viata persoanei institutionalizate

sunt salariata intr-un centru de recuperare si reabilitare a persoanei cu handicap[vorba vine]...asist neputincioasa la tot felul de abuzuri,.am incercat sa le indulcesc viata acestor oameni, dar m-am trezit cu amenintari din partea sefei de centru,..mai nou mi s-a interzis sa nu mai vorbesc cu asistatii nostri...ce este de facut???
labora
Postat pe 7 Februarie 2009 08:38
incearca sa faci publica chestia asta...adica trimite la ziare, implica presa, opinia publica. dar pregateste-te sa suporti si consecintele...ca multi vor vrea sa iti ia capul. si da-ne si noua detalii
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Februarie 2009 21:17
clar...subiect teapa...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Februarie 2009 20:33
Poti sa schimbi locul de munca.
Ioana007
Postat pe 19 Martie 2009 07:18
youtube!
strumfitoaia
Postat pe 24 Mai 2009 17:01
bai shtrumfi-pisi, da' ce apucaturi ai si tu, sa rascolesti pamantu' acilea...

eu zic ca fata era institutionalizata pe la targusoru nou, de-apare asa rar la vorbitor...
zambil
Postat pe 24 Mai 2009 17:54
De la: labora, la data 2009-02-07 08:38:28sunt salariata intr-un centru de recuperare si reabilitare a persoanei cu handicap[vorba vine]...asist neputincioasa la tot felul de abuzuri,.am incercat sa le indulcesc viata acestor oameni, dar m-am trezit cu amenintari din partea sefei de centru,..mai nou mi s-a interzis sa nu mai vorbesc cu asistatii nostri...ce este de facut???


Vino in strainatate,aici sint tratati intradevar bine.
valentino
Postat pe 24 Mai 2009 20:25
De la: zambil, la data 2009-05-24 17:54:21bai shtrumfi-pisi, da' ce apucaturi ai si tu, sa rascolesti pamantu' acilea...

eu zic ca fata era institutionalizata pe la targusoru nou, de-apare asa rar la vorbitor... [/qu

carcotas ca intotdeauna...
chichina
Postat pe 30 Iulie 2009 11:25
De la: Ioana007, la data 2009-03-19 07:18:59Poti sa schimbi locul de munca.


Asta e mentalitatea de roman.

Cum sa intoarca spatele, mai, la asa ceva? Cum sa plece in strainatate? Seful ei ar trebui sa plece si sa lase in locul sau oameni capabili si competenti.
Trebuie sa faci ceva sa scoti realitatea la iveala. Fa un video. Posteaza-l pe www.you-tube.com

Bafta multa.

Lasa detalii. Am cunostinte la Realitatea TV.
pachita04121952
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:06
Am citit cu mare parere de rau ceea ce se intampla in centrele de asistenta sociala.Cum am spus si in prezentarea mea si eu sunt pers.cu handicap.Ma dor comentariile care spun sa plece din acel centru.Solutia ar fii sa ia taurul de coarne si sa stopeze abuzurile din acel centru.Nu stii niciodata ce te asteapta in viata si cum se intoarce roata.Nu e de ras boala pandeste pe la toate colturile.Am o varsta si stiu f.bine ce spun.Daca aveti posibilitati si cunostinte nu lasati lucrurile asa si rezolvati problema.Cred ca nu va puteti da seama ce e in sufletul unui om care nu se poate misca si in loc de vorbe bune primeste persecutii.Ma iertati daca am fost dura dar nu pot trece peste opiniile celor care gandesc cum au scris cei negativisti .Multumesc pt.timpul acordat .cornelia
garbo045674
Postat pe 5 Octombrie 2009 11:09
De la: labora, la data 2009-02-07 08:38:28sunt salariata intr-un centru de recuperare si reabilitare a persoanei cu handicap[vorba vine]...asist neputincioasa la tot felul de abuzuri,.am incercat sa le indulcesc viata acestor oameni, dar m-am trezit cu amenintari din partea sefei de centru,..mai nou mi s-a interzis sa nu mai vorbesc cu asistatii nostri...ce este de facut???


Am lucrat ani de zile intr-un centru de plasament, dar ce sustii tu sunt minciuni sfruntate; nimeni nu-si risca locul de munca pentru ai abuza pe asistati...ar trebui sa stii ca fostele centre de plasament s-au transformat in complexe de servicii de ceva ani buni,cred ca are dreptare zambil, esti asistata a statului roman in vreuna dintre"mandrele"inchisori ale patriei.
chichina
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:06
nu mint,..doar mincinosii pot sa ma banuiasca de minciuna,..sunt doar neputincioasa,.sistemul nu poate fi schimbat peste noapte,..am incercat,..dar m-au trimis un timp acasa sa-mi .....sau m-au dat la munca de jos....presa este cenzurata,..am incercat,..autoritatile indiferente,...
labora
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:48
De la: labora, la data 2009-10-05 17:48:17nu mint,..doar mincinosii pot sa ma banuiasca de minciuna,..sunt doar neputincioasa,.sistemul nu poate fi schimbat peste noapte,..am incercat,..dar m-au trimis un timp acasa sa-mi .....sau m-au dat la munca de jos....presa este cenzurata,..am incercat,..autoritatile indiferente,...


Daca ai dreptate(ceea ce nu prea cred), de ce nu vorbesti?Treci peste seful de complex si mergi la directorul DGASPC din orasul unde lucrezi...daca iti faci bine meseria, nimeni nu te trimite acasa sau la munca de jos, vorba unui copil de la complexul unde am lucrat pana acum cateva luni : "tze sa-mi ia, boii de la bitzicleta"(copilul are 6 anisori :) ).
chichina
Postat pe 6 Octombrie 2009 16:16
cu cata hotarare vorbiti de corectitudinea cu care va purtati cu copiii din centrele de plasament.nu e adevarat ca duc o viata buna.sunt cei mai chinuiti .am avut fata care a lucrat in centru si pt.ca nu a putut schimba nimic in centru de mila copiilor a plecat .dar ce viata duceau vai de pielea lor.cei mari erau teroarea pe pamant.acum sunt mari ,multi chiar familisti dar nu e viata in roz in centre.
garbo045674
Postat pe 6 Octombrie 2009 21:35
De la: garbo045674, la data 2009-10-06 21:35:56cu cata hotarare vorbiti de corectitudinea cu care va purtati cu copiii din centrele de plasament.nu e adevarat ca duc o viata buna.sunt cei mai chinuiti .am avut fata care a lucrat in centru si pt.ca nu a putut schimba nimic in centru de mila copiilor a plecat .dar ce viata duceau vai de pielea lor.cei mari erau teroarea pe pamant.acum sunt mari ,multi chiar familisti dar nu e viata in roz in centre.


Foarte tare!Stii ca sunt familii care n-au ce pune pe masa copiilor?Ca sunt copii care muncesc din greu pentru o bucata de paine?Am lucrat intr-un complex de servicii ptr copilul cu deficienta de vedere, iar daca vii si ii intrebi, or sa-ti spuna ca le este bine, vin fosti elevi care spun ca pe nicaieri nu au intalnit personal atat de cald, primitor si cu suflet mare..stii doar sa denigrezi..inca ceva, am invatat ca cei mici nu mint, ei fabuleaza, copii spun adevarul in privinta conditiilor precare de acasa;stii ce mi-a spus acum cativa ani un copil?Ca aici se satura de carne, acasa mancau mai mult cartofi si fasole, iar salamul si banana nu stiau ce gust au..mai ai ceva de zis?
chichina
Postat pe 7 Octombrie 2009 23:11
ma bucur ca exista persoane normale interesate de acest subiect,.este adevarat ca exista copii in familie care traiesc mai rau decat cei din centre,..dar sistemul nu este eficient in Romania, nu-si indeplineste sarcina,..asistenta sociala este o afacere profitabila pentru mai marii ei,..asa ca ei nu au interesul sa functioneze in interesul celor napastuiti,.o fatuca de prin targusor nu ar interesata de schimbarea sistemului de asistenta sociala,..ea ar fi interesata sa i se dea ceva,..eu nu am cerut nimic pentru mine!
labora
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:14
draga pisi-shtrumfy,..esti cam necioplit!...si daca as fi o fata de prin targusorul vostru, nu as apela la o fiinta abjecta,...iar cei de prin centre au probleme cu scrisul si cititul...chiar daca au stat prin scoli pana la 20 de ani,..si daca ai avea ceva simtire umana si umanitara,.nu ai fi vorbit asa,..fie si despre o fatuca de prin targusorul vostru....eu nu o sa mai apar pe aici,.asa ca nu te obosi sa dai vreo replica,..nu ma intereseaza parerea unor oameni mici la minte si la suflet,.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
labora
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:22
De la: labora, la data 2009-10-08 20:22:56draga pisi-shtrumfy,..esti cam necioplit!...si daca as fi o fata de prin targusorul vostru, nu as apela la o fiinta abjecta,...iar cei de prin centre au probleme cu scrisul si cititul...chiar daca au stat prin scoli pana la 20 de ani,..si daca ai avea ceva simtire umana si umanitara,.nu ai fi vorbit asa,..fie si despre o fatuca de prin targusorul vostru....eu nu o sa mai apar pe aici,.asa ca nu te obosi sa dai vreo replica,..nu ma intereseaza parerea unor oameni mici la minte si la suflet,.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSa inteleg ca esti lasa? Daca totusi mai apari pe aici spune-mi ce functie ocupa-i in cadrul acelui complex...
chichina
Postat pe 9 Octombrie 2009 20:32
Aduna toate probele de care ai nevoie si da-l in judecata...Oameni de genul asta afara fac parnaie pt toate abuzurile facute in functia pe care o detin.
So..apuca-te si sesizeaza tot ..televiziune , presa...instantele judecatoresti in urma probelor adunate ( foto, video, inregistrari etc)
Succes!
reyya
Postat pe 25 Octombrie 2009 22:11
De la: Ioana007, la data 2009-03-19 07:18:59Poti sa schimbi locul de munca.


Asta e mentalitate romaneasca de kkt..ar putea sa-l dea pe ala in judecata..sa sesizeze presa..televiziune in urma probelor pe care le are avand in vedere ca acolo se fac abuzuri grave..nu sa-si schimbe locul de munca.
Ce sfat ,,maret" ai dat..mentalitate de loser tipic romaneasca, de aia merge totul de kkt in Ro ..pt ca sunt din astia ca tine care se resemneaza si suporta abuzuri din partea unor cretini aflati in functii de conducere de teama sa nu-si piarda jobul.
reyya
Postat pe 25 Octombrie 2009 22:16
De la: labora, la data 2009-10-08 20:22:56draga pisi-shtrumfy,..esti cam necioplit!...si daca as fi o fata de prin targusorul vostru, nu as apela la o fiinta abjecta,...iar cei de prin centre au probleme cu scrisul si cititul...chiar daca au stat prin scoli pana la 20 de ani,..si daca ai avea ceva simtire umana si umanitara,.nu ai fi vorbit asa,..fie si despre o fatuca de prin targusorul vostru....eu nu o sa mai apar pe aici,.asa ca nu te obosi sa dai vreo replica,..nu ma intereseaza parerea unor oameni mici la minte si la suflet,.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


te inseli amarnic draga mea, nu toti cei din centre au probleme cu scrisul si cititul, cum academic te exprimi, unii au facut facultate si ocupa functii aferente studiilor facute...cat despre mila unora, sunt satula pana peste cap..
chichina
Postat pe 26 Octombrie 2009 20:56
De la: Reyya, la data 2009-10-25 22:11:21Aduna toate probele de care ai nevoie si da-l in judecata...Oameni de genul asta afara fac parnaie pt toate abuzurile facute in functia pe care o detin.
So..apuca-te si sesizeaza tot ..televiziune , presa...instantele judecatoresti in urma probelor adunate ( foto, video, inregistrari etc)
Succes!


La capitolul asistenta sociala Romania sta extrem de prost ...
reyya
Postat pe 27 Octombrie 2009 03:19
buna,
si eu sunt asistenta medicala intr/un centru medico/social,dar nu pot crede ce spui tu,labora!noi suntem cu totii implicati intr/o viata mai "buna" cat de cat a asistatilor,incepind cu medicii,asistentele,infirmierele,conducerea,etc.
dar de abuzuri nu se pune problemaaaaaaaaaa!!!!
cum poti abuza de un batrin,om care a muncit toata viata pt. statul roman,a facut copii,i/a crescut? oricum statul roman isi bate joc de batrani si de pensionari la modul cel mai umil cu putiinta!
vorbesc de batrani pt. ca eu lucrez cu ei.
imi pare rau ca nu sunteti unite sa puteti face ceva pt. asistatii vostri,tine foarte mult si de atitudinea voastra!
garbo017686
Postat pe 21 Martie 2010 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UNDE AS VREA SA MERG DUPA MOARTE!??/ 270 De la: persidadamian 20 Februarie 2010 00:35
Cum credeti ca arata urmatoarele specimene? 191 De la: bestia_luptatoare 20 Decembrie 2009 17:05
cal 3 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:36
vaccinarea impotriva virusului hpv 17 De la: daria_pet 20 Octombrie 2009 01:59
Ghicitul in carti online 10 De la: garbo_485919 30 Aprilie 2018 00:03
Setari Cookie-uri