Am si eu o mare problema. De curand mi-am spalat o geaca ALBA iar spre surprinderea mea cand am scos-o din masina era de o culoare roz-bombon. Chestia e ca nu e patata ci pur si simplu zici ca e vopsita in totalitate cu acea culoare. Va rog frumos daca vi s-au intamplat asemenea lucruri sau daca stiti sa imi dati un sfat ... cum as putea sa o scot iara la culoarea ei initiala adica ALB. Am incercat sa o spal la masina iara si am adaugat si Ace dar degeaba, acea culoare nu iese Va rog AJUTORR!!! e Gecuta mea preferata. ![]() |
||
_dulcik_ Postat pe 8 Februarie 2009 23:00 |
||
---|---|---|
De la: _dulcik_, la data 2009-02-08 23:00:21Am si eu o mare problema. De curand mi-am spalat o geaca ALBA iar spre surprinderea mea cand am scos-o din masina era de o culoare roz-bombon. Chestia e ca nu e patata ci pur si simplu zici ca e vopsita in totalitate cu acea culoare. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Remy Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:02 |
||
pune-o intr-un lighean incapator cu apa cu domestos....cam un pahar de 200ml domestos la 5 l de apa...si lasa-o acolo juma de ora.....si repeta operatiunea de mai multe ori....dar ai grija la fermoare si capse.....ca daca nu sunt de calitate si sunt atacate de domestos, ruginesc si iti pateaza rau geaca si chiar ca rugina nu mai iese decat cu foarfeca.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:07 |
||
cumpara alta ! ![]() ![]() |
||
blaa Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:42 |
||
ce aveti mai nu vedeti ca mai avea putin si se facea un an de cand a pus intrebarea? | ||
nelly05 Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:46 |
||
![]() |
||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:47 |
||
![]() lasa mami..ca poate mai patesc si altii.... |
||
iasomia Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:47 |
||
![]() atunci la multi ani topikului de un an ![]() |
||
LILO Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Do You Dress To Impress? | 4 | De la: ramona_balmain 13 Martie 2009 20:10 |
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
Cadoul ideal pentru o femeie | 4 | De la: garbo_7980 18 Octombrie 2014 08:22 |
|
||
Barbatul sagetator | 22 | De la: Remy 6 Ianuarie 2010 14:07 |
are cineva aparat cu aburi de gatit? | 58 | De la: doinitza_15 26 Aprilie 2012 17:45 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9