as vrea sa ascult parerea domnilor...

brbaii neal cu alte femei care de cele mai multe ori sunt implicate ntr-o relaie, din care n ambele cazuri lipsete cevadup o vreme relaia devine monoton, poate nu doar din vina prilor ci i a societii, a unui job stresant i prea lung, unul ajunge s se plicitseasc, acum sincer brbaii ar trebui s recunoasc c femeile ntr-o relaie , n orice relaie au mult mai mult treab ca noi, ne pretindem egali , dar nu suntem, brbaii spun c aduc bani n cas, dar i femeile, doar c ele au i alte obligai, atunci cel neglijat de treburile casei, se cam plictisete, o soluie ar fi s se implice, dar la unii orgoliul e prea mare i atunci caut altceva, o femeie mai dispus s asculte ce-l doare, e un lan al slbiciunilor, pentru c indiferena dintr-o relaie nstrineaz partenerii i-i alung n alte brae mai tandre, cnd i dau seama rul e fcut deja i sunt prea puini care pot trece peste i s o ia de la capt
casperphantom
Postat pe 30 Noiembrie 2008 07:57
Salutare! Sunt sagetator, care se zice ca e cel mai instabil semn zodiacal si respectiv, aventurierul zodiacului. Va pot spune cum stau lucrurile din pct meu de vedere. Totul porneste din dorinta de libertate a fiecaruia, barbat sau femeie, mai exact din felul negativ in care un mariaj sau poate chiar si o simpla relatie afecteaza libertatea oamenilor. Fiecare doreste ca partenerul sa se manifeste "ideal". O relatie, cu atat mai mult o casnicie iau nastere in speranta fericirii ideale. De aceea fiecare spera ca partenerul se va manifesta ca femeia/barbatul ideala/ideal. Cand se dovedeste ca nu e asa, practic fiecare din noi gandeste ceva de genul: "hopa, m-am inselat, nu e el/ea, trebuie sa continui cautarea partenerului/ei ideal/ideale". Iata de ce, va intreb acum pe voi: la ce bun casnicia? si mai ales: cum poti jura la altar "pana cand moartea ne va desparti, in conditiile in care nu poti sti sigur inca de la casatorie ca de-a lungul vietii nu vei intalni pe altul/alta cu mult mai potrivit pt tine decat cel cu care te-ai luat deja acum x ani. Si apoi de-a lungul vietii, e clar ca ne plac mai multe tipologii de oameni, cu care conform instinctului nostru ne-am combina. Deci dacae sa alegi un singur partener ideal, acesta ar tb sa aiba infatisare interschimbabila, sa fie un robot cu mai multe fetze, care sa se poata schimba din una in alta in fct de cheful nostru temporar. La fel sa isi schimbe si comportamentul, caracterul. O sa fiu acuzat ca omul ar fi ca un animal care nu respecta nimic si pe nimeni..No, problem, am certitudinea ca omul este la caracter MULT MAI NAJPA ca animalele, deci nici nu se pune problema de infumurari de genul "cum domle? eu sunt om, nu animal, numai animalele ar face asa ceva". Am certitudinewa ca fiecare dintre noi ar incerca de-a lungul vietii mai multi parteneri. Cel ce nu a simtit asta sa ridice primul piatra. Cred chiar ca , casnicia e ceva autofortat de catre om siconditionat doar de aparitia copiilor. Cred ca , casnicia este impotriva naturii adevarate a omului si deci un chin pt om, o privare de libertate.
SagiMarius
Postat pe 30 Noiembrie 2008 10:50
De la: carmencita, la data 2008-10-07 00:18:16 parerea mea esta ca femeile insala in egala masura cu barbatii, mai bine decat barbatii pentru ca nu se afla decat daca si cand vor ele si stiu ce fac cand o fac, la modul ca nu am vazut fete plangand dupa ce au fost parasite ca au inselat dar barbati da
vezi ca stii dupa ce ati facut o a trebuit sa impingi la masina ca ati ramas blocati si nu puteati ajunge in sinul familiei nu?
edy_sword
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:59
Offff, grea problema domnilor. Am tot auzit de chestia asta ca femeile inseala la fel de mult ca barbatii. Dar sub cuvant de onoare ca am in jurul meu numai femei inselate si nici una care sa insele!! M-am gandit ...sunt 2 posibilitati. Ori nu recunosc si atunci eu sunt o prietena jalnica pentru ca nu au incredere in mine ori traiesc intr-o lume paralela in care lucrurile astea chiar nu se intampla...
Intr-un fel sunt de acord cu ce spune sagimarius dar uitam de un lucru esential in treaba asta. Dragostae adevarata, neingradita, in care fiecare iubeste pentru ca este liber sa iubeasca si pentru ca nu concepe sa se trezeasca fara celalat dimineata.as vrea sa cred ca nu sunt idealista si ca asa ceava inca mai exista. Nu casatoria este importanta, nu actul te leaga, ci relatiia in sine. Nu este nici o crima sa nu te casatoresti dar mi se pare tragic sa nu iubesti din tot sufletul si sa te vezi imbatranind langa un om si sa il iubesti pentru ce este si nu pentru ce ai vrea tu sa fie!!!!si n-am 18 ani.............am 30, dar cred ca si la 80 de ani tot o idealista o sa fiu.
Imi cer scuze ca m-am bagat intr-o discutie care era adresata barbatilor.
Va pup pe toti si iubiti cu sufletul ca fizic..... poate oricine
anima
Postat pe 30 Noiembrie 2008 13:31
ovidiule, se pare ca sunt destul de importanta pt tine de vreme ce tot dai din clanta atat.. chiar nu te poti abtine? macar fii si tu o data in viata coerent, ca te tot balbai..
Myself
Postat pe 30 Noiembrie 2008 23:57
blue69fantasy - ai cea mai mare dreptate, asta se ntmpl n cazul meu de aproape un an
adi68pop
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:15
De la: Myself, la data 2008-11-30 23:57:05ovidiule, se pare ca sunt destul de importanta pt tine de vreme ce tot dai din clanta atat.. chiar nu te poti abtine? macar fii si tu o data in viata coerent, ca te tot balbai..




m-ai convins!!!
esti praf!!! deci...fa ce vrei...nu meriti sa ti se acorde atentie!!!
ai mari pb...
daca era ceva de tine...se vedea pana acu`...
asa ca...cine are ochi...va vedea!
nu meriti sa comunice cineva cu tine...ai mari frustrari!!
imi pare rau ca...in loc de postare la topic m-am cam indepartat de subiect!!
imi cer scuze si...promit ca...nu mai polemizez cu persoane fara nici un strop de cultura si...mai ales...educatie!!
iertare...lume buna!!...dar vedeti si voi cine si ce frustrari are...
deci...persoana respectiva se considera deja...
nu voi mai polemiza!
ovidiu42
Postat pe 1 Decembrie 2008 16:34
dragule, de mine sunt multe, te asigur. numai ca tu oricum n-ai intelege o iota. cultura si educatia mea sunt ceva necunoscut pt tine in peste 40 de ani de viata. se vede cu usurinta din modul in care iti expui putinele idei (dar fixe). nu ai postat niciodata nimic inteligent pe forum, doar te-ai lansat ca musca-n lapte intr-o disputa intre mine si altcineva. la varsta ta, de vreme ce oricum nu ai nimic mai bun de facut in viata, intri toata ziua pe net si dai din clanta ca/cu muierile. deja esti depasit asa ca ciao.
Myself
Postat pe 1 Decembrie 2008 19:12
asa, asa , myself, zi-i de la obraz ! nu te lasa! pune-l la punct, in stilul tau intelegent . hai ca poti !

"de vreme ce oricum nu ai nimic mai bun de facut in viata"

da, de unde stii asta?

ce inseamna sa pricepi si sa fii mama omida !


si_totusi
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:03
...dar cum e cand o femeie este ravnita de toti barbatii din colectivul de la munca , facultate ....pe strada nu m zic.....si barbatul face crize de gelozie , ii face toate poftele de frika sa n o piarda ....caci isi da seama ca daca o pierde ......o sa se faca o coada de barbati in spatele ei.....
domo
Postat pe 2 Decembrie 2008 21:58
de unde stiu.. pai la cat de dus e, e usor de vazut. dar iar ma cobor la discutia cu tine inceputa pe alt topic asa ca.. ciao. nu-mi mai da replici impresionante ca nu le mai citesc. si nici reclama prea buna nu-ti iese.
Myself
Postat pe 2 Decembrie 2008 22:15
cine a zis ceva de tine sau referitor la tine????draga mea nici macar nu ti am retinut idd ul, nu stiu unde m am certat cu tine sau ce spui u acolo....se pare ca u esti singura care n are ce face si sta toata ziua si noaptea pe forum .....vad ca te certi cu toata lumea de pe aici....... ....eu doar am spus ceva atat...nu se referea la tine , la nimeni de altfel ....m bine fugi la bucatarie si m pune de o ciorba!!!!!!!
domo
Postat pe 3 Decembrie 2008 07:52
De la: Myself, la data 2008-12-01 19:12:21dragule, de mine sunt multe, te asigur. numai ca tu oricum n-ai intelege o iota. cultura si educatia mea sunt ceva necunoscut pt tine in peste 40 de ani de viata. se vede cu usurinta din modul in care iti expui putinele idei (dar fixe). nu ai postat niciodata nimic inteligent pe forum, doar te-ai lansat ca musca-n lapte intr-o disputa intre mine si altcineva. la varsta ta, de vreme ce oricum nu ai nimic mai bun de facut in viata, intri toata ziua pe net si dai din clanta ca/cu muierile. deja esti depasit asa ca ciao.




iti multumesc pt cuvintele frumoase...se pare ca...chiar ai o pb si...asta ma face sa ma opresc din polemica cu tine!
sarmana de tine...te compatimesc...pt ca esti tanara totusi...si...e pacat ca...doar pana aici a putut urca...evolutia ta!
mi-e greu sa pot continua ...asa ca...n-ai decat sa te speli in apele pe care le emani!
e evident ca...pb tale...sant destul de mari daca te poti impiedica de mine...atat de mic!!
cred ca...nevoia de cultura...e insuficient de dezvoltata la tine iar in ce priveste socializarea...e...ZERO!
cand ai sa mai cresti...poate -poate...ar mai fi ceva shanse!!
mici...e adevarat...dar...tre sa fii optimista!!
orice e posibil...cu putina educatie...
despre cei ca tine...asa cum se spune..."numai de bine".
deci...consider acest subiect...inchis si...apropo` de...faptul ca...ai avea vreo importantza pentru mine...stai linistita!!...am si altceva de facut decat sa ma cobor la nivelul unui copil frustrat!!
deci...nu te impauna cu ceva...ce-ti striveste nivelul tau cultural!!
iertare prieteni de aici...dar...vad a capatat un deosebit interes pentru mine...si...sincer mi-e rusine sa cobor la nivelul ei!!
sper sa-mi acordati clementza!!
o zi frumoasa va doresc...tuturor!!
ovidiu42
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:41
frustrata rau de tot tanti asta.....cine si ce anume a facut de te a suparat asa rau... ...... uite vezi din cauza asta nu sunt barbatii fericiti ...din cauza celor ca tine cu clontzu mare si artzagoase care se ataca din orice
domo
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:50
De la: domo, la data 2008-12-03 13:50:10frustrata rau de tot tanti asta.....cine si ce anume a facut de te a suparat asa rau... ...... uite vezi din cauza asta nu sunt barbatii fericiti ...din cauza celor ca tine cu clontzu mare si artzagoase care se ataca din orice



domo...te rog...nu-mi mai lua apararea ca...se va zice ca...am facut coalitie!!
eu...sincer...cred ca...nu pot sa merg mai jos de atat!!
mi-ar dauna ...mie...sincer!!
si...chiar nu vreau asta!!
hai s-o lasam se impauneze cu ce vrea ea...si...sa trecem peste!!
cred ca...nu merita atata importantza!!
iertare...pt tot ce am scris...si...nu e demn demine!!!
ovidiu42
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:32
doamne mi se pare in-cre-di-bil. cu ce persoane am ajuns sa comunic. mai domo.. tu cine esti si ce vrei? e prima oara cand intri pe un forum? trebuia neparat sa dau quote (citat pt cei inculti ca ovidiu:)) ca sa stii ca vorbeam cu altcineva? iar tu ovidiu, tot ma 'ameninti' ca ma scutesti si tot nu te induri. vezi-ti de liceul tau la seral si lasa-ma. si am postat initial pt vanghelis, apoi a aparut din senin acest individ dubios care nu scrie decat sa se certe, apoi s-a bagat si 'si totusi' ca sa ce..habar n-am. apoi faza super comica, o/un domo oarecare intra in vb cu mine. patetic deja
Myself
Postat pe 3 Decembrie 2008 20:32
cat despre ciorba..hah..nu am facut in viata mea de 23 de ani. m-am ocupat de un liceu de elita plus facultate la stat. te-am pupat draga mea. ;)
Myself
Postat pe 3 Decembrie 2008 20:34
ptr. domo,problema e unde te-a pupat, ,hai sa vorbim intre noi, fara a mai adresa nimic catre o destinatie care nu ne face placere,indiferenta omoara intodeauna
scrichy
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:50
mda, tot indiferenta am cerut si eu, dar surpriza.. a aparut si domo pe fir..neinvitata.. Vorbiti fratilor, ca se pare ca pe unii i-au intrerupt istericalele. se stiu ei cine.:)
Myself
Postat pe 4 Decembrie 2008 15:05
istericale...ale cui oare?
ovidiu42
Postat pe 4 Decembrie 2008 15:10
De la: domo, la data 2008-12-03 13:50:10frustrata rau de tot tanti asta.....cine si ce anume a facut de te a suparat asa rau... ...... uite vezi din cauza asta nu sunt barbatii fericiti ...din cauza celor ca tine cu clontzu mare si artzagoase care se ataca din orice



domo...lasa fata sa te pupe...unde vrea ea...daca ii face placere!!
cine stie...poate te alegi si tu cu ceva din asta!!
ovidiu42
Postat pe 4 Decembrie 2008 15:11
Si, uite cum se alege praful de un topic............ .Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 4 Decembrie 2008 15:24
domo: "dar cum e cand o femeie este ravnita de toti barbatii din colectivul de la munca , facultate ....pe strada nu m zic.....si barbatul face crize de gelozie , ii face toate poftele de frika sa n o piarda ....caci isi da seama ca daca o pierde ......o sa se faca o coada de barbati in spatele ei. "

eu: "de unde stiu.. pai la cat de dus e, e usor de vazut. dar iar ma cobor la discutia cu tine inceputa pe alt topic asa ca.. ciao. nu-mi mai da replici impresionante ca nu le mai citesc. si nici reclama prea buna nu-ti iese. "

Si cainele meu si-ar da seama ca nu vorbeam cu ea. dar cum ziceam...istericale pt a socializa pe net.
Myself
Postat pe 4 Decembrie 2008 17:49
hopa, a aparut si ovidiu sa-si etaleze iar cultura. tine-o tot asa! unde e amicul tau vanghelis cu poeziile sale 'eminesciene'... hm.. pacat ca va faceti de ras pe net. dar partea buna e ca sunteti sub anonimat. :) ar trebui sa apareti si la otv intr-o seara :))
Myself
Postat pe 4 Decembrie 2008 17:56
sa m pupe unde vrea ea ...am zis ca nu m scriu nimik aici.......da asa m distrez cand vad cat s a atacat , a zis ca ne scuteste, da vad ca nu se lasa , du te m bine si fa un master ceva ca facultatea aia la stat ai facut o degeaba , sa te lauzi cu un master , doctorat ...ceva de genul....nu cu liceul si facultatea pe care toata lumea le face .....pe viitor fi m putin artzagoasa
domo
Postat pe 4 Decembrie 2008 17:59
am zis c-o scutesc pe 'si totusi'. cu tine n-a vorbit nimeni. dar cum ziceam, socializezi si tu pe net ca altfel...
Myself
Postat pe 4 Decembrie 2008 18:28
pi, dac mesajul i dorina topicului era s ascultai prerea domnilor, doamnelor, cu tot respectul v rog s v retragei din discuie, aici e deja ceva ce v depete, dei acum dac stau bine s m gndesc, dac ai o tip cum e eroina ultimelor 2 pagini, preferi s o neli i cu o gur de canal, o fi ea puturoas(ca miasm) dar mcar tace din gur, a avea civa termeni de referin la toat aceast sulemeneal, dar voi atrage mnia i fulgerele lui Zeus,dar revenind la topic, un brbat neal o femeie, i din motivele de mai sus, i din plictiseal i pentru c poate, doar sunt attea care ar nela i ele ceva i uite-aa lanul slbiciunilor
casperphantom
Postat pe 4 Decembrie 2008 19:59
De la: casperphantom, la data 2008-12-04 19:59:16pi, dac mesajul i dorina topicului era s ascultai prerea domnilor, doamnelor, cu tot respectul v rog s v retragei din discuie, aici e deja ceva ce v depete, dei acum dac stau bine s m gndesc, dac ai o tip cum e eroina ultimelor 2 pagini, preferi s o neli i cu o gur de canal, o fi ea puturoas(ca miasm) dar mcar tace din gur, a avea civa termeni de referin la toat aceast sulemeneal, dar voi atrage mnia i fulgerele lui Zeus,dar revenind la topic, un brbat neal o femeie, i din motivele de mai sus, i din plictiseal i pentru c poate, doar sunt attea care ar nela i ele ceva i uite-aa lanul slbiciunilor


la mine te referi ????
domo
Postat pe 4 Decembrie 2008 20:15
te simi eroina ultimelor 2 pagini ????, era vorba de PAGINI, nu de postri
casperphantom
Postat pe 4 Decembrie 2008 20:21
De la: Myself, la data 2008-12-04 18:28:30am zis c-o scutesc pe 'si totusi'. cu tine n-a vorbit nimeni. dar cum ziceam, socializezi si tu pe net ca altfel...


ce spui Frant ? dai scutiri ? mie mi te adresai? si doar ti-am spus sa scrii numai atunci cand ai inteles, ce ai citit. da tu nu si nu. nerabdatoare . parca o luna , doua , pana ai fi fi priceput ,era asa de mult

pricepi cum pricepi si fuga la compus misive, ntz ! ntz!

tu nu poti sa cobori un nivel al discutiei. de ce? in general si mai intotdeauna de fiecare data, ca sa cobori, trebuie sa fii sus iar in cazul tau, cum am stabilit . stii tu : " cap ai, minte ce-ti mai trebuie "?

si_totusi
Postat pe 4 Decembrie 2008 20:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mama vitrega la 20 de ani.....cine ma poate sfatui? 64 De la: irina_24ro 29 Aprilie 2009 15:20
casatoria ıntre persoanele de acelai sex.. 68 De la: mia79x 7 Iunie 2009 14:00
Oferta Speciala 1 De la: macarena 10 Octombrie 2008 22:23
probleme cu vibratorul 111 De la: superbus 13 Mai 2009 11:35
in cautarea fericirii.. 28 De la: clau_ro 13 Iunie 2016 19:57
Setari Cookie-uri