua_unei_dimineti_de_vara, la data 2009-02-09 09:30:20 In primul rand am o mica remarca pentru majoritatea fetelor care au scris pentru acest concurs: invatati sa cititi inainte de a scrie. Intrebarea suna asa: "Ce parere aveti despre site-ul www.papucei.ro?" Nu ce parere ai despre magazine sau despre incaltamintea lor...
Deci ce parere am eu despre site: este bine realizat, frumos structurat, e colorat prin urmare iti ia repede ochii si ceea ce imi place cel mai mult e ca iti ofera date despre pretul la incaltaminte si posete. Acum o remarca urata despre site: nu imi place ca atunci cand dau sa imi caute, spre exemplu curea sub 100, imi da si pantofi si ghetute.... trebuie sa raspunda asa cum ar trebui cerintelor...
maya73
Postat pe 20 Februarie 2009 12:03
In sfarsit calitate, elegenta si...mai ales...unicitate...
Situl e interesant! Si modul de a face publicitate printr-un concurs!
Imi place incaltamintea de calitate, cam greu de gasit in ziua de azi!
A trebuit sa-mi aduc din alte tari, pentru a fi sigura de calitate, dar iata ca si in Romania e posibil de gasit!
Maya
maya73
Postat pe 20 Februarie 2009 12:05
Situl www.papucei.ro este un site cu mare succes,care s-a dezvoltat foarte repede, produsele sunt pentru toate femeile pasionate de fashion, aceste produse iti creeaza o personalitate proprie si iti da incredere in tine.
In fiecare zi sertarele sitului sunt umplute cu cele mai frumoase si interesante accesorii, incaltaminte si nu numai.
Recomand acest site tuturor femeilor puternice, care vor sa fie fericite si vor o schimbare in viata lor.
Bafta multa! Cu multi papucei inainte!
mickaela88
Postat pe 20 Februarie 2009 12:18
asa mami..nu va opriti!

bagati! bagati!

in-cre-di-bil!....
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2009 13:46
Uneori suntem atat de stressati si de obositi incat uitam si de cumparaturi si de spect. Cum proiectele vin unul dupa altul ochii si gandul au ocupatie maxima. Si totusi... Cand este cate o zi frumoasa,cand soarele rade pe langa noi(chiar daca acum mai sunt si nameti )ne dam seama ca mai avem nevoie de cate ceva... Atunci multumim cerului ca exista net-ul,ca exista "papcei.ro",ca ochiul sefului nu-si da seama ca in acel moment tocmai doresti sa probezi o pereche de cizmulite O zi cu spor sa aveti
mihaiarilena
Postat pe 20 Februarie 2009 15:31
Mi-ar placea nu numai sa privesc si sa admir dar si sa port o pereche de "papucei"!

Postat pe 20 Februarie 2009 15:39
De la: petripetronela, la data 2009-02-20 11:37:00
De la: roua_unei_dimineti_de_vara, la data 2009-02-09 09:30:20 In primul rand am o mica remarca pentru majoritatea fetelor care au scris pentru acest concurs: invatati sa cititi inainte de a scrie. Intrebarea suna asa: "Ce parere aveti despre site-ul www.papucei.ro?" Nu ce parere ai despre magazine sau despre incaltamintea lor...
Deci ce parere am eu despre site: este bine realizat, frumos structurat, e colorat prin urmare iti ia repede ochii si ceea ce imi place cel mai mult e ca iti ofera date despre pretul la incaltaminte si posete. Acum o remarca urata despre site: nu imi place ca atunci cand dau sa imi caute, spre exemplu curea sub 100, imi da si pantofi si ghetute.... trebuie sa raspunda asa cum ar trebui cerintelor...


Ce roua unei dimineti de vara??
Vrei sa spui ploaia acida cazuta pe un ogor insetat!!
Crezi ca organizatorii concursului Papucei.ro au nevoie de parerea unui public educat feminin doar pentru a le spune cum sa organizeze gospodareste un site?
Pentru asta exista informaticieni si specialisti in marketing la aceasta firma.
Noi femeile suntem clientele produselor promovate de acest site:
incaltamintea in tendinte si la un ridicat nivel calitativ si de aceea cred eu trebuie sa punem in discutie produsele si magazinul on-line Papucei.ro si nu realizarea in sine a site-ului.(gen: vezi ca la sandale apare si o pereche de cizme sau de ce aveti pagina goala in partea de jos... )
De asemenea denumirea poetica si cosmopolitana a fiecarei perechi de papucei(vezi We ride we ride..) ne inspira si ne atrage in plus spre perechea aleasa si trebuie felicitati cei de la Papucei pentru idee. :
ptrscelena
Postat pe 20 Februarie 2009 15:40
Salut! Am intrat mai demult din curiozitate pe siteul papucei.ro si pot spune ca am fost foarte incantata de produse,sunt deosebite si de calitate, de asemenea si desig-ul siteului pare interesant, iar ideea cu concursul este de-a dreptul geniala.Mi-as dori sa fiu fericita castigatoare a unor produse de pe papucei.ro.Felicitari pentru idee, tineti-o tot asa.
contshop
Postat pe 20 Februarie 2009 16:13


papucei.ro- UNICUL MAGAZIN ONLINE de incaltari pe toate gusturile ,de o calitate de invidiat!modele unice,frumoase si care ajung repede-repede la casa care comanda!
CUMPARATI SI NU VETI REGRETA!
mihaelabalan
Postat pe 20 Februarie 2009 21:12
iaso...te manaca pielea ?

batman...batman...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Februarie 2009 21:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce un om te ia de prost atunci cand esti prea bun cu el si ti se urca in cap daca nu esti atent? 60 De la: garbo027119 26 Noiembrie 2009 15:12
Divorturile sunt foarte dureroase pt copiii...Eu cred ca ei simt ca lumea lor se destrama.. 15 De la: xenaluptatoareainimoasa 18 August 2010 22:55
Femeile cuminti si supuse 89 De la: Ciresica 6 Iunie 2010 23:09
papucei.ro 2 De la: prometeus_wife 13 Februarie 2009 23:30
buna..papucei.ro 5 De la: garbo000428 13 Martie 2009 14:45
Setari Cookie-uri