as vrea sa ascult parerea domnilor...

Paxy, ai uitat o varianta: femeile pot sa-si schimbe sexul...
Am auzit femei care au vrut sa se fi nascut barbati...Oare de ce?
anarax
Postat pe 30 Ianuarie 2009 01:15
Dar si varianta cealalta este posibila.Nu stiu insa daca este si gratuita...
Ioana007
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:46
Gianiblue...AI PERFECTA DREPTATE!!!!!!
Daca iubesti pe cineva,nu vrei sa il inseli,fiindca simti ca te inseli pe tine......Daca nu il mai iubesti,deja nu mai conteaza,cu cine,cand,de cate ori.........
De asta ar fii bine sa traim cu persoana iubita,si atunci,nu mai inselam niciunul dintre noi.......dar........fiind mai multe femei,
tot timpul vor fii ispite pentru cei slabi de inger!!!!
TEODORRD
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:47
De ce nu va intrebati...De ce nu
se intreaba nimeni....DE CE AMANTELE SUNT UN LUCRU NORMAL,....dar barbatii,,Inseala''?????
Si tot voi ii analizati......Pai inseala fiindca altele stau la rand.......ele ii provoaca,stiti voi proverbul...Daca cateaua nu ridica coada...............................................!!!
TEODORRD
Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:55
Amantele nu sunt un lucru normal.Noi incercam sa normalizam acest fapt, ca ceilalti sa nu ne considere pe noi anormali.
Ioana007
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:28
Sar' na, Teo. Ioano, ai fost vreodata amanta ?
Eu nu inteleg chestia asta cu ce cred ceilalti... Eu nu pot fi decat cine sunt de fapt. Si ceilalti vor crede ce vor. dar de cand la cartea de buna conduita si la decalog zice ca normal este sa ai sau sa fii amanta? hmm? inseamna ca este vorba de sistemul de referinta ales pentru a stabili NORMALUL. nu incercati acum sa ma convingeti cu teoria relativitatii a lui Einstein. CACI AIA NU SE REFEREA LA DOMENIUL ASTA.
Eu tot spun pe aici: depinde in cea mai mare parte de noi daca ne iubim partenerul pana la moarte. O iubire mare este un mare proces de autosugestie. CU O EXCEPTIE: CAND NENEA/TANTEA SE SCHIMBA. CA LA MARASHESTI - NODUL FEROVIAR. Cand schimba premisele si incalca toate hotararile. atunci nu te mai poti tine nici tu de treaba si ... mai bine pleci. fara circ, daca se poate.
gianiblue
Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:50
valei, si ce la intarzieri are trenul la marasesti. pana se misca aia si schimba macazul, ti se insoara baietii si cresc nepotii mari

mi-am amintit ceva de marasesti dar zic unde dam cu capul
si_totusi
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:10
am zis la chestiune.
si_totusi
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:16
Iseala sau umbla cu mai multe femei de-odata pt a-si dovedi lor insisi, dar si celor din jur, cat sunt ei de "puternici"
tanias
Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:27
Puternici in ce? In prostie crasa? dar cine le da bani pentru agenda incarcata? In nici un caz femeile. Aaa. deci o fac pentru barbati. Alti prosti - daca ei cad in fund cand vad un nesimtit care-si bate joc de femei. Deci tot nu am prins care-i puterea aia? Ia sa vada ce puternici sunt cu adevarat incercand si reusind sa dea unei singure femei ce-i trebuie. caci sa le dai multora cate foarte putin e infinit mai usor decat sa dai foarte mult doar uneia. Acolo sa-si arate muschii.
gianiblue
Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:25
Chiar daca tu nu esti de acord, functioneaza?
Ioana007
Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:42
pai tocmai am zis cum functioneaza: doar relativ la tembelii care stau sa admire un specimen ca asta.
gianiblue
Postat pe 1 Februarie 2009 02:31
Cine a spus ca barbatii sunt puternici, a mintit.Mai puternice sunt femeile.
Ioana007
Postat pe 1 Februarie 2009 15:58
ioana, topicul se numeste As vrea sa ascult parerea domnilor." acum, ca ne mai zicem si noi, doamnele , parerea....
si_totusi
Postat pe 1 Februarie 2009 16:22
Este foarte bine, si totusi, ca se intampla asa ceva. Este bine ca si femeile isi spun parerea aici, in mod civilizat, pentru ca opinia lor conteaza foarte mult... Cu toate astea, unele opinii sunt deplasate si raman la parerea ca ca acest topic ramane unul misandrin, jignitor finalmente pentru barbati pentru ca din preambul sunt tratati ca niste mizerii sub-umane, ca sub-specie.
Poate acest aspect m-ar deranja mai putin daca nu ar aparea personaje din negura gandirii telenoveliste-bizare, tembele, lupi moralisti, care atunci cand nu ajung la struguri din varii motive, ii decreteaza pe toti acri.
anakin
Postat pe 1 Februarie 2009 19:16
anakin, stiu ce vrei sa spui si ai dreptate

ei inseala din aceleasi motive ca si femeile. a-i arata numai pe barbati cu degetul, ar fi o greseala

spuneam pe un alt topic motivele. ori ca nu mai e dragoste, ori ca si-au gasit o zana ori ca femeia de langa ei , face tot posibilul sa-i indeparteze. valabil si viceversa

barbatii nu-s negri si femeile albe ca neaua cum nici invers nu e valabil.

se greseste si dintr-o parte si din alta in aceeasi masura

si barbatii au probleme in casnicie. cunosc destule cazuri in care ,barbatul tinea casa si sotia umbla fleaura. era doamna plictisita . voia senzatii tari. si tot ea cu gura mare

eu zic ca e vorba de calitatea omului. cand nu e, nici dumnezeu nu cere. fie ca e barbat sau femeie.

si_totusi
Postat pe 1 Februarie 2009 19:55
anakin, te-ai simtit cumva apartinand tagmei nesimtitilor admirati de tembeli?! Daca citesti atent, numai aia sunt sub specie. Si nu te supara dar ca sa cineva sa aiba dreptul sa ceara o formulare civilizata de opinie musai sa ofere la fel. Si comportament.
Poate m-am simtit vizata degeaba dar eu profit de ocazie sa te intreb daca iti arati muschii in felul descris mai sus si totusi indraznesti sa ceri aprobare si admiratie. Cere-le cat vrei caci nu le vei primi. au contraire. In cazul in care faci parte din "restu'", nu ar trebui sa te simti jignit. Si iar ma cred centrul universului si iti spun ca nu ar fi rau sa citesti si postari favorabile barbatilor. ale mele.
Cunosti structurile cu "if". ei, asta era una dintre ele.
Daca barbatul e cu bun simt si nu face astfel de marlanii, este trecut in cartea de onoare a barbatilor. SI IDENTIC SI PENTRU FEMEI.
Si iar ma simt vizata (poate nu ... dar eu profit sa punctez ceva...): vulpea, struguri, acri? esti sigur ca intuiesti corect situatia?!
Mama draga ce etichete pui: negura gandirii etc, lupi moralisti.
In timp ce tu te bazezi pe niste postari poate ca lupii au devenit moralisti pe baza de experienta. si nu doar a lor ci si observand-o pe a altora.
Hmmm. cine se hazardeaza aici?!
gianiblue
Postat pe 1 Februarie 2009 23:34
mi-a placut foarte mult raspunsul tau blue fantasy..e argumentat foarte putenic..dar cred ca daca sotul ar gasi acasa ceea ce ii ofera "cealalta" nu ar mai fi nevoie de ea..punctez din nou ca femeia trebuie sa stie sa fie gospodina in bucatarie, doamna in salon si amanta in pat..sa stie sa isi satisfaca sotul in orice situatie, sa isi faca intotdeauna timp sa stea cu el.. sa nu ii satisfaca doar nevoile casnice, ci si cele de afectiune..sa ii ofere pe langa siguranta caminului si siguranta emotionala, dar si sexuala..
Lady_M
Postat pe 2 Februarie 2009 02:37
Oameni buni, experienta mea si a altora m-a dus la o concluzie: desi motto-ul barbatului cica ar fi sa gaseasca gospodina, amanta si doamna de societate intr-o singura femeie, totusi el se teme de o astfel de femeie - pe de o parte - si oricum natura lui vanatoreasca animalica (dom'le, de ce sa o mai indulcim: este demonstrat stiintific!) il face sa umble pe coclauri - pe de alta parte. cei care nu o fac - desi sunt determinati de natura - nu o fac din cauza de valori morale, de educatie si autoeducatie si, sper eu, si dintr-o sensibilitate deosebita care ii poate lega sufleteste de o femeie.
gianiblue
Postat pe 2 Februarie 2009 07:43
Giani, poate ca pierd vremea incercand sa iti expun ceea ce si totusi a inteles din prima, in opinia mea nu e bine sa treci prin filtrul propriei experiente personale intreaga omenire. Referirea era generala, inclusiv la postarile de dinaintea ta (desi pana la urma si tu generalizezi, spunand ca barbatii sunt stapaniti doar de instincte animalice si ca e demonstrat stiintific lucrul asta - interesant, s-ar putea sa fim chiar sub-specie, adica veriga lipsa dintre maimuta si femeie??), si speciala la initiatoarea discutiei, intrucat ar fi similar cu un subiect de genul "De ce se prostitueaza femeile noastre in strainatate", care cu siguranta ar inflama spiritele pe aici, iar eu as fi acuzat de misoginism...
Cat priveste opiniile tale asupra mea sau a comportamentului, avand in vedere ca nu ma cunosti, le iau ca simple pareri si atat.
anakin
Postat pe 2 Februarie 2009 09:48
TEODORRD
Postat pe 2 Februarie 2009 10:01
De la: gianiblue, la data 2009-01-31 14:25:51Puternici in ce? In prostie crasa? dar cine le da bani pentru agenda incarcata? In nici un caz femeile. Aaa. deci o fac pentru barbati. Alti prosti - daca ei cad in fund cand vad un nesimtit care-si bate joc de femei. Deci tot nu am prins care-i puterea aia? Ia sa vada ce puternici sunt cu adevarat incercand si reusind sa dea unei singure femei ce-i trebuie. caci sa le dai multora cate foarte putin e infinit mai usor decat sa dai foarte mult doar uneia. Acolo sa-si arate muschii.

Da bine spus.....Sa ii oferi unei femei TOTUL,tot ce ea isi doreste,aici nu ma refer neaparat la Bani !!!,ma refer la DRAGOSTE,LA INTELEGERE,LA ROMANTISM,...........LA FERICIRE !!!
Ajunge daca faci fericita O FEMEIE !!!,dar aceasta femeie sa fie
FEMEIE TA !!!!
TEODORRD
Postat pe 2 Februarie 2009 10:20
"De ce se prostitueaza femeile noastre in strainatate"

ca asa au vazut la tembelizor. este inflatie pe piata muncii in tara, plata se face in lei sau produse . gen, palme, pumni, picioare si s-au gandit ca, poate dau un tun in euro.



oricum, nu am nimic cu fetele care au ales sa faca bani astfel. e viata lor si e mai usor asa .

sa nu ne luam de necajitele acelea care , poate nici nu stiu sa scrie. sa privim la vipuri. modele pentru tineri , modele pentru noi, modele pentru mapamond. da ce zic mapamond? la cate fite au , modele pentru intreaga galaxie

cel putin 99 % din divele care apar pe sticla si ne spun noua cu ce se papa viata, cum au muncit ele, cum s-au chinuit sa urce, sa se ridice, sa se afirme...sunt tot un fel de fetite de consum

nu asa au ajuns unele mari femei de afaceri? ia amintiti-va cate l-au papat pe columbeanu de banuti si au devenit mari creatoare de moda gen madam iovan ?

sau hai sa luam alte spacimene din astea. oricare vreti.aproape toate au ajuns sus - in viziunea lor - papand de banuti niste masculi si prestand niscavai dansuri la bara .fete capabile


si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 10:26
anakin, tu esti "surd" sau te prefaci? eu am spus ca da, stiintific asta-i natura barbatului. dar ca el se poate ridica prin... etc (reciteste-ma, ce naiba!) si poate fi foarte ok.
Si ca evident nu trec doar prin experienta personala. Scuza-ma ca ma intereseaza astfel de probleme si sunt o fina observatoare...
Plus ca am citit pe tema pana mi s-a acrit sa tot vad peste tot confirmarea acestui adevar. Tu crezi ca noua, femeilor, ne convine sa aflam lucrul asta?!
Pe de alta parte eu nu ma erijez - ca tine - in Dumnezeu. STIU ca emit o parere personala si nu un adevar incontestabil; si opiniile tale raman doar opinii...
gianiblue
Postat pe 2 Februarie 2009 11:48
TEODORRD
Postat pe 2 Februarie 2009 11:51
De la: gianiblue, la data 2009-02-02 11:48:23 eu am spus ca da, stiintific asta-i natura barbatului. dar ca el se poate ridica prin... etc (reciteste-ma, ce naiba!) si poate fi foarte ok.


Off, chiar am impresia ca pierd timpul. Nu are rost sa spun ca axiomatic, tu pornesti de la premisa ca barbatul este inferior femeii, desi femeile se plang ca nu sunt egale in drepturi cu barbatii. SI cu asta gata, am terminat.

totusico, am vrut sa indulcesc putin titlul acela, asa incat am adaugat si ".. in strainatate". Sincer, puteam sa las fara, dar iti dai seama ca iesea razboi mondial?
anakin
Postat pe 2 Februarie 2009 12:47
ANAKIN: ANA ARE MERE. Nu este vorba de superioritate si inferioritate, de vreo ierarhie. Pur si simplu ia si citeste studii, cercetari etc. ne tragem din animale si ne purtam in mare parte ca ei. iar eu nu cred in egalitatea barbatului cu femeia tocmai pentru ca suntem diferiti. Cum dracu' sa compari merele cu perele?!
Anakin, serios acum: tie iti place sa postezi aici de amorul postarilor sau vrei sa inveti si de la altii. Poate unii au aprofundat tema. Pur si simplu arati o foarte mare rezistenta la invatare.
gianiblue
Postat pe 2 Februarie 2009 13:11
Giani, ai dreptate. Doar tu ar trebui sa postezi, intrucat esti singura care spune lucruri interesante, si mai mult decat atat, spui lucrurilor pe nume. Ne scuzi pe noi, astia Incuiatii, ca avem tupeul de a posta alaturi de tine... si da, o facem de amorul postarilor.
Daca pana acum nu ti-am bagat in seama toate epitetele cu care m-ai gratulat, asta nu inseamna ca o poti tine asa la nasfarsit. Ar trebui sa iti impui o minima autocenzura, nu de altceva, dar nu sunt dispus sa iti tolerez toate iesirile.
anakin
Postat pe 2 Februarie 2009 13:32
anakin, super. in sfarsit. Asa, dom'le. serios. super reactie. Desi nu stiu ce ai putea sa-mi faci efectiv daca nu imi mai suporti toate iesirile (bine ca nu trebuie sa imi tolerezi si intrarile).
acum fara nici un fel de gluma: imi plac decenta ultimei tale postari si ironia. la astea fac fata cu brio. la ingustime niciodata.
deci te rog, te implor, citeste bine de tot inainte de a eticheta. tigrul din mine la gatul superficialitatii a sarit. atat.
facem pace? nu de altceva dar numai pe timp de pace s-a putut construi ceva pe lumea asta.

gianiblue
Postat pe 2 Februarie 2009 14:13
De la: si_totusi, la data 2009-01-29 13:13:35hai sa ne aventuram si sa privim altfel

femeile inseala la fel de des ca si barbatii insa, ele mai au un obicei. prefera sa ceara loialitate atat din partea sotului cat si a amantului.

se zice ca cele mai geloase femei sunt amantele. astea cand aud ca amantul a cumparat flori sotiei, iau foc.

cum adica sa-i ia trandafiri aleea care e bolnava, urata, neingriita, miroase a mancare, spala si creste niste ploduri? pai se poate?
sotul trebuie sa-i duca numai cucuta ,matraguna si traista ciobanului, frumos impachetate

amantii nu au pretentii din aste de la amante. le dau voie chiar sa se culce cu sotii
Ai drepate ,dar te si inseli.......Aici depinde de fiecare,femeie sau barbat,depinde de ce vrea fiecare de la viata,sau cat vrea,cu cine,....Depinde de sufletul fiecaruia,de trairile lui(ei),stiti cum este,pe lume nu sunt 2 persoane la fel,asa ca si sa faci diferite clasificari,sau sa cataloghezi toti barbatii sau femeile intr-un singur mod.....
Si amanti sunt gelosi destui.........Sau femei care prefera sa fie amante,cu toate ca ar putea alege.......

de unde se vede ca, barbatii sunt mai altruisti
TEODORRD
Postat pe 2 Februarie 2009 14:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cam nou pe aici..help ? 42 De la: Mark_1990 26 August 2012 16:26
Familia sau cariera????? 17 De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:09
m-am indragostit de un barbat ,apoi afland ca este insurat si are si 2 copii!:( 10 De la: Dor_marunt 12 Decembrie 2009 09:33
"DEZMAT FIERBINTE-NOAPTE....." 2 De la: iasomia 11 Noiembrie 2008 21:35
sunt disperata 28 De la: garbo194630 2 Aprilie 2012 00:57
Setari Cookie-uri